Με GT610\620 θα έχει πρόβλημα;
Είναι λιγουλάκι ακριβές οι GT430.
Mε βαση την πειρα σας παιζει να μην βγαλει και καθολου η amd drivers ? θα κανω υπομονη και θα περιμενω αν υπαρχει περιπτωση να βγαλει .
Καταλαβα....
οι nvidia ομως απο την αλλη δεν εχουν ενα θεματακι γενικα με αναγνωριση ενισχυτη κ μεταφορας ηχου με hdmi ?τι πρόβλημα,που το διάβασες?
H GT430 ξερουμε αν ειναι κατα τα αλλα καλη σαν καρτα γραφικων ή θα κερδισω στο ενα και θα χασω στο αλλο?τι εννοείς οτι θα χάσεις?
μηπως η
GT430 ειναι γενικα καλυτερη?σε linux ναι είναι καλύτερη από amd και intel
-αυτες τις ημερες διαβαζω ολα τα σχετικα ποστ εδω και καπου διαβασα οτι δεν ''κλειδωνει'' τοσο καλα τον ενισχυτη η nvidia σε αντιθεση με την ati.Βεβαια με ολα αυτα που εχω διαβασει τελευταια πολυ πιθανο να κανω λαθος!....
-αυτες τις ημερες διαβαζω ολα τα σχετικα ποστ εδω και καπου διαβασα οτι δεν ''κλειδωνει'' τοσο καλα τον ενισχυτη η nvidia σε αντιθεση με την ati.Βεβαια με ολα αυτα που εχω διαβασει τελευταια πολυ πιθανο να κανω λαθος!
-εννοω μηπως κερδισω τα hd φορμα και χασω στα γραφικα ειτε σε ποιοτητα εικονας ταινιων ειτε σε games οταν θα τρεχει σαν pc
-ωραια σε linux ειναι καλυτερη αλλα σε windows υστερει πολυ σε σχεση με τη δικια μου ? γιατι εγω θελω και pc και HTPC.....
Καταλαβα....
οι nvidia ομως απο την αλλη δεν εχουν ενα θεματακι γενικα με αναγνωριση ενισχυτη κ μεταφορας ηχου με hdmi ?
H GT430 ξερουμε αν ειναι κατα τα αλλα καλη σαν καρτα γραφικων ή θα κερδισω στο ενα και θα χασω στο αλλο?μηπως η
GT430 ειναι γενικα καλυτερη?
Οι GT430 & GT620\630 είναι περίπου στα "κυβικά" της κάρτας που έχεις ή και καλύτερες.
Για τα προβλήματα που λες, δεν ξέρω πολλά. Μια GT220 που έχω δοκιμάσει δεν είχε πρόβλημα αλλα αυτό ήταν πριν χρόνια.
Αυγερινέ, απο την αδυναμία των οδηγών της ΑΤΙ ξεκινήσαμε και προτείναμε εναλλακτικές. λύσεις με σωστή υποστήριξη.
Βγήκε η νέα έκδοση Openelec v3.0.0..
Χρειάζεται να αναβαθμίσω από την 2.99.5 και από ότι βλέπω πρέπει να κάνω manual update... (δεν γίνεται αυτόματα)..
Επειδή έχω παιδευτεί τρελά για να φτιάξω την Library, Playlists, Sources, και ρυθμίσεις στο Aeon Nox υπάρχει τρόπος να αποθηκευτούν και μετά να τα κάνω restore χωρίς να παιδευτώ από την αρχή...?
Αν εξαιρέσουμε τον HD ήχο, όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορά στην εικόνα σε σχέση με τα Win.Κώστα μια χαρούλα τα λέτε εσείς αλλά πρέπει να ξεκαθαρίζουμε πως ATI + LINUX (Openelec) = Μπελάδες. Τώρα όποιος έχει ATI από εμάς τους πιο μυημένους καλό θα ήταν να μας κάνει ένα Update για το πως παίζουν, κυρίως σε θέματα εικόνας - κίνησης. Και βέβαια ευπρόσδεκτο το νέο σύστημα εγκατάστασης διότι το άλλο ψιλομπέρδευε είναι η αλήθεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.