To trimention καλο ειναι να το αφηνετε στο off διοτι, αν και εντυπωσιακο ειναι ιδιαιτερα ψευτικο...
Το KMPlayer αν σεταριστει σωστα ειναι πολυ καλυτερο απο το windvd και το powerdvd.
Το KMPlayer αν σεταριστει σωστα ειναι πολυ καλυτερο απο το windvd και το powerdvd.
Για το αργό άνοιγμα του windvd δεν ξέρω σ'εμένα ανοίγει κανονικά.Αλλά για το trimension επιλέγουμε από το VIDEO CENTER-DISPLAY-στην 2επιλογή DEINTERLACE το force weave--TRIMENSION DNM το ON. Και έτσι λειτουργεί σε ολα τα DVD
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο δοκιμασμένο σετάρισμα του KMPlayer?
Ο dimitris84 νομίζω έδωσε ένα εύκολο σετάρισμα για ξεκίνημα. Αρκεί ή θέλει παραμετροποίηση ανάλλογα με το PC;
Υποθέτω ότι το σετάρισμα λεπτομερειών σχετίζεται και με την ικανότητα της cpu αλλά και της κάρτας γραφικών. Σε παλιότερα PC τι ρυθμίσεις αλλάζουν?
εγω εδωσα ενα βασικο σεταρισμα με τα κλασικα καλουδια..τωρα αναλογα με το htpc μπορεις να χρησιμοποιησεις και αλλα φιλτρα μεσα στο ffdshow οταν γινεται η αναπαραγωγη ή αμα θελεις μπορεις να παιξεις και με τα εσωτερικα φιλτρα του ΚΜΡ..
αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος
Τάκη όταν λες σεταριστεί σωστά εννοείς με όλα τα υπόλοιπα προγράμματα? Μ ενδιαφέρει να το τρέξω μόνο του . Τι πρέπει να πειράξω και τι όχι ?Το KMPlayer αν σεταριστει σωστα ειναι πολυ καλυτερο απο το windvd και το powerdvd.
Εμένα γιατί δεν μου βγάζει στη κάτω μπάρα των Windows το εικονίδιο του FFDshow (οπως κάνει π.χ το Zoom) ενώ το εικονίδιο του Reclock το βγάζει κανονικά? Θέλω να πειράξω αρκετά το sharpness γιατι βλέπω πολύ θολούρα σε σχέση με το Zoom και δεν μπορώ αν δεν εχω το ffd στην οθόνη για να το επιλέξω.Επίσης το Haali πρέπει να το απενεργοποιώ οταν ειναι απλό dvd γιατι μου βγάζει error ενω με HD κλιπάκια παίζει κανονικά. Καμμιά ιδέα? (εννοείται πως εχω ηδη βάλει τα προτεινόμενα settings).
Εμένα γιατί δεν μου βγάζει στη κάτω μπάρα των Windows το εικονίδιο του FFDshow (οπως κάνει π.χ το Zoom) ενώ το εικονίδιο του Reclock το βγάζει κανονικά? Θέλω να πειράξω αρκετά το sharpness γιατι βλέπω πολύ θολούρα σε σχέση με το Zoom και δεν μπορώ αν δεν εχω το ffd στην οθόνη για να το επιλέξω.Επίσης το Haali πρέπει να το απενεργοποιώ οταν ειναι απλό dvd γιατι μου βγάζει error ενω με HD κλιπάκια παίζει κανονικά. Καμμιά ιδέα? (εννοείται πως εχω ηδη βάλει τα προτεινόμενα settings).
Βρε παιδια ολα καλά όλα χρυσά με τον KMPlayer αλλά έτυχε να τον έχω απο πολύ παλιά και υπότιτλους δεν μου έπαιξε ποτέ....όλο τετραγωνάκια έβγαζε η καινούργια έκδοση είναι εντάξει σε αυτό το θέμα.
Τέλος εαν ψάχνετε για τον πιο γρήγορο player η λύση που είχα όταν είχα τον @λαμενο AMD 3700+ ήταν μόνο το Koala Player....εκτος αν έχεις κάρτα με Hardware Acceleration
Πάντα μιλάμε σε συνδυασμό με υπότιτλους που σκίζουν τα μονοπύρηνα συστήματα.
Βρε παιδια ολα καλά όλα χρυσά με τον KMPlayer αλλά έτυχε να τον έχω απο πολύ παλιά και υπότιτλους δεν μου έπαιξε ποτέ....όλο τετραγωνάκια έβγαζε η καινούργια έκδοση είναι εντάξει σε αυτό το θέμα.
Τέλος εαν ψάχνετε για τον πιο γρήγορο player η λύση που είχα όταν είχα τον @λαμενο AMD 3700+ ήταν μόνο το Koala Player....εκτος αν έχεις κάρτα με Hardware Acceleration
Πάντα μιλάμε σε συνδυασμό με υπότιτλους που σκίζουν τα μονοπύρηνα συστήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.