KMPlayer vs Zoom Player 1-0

Ελα, ελα, ολο software και πολυθρονα ?

Θελει και κανα κατσαβιδι και κανα τρυπανακι το θεμα :grinning-smiley-043 :aktion033: :hippy:

οριστε βρηκα την λυση χωρις τρυπανακι..(νομιζω)

στις δυο θεσεις που εχει μπροστα για τα drives (dvd κλπ) ισως να μπορει να αντικατασταθει η πορτιτσα που πεφτει και αποκαλυπτει τις υποδοχες για τα drives με μια αλλη πλαστικη φιμε και απο μεσα στην πανω υποδοχη να φυγει το καλυμα του drive και να μπει ενα αλλο ιδιο πλαστικο φιμε και απο πισω να κατσει το receiver...ετσι και αλλιως την μια υποδοχη χρησιμοποιω αυτην την στιγμη..για αργοτερα εχει ο θεος, και οσο αναφορα το καλωδιο αυτο λυνεται απο μεσα..

το θεμα ειναι αν αυτο που σκεφτηκα τωρα ειναι εφικτο να βρω καποιον να μου κοψει το τζαμακι που θα χρειασθει ετσι ωστε να ερθει και να κατσει ακριβως

φαντασια που την εχω ε??:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :earmuffs: :earmuffs:

Παντως θεση για i/r εχει. Εκει που ειναι το vfd.
Για ριξε μια ματια μπας και το βαλεις εκει !!

Το KMPlayer υποστηριζει VMR9 Renderless? Διοτι αυτο ειναι το μεγαλο ατου του Zoom player και του Theatertek.

Απάντηση: Re: KMPlayer vs Zoom Player 1-0

τακη δες την φωτο που δειχνει τα filters παιζουν στα dvd
icon14.gif
icon14.gif

icon14.gif
Thanks!

λοιπον το κατεβασα το εβαλα και επαιξα το STAR WARS 1080p που το εχω στο σκληρο μου ....

με ΟΛΑ τα αλλα πλαυερ (με το ηλιθιο WinDVD 8 ετσι και αλλιως δεν επαιζε τιποτα και το πεταξα ..)

με ολα τα αλλα μου επαιζε με Σπασιματα και με ηχο χωρις ενταση ......

με το ΚΜΡ παιδες ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙΣ σπασιματα κινηση καταπλικτηκη και ηχος φοβερος !!! και ολα αυτα με ενα πι σι απλο του σπιτιου ....... 3,2 Ιντελ πεντιουμ 4 Γουιντοους ΧΡ ΗΟΜΕ εντισιον καρτα γραφικων κατηγοριας Ξ ( μπορει και χειροτερη......) μνημη 1 γιγα και το κομπιουτερ φορτωμενο με προγραματα !!!!!!

ο Επεξεργαστης βεβαια εφτανε το 75 % .....

αυτα παιδες !!!!!

HI DEFINITION και για τον μη προνομιουχο ....

Re: Απάντηση: KMPlayer vs Zoom Player 1-0

Η εικόνα είναι καλή όμως; ή τρώει κάτι ;

ολα ειναι μια χαρα:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

δεν τρωει τιποτα..

απο την μερα που τον βρηκα και ανοιξα αυτο το θρεντ μονο με τον kmplayer παιζω....

Re: Απάντηση: KMPlayer vs Zoom Player 1-0

Η εικονα ειναι φοβερη !! μου φαινεται ομως οτι τα χρωματα ειναι λιγο κορεσμενα .....
ισως βρω τον τροπο να το φτιαξω αυτο !

να απενεργοποιησεις ολα τα εσωτερικα φιλτρα του kmplayer και να χρησιμοποιεις μονο τα γνωστα ffdshow, reclock, dscaler, vmr9, coreavc για την καθε περιπτωση βεβαια..

επισης να ενεργοποιησεις και το superspeed mode

λοιπον το κατεβασα το εβαλα και επαιξα το STAR WARS 1080p που το εχω στο σκληρο μου ....
Τι εχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςς????????????:BXVZCBXZ6:

Το θελωωωωωωωωωωωωωωω:bigcry::bigcry:

Τι εχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςς????????????:BXVZCBXZ6:

Το θελωωωωωωωωωωωωωωω:bigcry::bigcry:

μωρε εσυ το θες αλλα πως το βγαζω απο το σκληρο μου ;;;;;;

αν μπορουσα θα εκανα δυο τρια.. ψυχικα .....:flipout:

και ενα για τον αδερφο μου που με εφαγε στα Γιαννενα .....:argue: