Kodi σε Linux - OpenELEC - Kodibuntu

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Ειναι εύκολη η εγκατάσταση και η λειτουργία του.δεν χρησοποιησεις τις εντολές .αν εννοείς αυτο;

Το πρόβλημά μου είναι ότι λόγω εργασίας θέλω να μπορώ να είμαι αλλού και να μπορώ να προσθέτω torrents, jdown αρχεία απομακρυσμένα...

Re: XBMC σε Linux - Openelec

Καλησπέρα παιδια!Μια ερωτηση θελω να κανω!Το openelec διαβαζει κατευθείαν δισκους ntfs ή μηπως πρεπει να κανουμε κατι εμεις?

Απάντηση: Re: XBMC σε Linux - Openelec

Καλησπέρα παιδια!Μια ερωτηση θελω να κανω!Το openelec διαβαζει κατευθείαν δισκους ntfs ή μηπως πρεπει να κανουμε κατι εμεις?

Μια χαρά τους διαβάζει. Δε χρειάζεται να κανείς τίποτα ιδιαίτερο :)

Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να δουμε espn3 γιατι μου βγαζει script error.Απο οτι εψαξα λιγο πρεπει μαλλον να πληρωσεις για να δεις!Ξερει κανεις?

Ρε παιδιά! Χθες έφτιαξα στο laptop μου (ubuntu 14.04) το xbmc, σύμφωνα με τον οδηγό του osarena...
Τι ωραίο πράμα είναι αυτό! Έβαλα δοκιμαστικά να δω μια σειρά από streaming...κάτσε λέω, να δω το 2ο επεισόδιο του under the dome που το παίζει τώρα ο ΣΚΑΙ...Το άνοιξε με τη μια!!!
Και με το πρόσθετο, βρήκε και υπότιτλους!
Έμεινα έκπληκτος, σήμερα θα κάνω κι άλλες δοκιμές... Με τέτοιες δυνατότητες δεν με βλέπω να κατεβάζω torrents, σύντομα (έχει γεμίσει και ο δίσκος!)...

Το μόνο που δεν κατάβερα ήταν να ρυθμίσω το smartphone για τηλεχειριστήριο, αλλά θα γίνει και αυτό μάλλον σήμερα!

Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Έχει βγει η 4.2.0 αλλά μην την περάσετε, αναφέρονται διάφορα προβλήματα στον χειρισμό με ir, εξ. υπότιτλους ass, stuttering σε 50hz (και όχι μόνο)... Απ'ότι έχω καταλάβει μόνο σε x86 & 86_64.
Στο raspi με CEC πάντως δεν έχω αυτά τα προβλήματα (εκτός απ'το θέμα των υποτίτλων που δεν τυχαίνει να έχω εξ. ass).

Αναμένεται σύντομα νέα έκδοση, πιθανόν και εντός της εβδομάδας.

Την έβαλα και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ. Τα υπόλοιπα δεν τα δοκίμασα, τι συμπτώματα παρουσιάζει ο ασθενής;

εγώ το είχα στο αυτόματο και δεν κατάλαβα πότε έκανε αναβάθμιση,δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα

Πάντως στο release thread είναι γεμάτο με τα συμπτώματα που είπα πιο πάνω, αν και βλέπω οι περισσότεροι που τα αναφέρουν είναι με intel gpus.

Τα διάβασα αλλά δεν είδα stuttering. Έχω παίξει SD, 720p, 1080p. Μη σας πω οτι το SD φαίνεται καλύτερα τώρα.

Και εγώ πιστεύω οτι κάτι τρέχει με τους οδηγούς για Intel.

Re: Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Έχει βγει η 4.2.0 αλλά μην την περάσετε, αναφέρονται διάφορα προβλήματα στον χειρισμό με ir, εξ. υπότιτλους ass, stuttering σε 50hz (και όχι μόνο)... Απ'ότι έχω καταλάβει μόνο σε x86 & 86_64.
Στο raspi με CEC πάντως δεν έχω αυτά τα προβλήματα (εκτός απ'το θέμα των υποτίτλων που δεν τυχαίνει να έχω εξ. ass).

Αναμένεται σύντομα νέα έκδοση, πιθανόν και εντός της εβδομάδας.

Βγήκε η 4.2.1:
we fixed the following reported issues:

WLAN not working (using Aetheros HTC based WLAN sticks)
double keypresses with remotes
showing Xorg mouse cursor in various situations, like after wakeup from dpms/standby...
no or corrupt ASS/SSA subtitles
non working cpu temperature output on some systems
"stuttering" while playing videos on systems with Intel GPU

We also added support for ICE1712 Audio devices and PantherLord Gamecontroller devices.

http://openelec.tv/news/22-releases/140-openelec-4-2-1-released

Με την 4.2.1 διορθώθηκαν όλα τα προβληματάκια που υπήρξαν με την 4.2 σε intel based μηχανήματα. Σε δικό μου atom (Xtreamer Ultra 1) πλέον εμφανίζεται κανονικά η θερμοκρασία CPU, GPU και αποκαταστάθηκε η ομαλή αναπαραγωγή ορισμένων αρχείων.
Στο Rasberry Pi δεν είχα διαπιστώσει κανένα πρόβλημα και με την 4.2 οπότε η 4.2.1 απλά μας εναρμονίζει με τις άλλες hardware πλατφόρμες.

Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Όταν παω να παίξω trailer (apple) ο buffer γεμίζει και μου βγάζει σχετικό μήνυμα λάθους.
Μπορώ κάπως να τον αυξήσω ?

Όταν παω να παίξω trailer (apple) ο buffer γεμίζει και μου βγάζει σχετικό μήνυμα λάθους.
Μπορώ κάπως να τον αυξήσω ?

στο advancesettings
Code:
 <advancedsettings>
 <network>
    <buffermode>2</buffermode>
    <cachemembuffersize>248857600</cachemembuffersize>
  </network>

</advancedsettings>

Καήσπερα σας!Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση!Εχω φτιαξει μια ταινιοθηκη με ελληνικες ταινιες αλλα δεν υπαρχει καποια σελιδα οπως τo imdb για να βαλω poster και fanart.Αμα κατεβασω εγω και τα βαλω μεσα στο φακελο σαν poster.jpg και fanart.jpg θα δουλεψουν?Θα τα εχω στην ταινιοθηκη?

Απάντηση: Re: XBMC σε Linux - Openelec

Καήσπερα σας!Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση!Εχω φτιαξει μια ταινιοθηκη με ελληνικες ταινιες αλλα δεν υπαρχει καποια σελιδα οπως τo imdb για να βαλω poster και fanart.Αμα κατεβασω εγω και τα βαλω μεσα στο φακελο σαν poster.jpg και fanart.jpg θα δουλεψουν?Θα τα εχω στην ταινιοθηκη?

ναι αν δεν πιασουν με το update τότε μπορείς μέσα από το menu.. (κουμπί C) πάνω στην ταινία.. ή guide από το χειριστήριο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

στο advancesettings
Code:
 <advancedsettings>
 <network>
  </network>

</advancedsettings>

Thank you :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

στο advancesettings
Code:
 <advancedsettings>
 <network>
  </network>

</advancedsettings>

το advancedsettings.xml
σε openelec το βάζουμε στο φάκελο xbmc/system ?