Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Είναι αυτή η ουσία που προκαλεί κατάθλιψη και έντονες τάσεις αυτοκτονίας?
http://en.wikipedia.org/wiki/Varenicline
Δηλαδή όποιος δεν πάει από το τσιγάρο, θα αυτοκτονίσει από τη δράση του Varenicline!!!!
Λοιπόν, επειδή είδα πολύ αργά και κατόπιν εορτής τη "φασαρία", ως διαχειριστής οφείλω να πω πως θα έπρεπε να είναι ευδιάκριτος σε όλους ο μεταξύ-αστείου-και-σοβαρού τόνος του "εάν είναι έτσι ξαναρχίστε το κάπνισμα" που έγραψε ο Δημήτρης Ιωάννου. Ως εκ τούτου βρίσκω τις αντιδράσεις και υπερβολικές αλλά και αδικαιολόγητες, τη στιγμή που εμπλέκουν την επαγγελματική ιδιότητα του Δημήτρη Ιωάννου. Δεν νομίζω να φάνηκε πουθενά ότι δίνει υπεύθυνη συμβουλή ή ότι καταθέτει την επιστημονική του άποψη για να δικαιολογείται τέτοια απάντηση. Απλώς στη λογική του αγγλοσαξωνικού every cloud has a silver lining νομίζω πως άνετα δικαιολογείται να βρει να πει και κάτι θετικό για τη συνήθεια αυτή, δεν νομίζω ότι είναι δα και κανένα θέμα απαγορευμένο.
Παρακαλώ να μην εμπλέκουμε στις συζητήσεις μας την επαγγελματική ή επιστημονική ιδιότητα του άλλου, τη στιγμή που γίνεται μία απλή και χαλαρή πιστεύω συζήτηση, καθώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, όπως θα θυμάστε οι τακτικοί, είχαμε πολύ άσχημη κλιμάκωση και τελική εξέλιξη.
Καθώς θεωρώ τη συζήτηση λήξασα, δεν θέλω να πιάσω την κοπτοραπτική και να σβήνω ποστ από εδώ και από εκεί, ας μείνει η θέση μου σαφής και η παρατήρησή μου δημόσια.
Πλάκα πλάκα καπνίσω δεν καπνίσω,την μάχη με τα κιλά μου την δίνω ολοχρονίς !!!:ADFAD2:
(ο κ@λο θυρεοειδής βλέπετε..:twoguns.
Και κλείνοντας να συγχαρώ ξανά τα παιδιά που το έκοψαν μαχαίρι.
Οπως επίσης τον Διαχειριστή μας για την δίκαιη τοποθέτησή του.
Υ.Γ. το αλκοόλ πάντως σχετίζεται με τις άφθες !!!!!:ADFADF1:
Ανοίγουμε νέο θρεντ ή χλωμό το κόβετε???:ears:
Και εσύ κοπλιμέντα θέλεις μου φαίνεται. Στις φωτογραφίες μια χαρά είσαι.
Για ρίξτε μια ματιά..
www.smokedown.gr
Τρομακτικό το άρθρο.
Δεν κάπνισα ποτέ και εύχομαι σε όλους να το κόψουν.
Άντε, να γλυτώσουμε κι εμείς από το παθητικό κάπνισμα.
12 χρονος ακαπνος..
(+)νοιωθω υπεροχα ,δεν ξανακρυολογησα, 50.000 ευρω πλουσιοτερος(2-3 πακετα την μερα Χ 365 Χ12 Χ 3 ευρω)
(-) πηρα 20 κιλα που ακομη προσπαθω να τα χασω....και που θεωρω αυτην την προσπαθεια τιτανια μπροστα στο κοψιμο του τσιγαρου.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.