Ψαχνω για ενα τριαρι σε καλη γειτονια.Επειδή ζήλεψα τον Μανώλη,έχω σχεδόν αποφασίσει,να πουλήσω ένα τριάρι και να πάρω αυτές.
View attachment 36866
http://www.6moons.com/industryfeatures/magico/magico.html
Νομίζω,είναι καλή επιλογή.
Δες ομως ποση γνωση και χρονο και πειρα αφιερωσε και συνεχιζει,πιστευω,για το αποτελεσμα.Πάντως απο ότι λέει ο cd318, δεν ξόδεψε πολλά χρήματα για να χτίσει το σύστημά του!!!
καπου εξηγειται γιατι δεν εδωσα παραπανω λεφτα για το συστημα μου, εγινε φιλανθρωπεια απο καποιους.
Το οτι δεν μπλεκομαι με την κυριως μελετη και κατασκευη του συστηματος μου ειναι οτι εχω μερικους μηχανικους φιλους που ειναι εξπερτ στις μελετες και κατεχουν ολη την θεωρια και την πρακτικη, ειναι πλεονασμος απο εμενα να κανω την ιδια δουλεια 2 φορες. Εξαλλου εχω φιλους μαραγκους και μπετατζηδες που κανουν την πρακτικη δουλεια καλυτερα απο εμενα.
Εγω ακουω μονο και λεω την φτωχη μου γνωμη και δια μεσου ακροασεων και συζητησεων βρισκουμε τις αλλαγες που πρεπει να γινουν. Ολοι δουλευουμε συλλογικα.
Ο Πετερ ζει σε ενα διαμερισμα μεσα στην πολη και η γυναικα του του εχει δωσει μονο ενα μικρο δωματιο να εξασκει το χομπυ του
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.