ΚΟΡΝΕΣ...

Παρόλο που δεν το έχω ακούσει …
Η όψη του με προϊδεάζει…
Καλή διασκέδαση!

Μου φαίνονται λίγο κάπως οι Jadis. Θα προτιμούσα τις Magico, προσωπικά.

Από την άλλη όμως, ματσάρουν και με τον ενισχυτή σου! ;)

Πάντως απο ότι λέει ο cd318, δεν ξόδεψε πολλά χρήματα για να χτίσει το σύστημά του!!!
Δες ομως ποση γνωση και χρονο και πειρα αφιερωσε και συνεχιζει,πιστευω,για το αποτελεσμα.

Αν διαβάσεις ολόκληρο το χρονικό για τις συγκεκριμένες κόρνες, που είναι διάσπαρτο σε διάφορα threads και posts, όπως λέει και ο Σπύρος, έχει χρησιμοποιήσει την γνώση, πείρα και βοήθεια φίλων του.

καπου εξηγειται γιατι δεν εδωσα παραπανω λεφτα για το συστημα μου, εγινε φιλανθρωπεια απο καποιους.
Το οτι δεν μπλεκομαι με την κυριως μελετη και κατασκευη του συστηματος μου ειναι οτι εχω μερικους μηχανικους φιλους που ειναι εξπερτ στις μελετες και κατεχουν ολη την θεωρια και την πρακτικη, ειναι πλεονασμος απο εμενα να κανω την ιδια δουλεια 2 φορες. Εξαλλου εχω φιλους μαραγκους και μπετατζηδες που κανουν την πρακτικη δουλεια καλυτερα απο εμενα.
Εγω ακουω μονο και λεω την φτωχη μου γνωμη και δια μεσου ακροασεων και συζητησεων βρισκουμε τις αλλαγες που πρεπει να γινουν. Ολοι δουλευουμε συλλογικα. Ο "κρυοκολος" παγωμενος Σουηδος υφισταται μονο στις φαντασιες μερικων θερμων Νοτιων.

καπου εξηγειται γιατι δεν εδωσα παραπανω λεφτα για το συστημα μου, εγινε φιλανθρωπεια απο καποιους.
Το οτι δεν μπλεκομαι με την κυριως μελετη και κατασκευη του συστηματος μου ειναι οτι εχω μερικους μηχανικους φιλους που ειναι εξπερτ στις μελετες και κατεχουν ολη την θεωρια και την πρακτικη, ειναι πλεονασμος απο εμενα να κανω την ιδια δουλεια 2 φορες. Εξαλλου εχω φιλους μαραγκους και μπετατζηδες που κανουν την πρακτικη δουλεια καλυτερα απο εμενα.
Εγω ακουω μονο και λεω την φτωχη μου γνωμη και δια μεσου ακροασεων και συζητησεων βρισκουμε τις αλλαγες που πρεπει να γινουν. Ολοι δουλευουμε συλλογικα.

Η συλλογικότητα (θα πρέπει να) ειναι το ζητούμενο σε καθε κοινότητα, διαδυκτιακή ή μη. Αυτο το καταφεραμε και μεις σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμό, τουλάχιστον στην διπλανη diy κατηγορια (μοίρασμα της "πληφοφοριας", αναφορές -links για διάβασμα, συν-ακροάσεις αλλά και αλληλουποστήριξη στις κατασκευές)

Ο Πετερ ζει σε ενα διαμερισμα μεσα στην πολη και η γυναικα του του εχει δωσει μονο ενα μικρο δωματιο να εξασκει το χομπυ του

Ο Πετερ ζει σε ενα διαμερισμα μεσα στην πολη και η γυναικα του του εχει δωσει μονο ενα μικρο δωματιο να εξασκει το χομπυ του

εχει σκίσει την γάτα για τα καλά δηλαδη :grinning-smiley-043

Εαν τον ερωτουσα τον Πετερ ποιο συστημα θα επαιρνε θα εξυνε το κεφαλι του απο το ειδος της ερωτησεως!!
Εδω φαινεται και η διαφορα σκεψεως μεταξυ ενος Ελληνα και ενος Σουηδου πχ.
Παρολα αυτα θα το κανω και θα σου διαβιβασω την απαντηση του.
Τις σκισμενες γατες δυστυχως δεν τις καταλαβα. Ειναι τα Νεοελληνικα?

και εδω ερχεται η απαντηση της απαντησεως η μαλλον της 2ης ερωτησεως μου η μαλλον της υποσχεσεως μου προς τον Πετερ οτι θα κανω και εγω κορνες απο μπετον για να διορθωσω μερικα πραγματακια τοτε στους δορυφορους μου!

Lat bra sist. Dina Altec 288-16G drivers ar betydligt battre än Ulfs!
Σπιρο, τελευταια που ακουσα τα δικα σου ακουγοντουσαν καλα. Τα Αλτεκ 288 16G σου ακουγονται πολυ καλυτερα απο του Ουλφ!(288-8K)

Επειδη το φορουμ δεν καταλαβαινει Σουηδικα, εκανα μερικα παραξενα Σουηδικα γραμματα λατινικα, αλλοιως θα εβγαζε ερωτηματικα εκει!

και με αυτην την απαντηση βλεπουμε οτι το προβλημα μου δεν ειναι απο 500 κυκλους και πανω ουτε απο 70 και κατω αλλα εκει αναμεσα, δηλαδη οτι ειχα γραψει και εγω, πεταω τις 816 κουτες και ριχνω μπετα για την 100ΗΖ κορνα.