Internet King
Supreme Member
Απάντηση: Re: Κουράστηκα..
Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αφού παρόμοιο παράδειγμα είχα αναφέρει και για την κλασική κιθάρα μου.
Μπορώ να κρίνω σε 15" σε ποιο σύστημα ακούγεται τουλάχιστον πιο πιστά, γιατί είμαι εξοικιωμένος με τη χροιά της καθώς και με την ηχογράφηση.
Μεγάλωσε με ήχο Βιολιού,υπάρχουν 4 στο σπίτι και 2 λαούτα ,φανατικός βιολιστής ο συγχωρεμένος ,όπως και οι δικοί του ,με πολλές ηχογραφήσεις στο ενεργητικό τους και κάποιους δίσκους.
Ναι έχουν δικό τους ήχο τα όργανα,αλλά αυτό με την ακουστική μνήμη δεν ισχύει.Και βέβαια το ξεχώριζα το αγαπημένο του απ το διπλανό δωμάτιο,απ τον από κάτω όροφο.
Όπως θα ξεχώριζα και το παίξιμο ,που καθορίζεται απ το ειδικό κούρδισμα πρώτα,αλλά και την 'φιλοσοφία'..
Και φυσικά ακούγεται το παίξιμο αυτό ,απ όλες τις ηχογραφήσεις που κάναμε μέσα από μετάλλου/χρωμίου και μετά απ το CDR.
Συγγνώμη αν έχω άλλη γνώμη...αλλά βασίζεται σε 'εμπειρία' 45 χρόνων συνύπαρξης με βιολιστή...
Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αφού παρόμοιο παράδειγμα είχα αναφέρει και για την κλασική κιθάρα μου.
Μπορώ να κρίνω σε 15" σε ποιο σύστημα ακούγεται τουλάχιστον πιο πιστά, γιατί είμαι εξοικιωμένος με τη χροιά της καθώς και με την ηχογράφηση.