KMPlayer vs Zoom Player 1-0

Απάντηση: Re: KMPlayer vs Zoom Player 1-0

θελετε να ανεβασω screenshots με τις ρυθμισεις που εχω μολις βρω χρονο??

ναι !!!!!! αν βρεις καποια μερα χρονο βαλε ενα σκρεεν σιοτ με τις ρυθμισεις καλο θα κανεις ...-bye- -bye- :guitarist: :BDGBGDB55:

δεσμευομαι να ειναι ετοιμα αυριο!!

κατσε παιδακι μου πετα κανα χαρταετο και πηγαινε καμια βολτα αυριο !

μεθαυριο το κανεις η πιο περα ......

δεν βιαζομαι .... ετσι και αλλιως μονο αυτη την ταινια εχω......-bye-

χαχαχαχ..μακαρι..............

δουλευω αυριο..εδω δεν εχει καθαρες δευτερες:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

χαχαχαχ..μακαρι..............

δουλευω αυριο..εδω δεν εχει καθαρες δευτερες:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

ααααα δεν ειδα απο που εισαι .....

εσυ εισαι ακομα χειροτερα εκει !! εδω τουλαχιστον εχουμε και λιγο ηλιο ......

αυτες ειναι οι ρυθμισεις που εχω εγω..οποιος δοκιμαζει και βρει κατι καλυτερο πανω στις ρυθμισεις να το πει για να πετυχουμε το καλυτερο αποτελεσμα..

οσες καρτελες δεν τις δειχνω παει να πει οτι εχω τις default ρυθμισεις..

εξαιρεση για τις καρτελες video processing και audio processing οπου εχουν εκεινο το ''+'' και εχουν και αλλες υποκαρτελες μεσα τους. Σε αυτες τις καρτελες εχω ξετικαρει οτι εχει enable επειδη τα φιλτα αυτα ειναι τα εσωτερικα φιλτρα του KMPlayer και δεν χρειαζονται απο την στιγμη που θα χρησιμοποιηθει το ffdshow για αυτες τις δουλειες...

(για την καρτελα video processing ομως εχω αλλαξει μονο της υποκαρτελες input και output colorspace τις οποιες και εχω ανεβασει)

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    62.9 KB · Views: 594
  • 2.JPG
    2.JPG
    72.1 KB · Views: 541
  • 3.JPG
    3.JPG
    56.4 KB · Views: 500
  • 4.JPG
    4.JPG
    68.1 KB · Views: 484
  • 5.JPG
    5.JPG
    80.7 KB · Views: 518
Last edited:
και τελος-bye- -bye-

δεν εχω παιξει καθολου με τα color controls

καθε βοηθεια και update δεκτα

Attachments

• 9.JPG
    9.JPG
    63.9 KB · Views: 384
  • 11.JPG
    11.JPG
    83.5 KB · Views: 381
  • 12.JPG
    12.JPG
    81.2 KB · Views: 377
  • 13.JPG
    13.JPG
    85.6 KB · Views: 367
Σε αυτες τις καρτελες εχω ξετικαρει οτι εχει enable επειδη τα φιλτα αυτα ειναι τα εσωτερικα φιλτρα του KMPlayer και δεν χρειαζονται απο την στιγμη που θα χρησιμοποιηθει το ffdshow για αυτες τις δουλειες...

Να 'σαι καλά που μας βρήκες το καταπληκτικό ΚΜPlayer!! :worshippy:

Αλλά το βλέπω τόσο καλοφτιαγμένο που αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τα εσωτερικά φίλτρα του ΚΜPlayer θα μπορούσαν να παίξουν ίσως και ακόμη καλύτερα απ' το ffdshow. Μάλλον βέβηλη σκέψη, ξέρω, αλλά τολμώ να αναρωτιέμαι...!
Πώς θα μπορούσαμε όμως να μετρήσουμε με κάποια ακρίβεια τις σχετικές διαφορές? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Να 'σαι καλά που μας βρήκες το καταπληκτικό ΚΜPlayer!! :worshippy:

Αλλά το βλέπω τόσο καλοφτιαγμένο που αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τα εσωτερικά φίλτρα του ΚΜPlayer θα μπορούσαν να παίξουν ίσως και ακόμη καλύτερα απ' το ffdshow. Μάλλον βέβηλη σκέψη, ξέρω, αλλά τολμώ να αναρωτιέμαι...!
Πώς θα μπορούσαμε όμως να μετρήσουμε με κάποια ακρίβεια τις σχετικές διαφορές? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

δεν εχω κανει τετοια συγκριση ακομα (να ειμαι ειλικρινης δεν το σκεφτηκα) αλλα ειναι καλη ιδεα:idea: :idea: που εριξες στο τραπεζι..αλλα ακομα και αν την κανω δεν ξερω αν θα δω σοβαρες διαφορες στην tv επειδη δεν εχω ακομα προβολεα...
ειμαι στο ψαξιμο ενος μεταχειρισμενου 720p (προς το benq μερια) για να μπω και εγω στο σπορ αυτο (ασχετος)

Παιδιά γειά σας κ´από μένα(Δημήτρης) σας παρακολουθώ -διαβάζω- πολύ καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω-συγχωρέστε μου τυχών λάθη-εγκατέστησα λοιπόν τον ΚΜ και τα φίλτρα όπως τα είχα στον ΖΟΟΜ. Πάρα πολύ καλό ´νομίζω και λίγο καλύτερη εικόνα από τον zoom. Στα δε αρχεία HDTV όπωσ 24,prison,με διαφορά.

Χωρίς καμία ρύθμιση δηλαδή οπως γίνεται η εγκατάσταση ναι ειναί καλύτερο από το POWER οχι όμως από το WIN DVD 8-είμαι και λίγο FAN του trimension-

to Win DVD 8 το ειχα και μου εσπαγε τα νευρα με τα Σπασιματα και το οτι ανοιγε ααααααααααργα .....

τι να το κανω το τριαμενσιον αφου δεν παιζει .....