Κόλλες & Υλικά συγκόλλησης

H αντιστοιχες thread locking κολλες της παραπανω εταιρειας εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα με τις thread locking κολλες της loctite.
Ποια απ'ολες χρησιμοποιησες?

Την κοκκινη ειχα χρησιμοποιησει και απο λαθος και υπερβολικη ποσοτητα (με ειχε συμβουλευσει να βαλω μονο μια σταγονα) δεν μπορουσα να λυσω καποιες συνδεσεις.
Η αγορα ηταν απο καταστημα υδραυλικων.

H εταιρεια φαινεται μια χαρα με τα πιστοποιητικα της και τα ολα της.
Αν πουλιεται και φτηνοτερα απο την loctite, θα την δοκιμαζα ανετα.

Απάντηση: Re: Κόλλες & Υλικά συγκόλλησης

Την κοκκινη ειχα χρησιμοποιησει και απο λαθος και υπερβολικη ποσοτητα (με ειχε συμβουλευσει να βαλω μονο μια σταγονα) δεν μπορουσα να λυσω καποιες συνδεσεις.
Η αγορα ηταν απο καταστημα υδραυλικων.

Φίλε cyclades από πιο ακριβώς κυκλαδονήσι είσαι; Η μήπως το nickname σου δεν έχει να κάνει καμία σχέση....

Πριν απο λιγο καιρο ,με υποδειξη υδραυλικου χρησιμοποιησα αυτην εδω σε μαστους 1/2' και το αποτελεσμα μετα απο λιγη ωρα ηταν φανταστικο.
Την εχει χρησιμοποιησει καποιος ;

εγώ έχω την μπλε νομίζω , μου την έδωσαν για μια δουλειά αλλά τελικά δεν την χρησιμοποιησα...

γενικά στις στεγανοποιησεις σε σιδηροσωλήνες, με νερό χρησιμοποιώ καννάβι με μινιο...όταν είναι να τα λύσω και δεν λύνουν, ζεσταίνω με μαπ

Last edited:
Κι εγω για υδραυλικα προτιμω καναβι και μινιο .
Κολλα εβαλα για κατι αλλες κατασκευες/πατεντες που δεν με ενδιεφερε η στεγανοτητα .

Άλλο πράγμα τα στεγανοποιητικα σπειρωματων άλλο οι κόλλες σπειρωματων. Η λογική είναι η ίδια αλλά το ένα δεν κάνει για την δουλειά του άλλου τις περισσότερες φορές.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλο πράγμα τα στεγανοποιητικα σπειρωματων άλλο οι κόλλες σπειρωματων. Η λογική είναι η ίδια αλλά το ένα δεν κάνει για την δουλειά του άλλου τις περισσότερες φορές.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχεις δίκιο, εγώ το ανέφερα γιατί ο φίλος είπε για μαστό 1/2 και ότι του πρότεινε υδραυλικός

Απάντηση: Re: Κόλλες & Υλικά συγκόλλησης

Άλλο πράγμα τα στεγανοποιητικα σπειρωματων άλλο οι κόλλες σπειρωματων.

Ακριβώς.
Τα στεγανοποιητικά σπειρωμάτων είναι για να σταματούν διαρροές.
Για τη δουλειά που συζητάμε υπάρχουν τα ασφαλιστικά σπειρωμάτων.
Εγώ χρησιμοποιώ της Faren το μπλέ για σχετικά απλές περιπτώσεις και το μαύρο για τις πιο ζόρικες.

frenafiletti-forte-32f70-faren-10ml.jpg

Re: Απάντηση: Re: Κόλλες & Υλικά συγκόλλησης

Πολύ ευχαριστημένος από την κόλλα στερέωσης mercola powerfix montage, πιάνει αμέσως χρησιμοποιήθηκε σε κόλλημα διακοσμητικού "τύπου γύψινο" πολυστυρενίου και κόλλημα σοβατεπί.

POWERFIX-MONTAGE.png

Μου προτειναν για να κολλησω πλακακι πανω σε μεταλο την παρακατω κολλα. Την εχει δουλεψει κανεις απο εσας;

407848_STANDARD__000_20170706_1.jpg

Έχω δει σε βίντεο να χρησιμοποιούν κόλλα στιγμής (μιλάμε για δευτερόλεπτα) όπου βάζουν στο ένα κομμάτι κόλλα, ψεκάζουν τον επιταχυντή με σπρεϋ στο άλλο κομμάτι, τα ενώνουν και κολλάνε αμέσως.
Εχετε βρει κάτι παρόμοιο εδώ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα αυτό που ψάχνεις το έχω χρησιμοποιήσει λόγω μοντελισμού, σαν Kicker θα το ζητήσεις. Επιταχύνει το στέγνωμα της κόλλας.

http://toaeroplanaki.gr/product-category/statikos-montelismos/ergaleiakaiulika/kolles-glues/

Πάρε ένα τηλέφωνο αν θέλεις στο παραπάνω μαγαζί είναι εξαιρετικός κύριος και το ποιο παλιό μαγαζί μοντελιστικό στην περιοχή, θα σε βοηθήσει.

-Βασίλης

Την παρακάτω εποξική κόλλα 2 συστατικών της bison την έχει δοκιμάσει κανείς? Θα πάρω κάποια πράγματα από το kentrovidas και είναι ευκαιρία να βάλω και κάνα αναλώσιμο που θα χρειαστώ κάποια στιγμή, ώστε να γλιτώσω και τα μεταφορικά.

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6197

Βέβαια είναι και η παρακάτω που δρα στο 5λεπτο

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6083

Η πρωτη ειναι καταλληλη για συγκοληση μεταλλων γιαυτο εχει και το γκρι χρωμα.

Απλα να ξερεις πως εχουν ημερομηνια ληξης και αυτες οποτε καλυτερα να μην την παρεις για μακρα αποθηκευση.