γιατι για 3 χρονια ?
Ποια ειναι η αποψη σου επι αυτων των κεντρων ?
τελικά,
είναι θέμα αμηχανίας και νευρικότητας τα παρανήσια κιλά ή φταίει κάτι άλλο που όλοι παχαίνουμε μόλις το κόψουμε το ρημάδι ?
τελικά,
είναι θέμα αμηχανίας και νευρικότητας τα παρανήσια κιλά ή φταίει κάτι άλλο που όλοι παχαίνουμε μόλις το κόψουμε το ρημάδι ?
Δημήτρη, ξέχασες να αναφέρεις το κακό που κάνει το άτιμο και στα δοντάκια μας. ..
υ.γ ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά . :a0210:
εχω να καπνισω απο τις 5 και μιση το απογευμα, και ηδη ειχει περασει και μια ωρα απο την στιγμη που δειπνησα. (φυσιολογικα θα ειχα στριψει κανα 5αρι, πολυ δυστυχως.....)
Παω γαι το επομενο τεστακι (εξοδος, παγωτο κλπ) και θα σας πω αργοτερα....
Σημειωτεων, καπνιζω απο το 1989... και δεν εχω κανει ποτε σοβαρη προσπαθεια....
Δεν λεω οτι σημερα το πηρα αποφαση, θα κανω ομως ενα τεστ, για το γαμωτο και οπου βγει...
Μου ευχομαι καλη δυναμη..
Τα λεμε αργοτερα. ;-)
Σόρρυ για το προβοκατόρικο αλλά όλοι εσείς που το κόψατε αλλά φορτωθήκατε 20 + κιλά επιπλέον ,είστε σίγουρα υγιέσθεροι ?
Η παχυσαρκία είναι εξίσου ύπουλη νόσος και μπορεί να σου παρουσιάσει άλλα "παρατράγουδα".Διαβήτη,υπερλιπιδαιμία,χοληστερίνη,απόφραξη αρτηριών κλπ..
Θέλω να πώ οτι καλά κάνατε και το κόψατε αλλά ο εφησυχασμός "πήρα κιλά..ε, κάποτε θα τα χάσω" είναι λίγο δυσοίωνος.
Πρέπει να τα χάσετε..
Υ.Γ.Αλλιώς ξαναρχίστε το κάπνισμα.!![]()
μονο σιγουρα;
1000% υγιεσθεροι.
πως μπορης να δινης τετοια συμβουλη;
γιατι δεν το κοβης εσυ καλυτερα να το διαπιστωσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.