και εδω ερχεται η απαντηση της απαντησεως η μαλλον της 2ης ερωτησεως μου η μαλλον της υποσχεσεως μου προς τον Πετερ οτι θα κανω και εγω κορνες απο μπετον για να διορθωσω μερικα πραγματακια τοτε στους δορυφορους μου!
Lat bra sist. Dina Altec 288-16G drivers ar betydligt battre än Ulfs!
Σπιρο, τελευταια που ακουσα τα δικα σου ακουγοντουσαν καλα. Τα Αλτεκ 288 16G σου ακουγονται πολυ καλυτερα απο του Ουλφ!(288-8K)
Σημερα ημουν στου Ulf και ρυθμισαμε τις φασεις ακουστικα, πρωτα με σημα στην συχνοτητα διαχωρισμου και μετα ακουστικα/εμπειρικα και στις 2 περιπτωσεις η διαφορα ηταν μισος ποντος, οποτε μπορουμε να υπερηφανευτουμε οτι εχουμε χρυσα αυτια!
Ο Ulf εβγαλε τις προεκτασεις των Α7 που ειχε απο την αρχη και αλλαξε τελειως ο ηχος, εφυγε αυτη η βαρεια συννεφια που υπηρχε μονιμα στο συστημα του και τωρα ακουγεται περιπου σαν το δικο μου.
Μιλησαμε για τις διαφορες μεταξυ των δικων του 288(Κ) και των δικων μου(G) και ειπε ξεκαθαρα οτι τα δικα μου παιζουν πολυ καλυτερα. Και αυτος ειχε παρατηρησει οτι τα δικα του εχουν καποια τσιριγματα και σε μεγαλες σταθμες συμπιεζουν εννω τα δικα μου ειναι τελειως ομαλα και δεν εχει καταλαβει ποτε συμπιεαη! Ακριβως τις ιδιες παρατηρησεις ειχε κανει και εγω και ο Πετερ!
Οποτε ισχυει σε γενικες γραμμες οτι λενε και οι υπολοιποι. Ο Ulf δεν προκειται να κανει τιποτα αλλο με αυτα γιατι εχει TAD στα σκαρια.
και οταν πετυχεις και το λοτο αγορασε και μερικα ζευγαρακια GoTo
![]()
![]()
$9.95
εγω σας κερνάω αυτές άμα:BDGBDGB53: θέλετε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.