Το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω ειναι οτι ολοι αγαπαμε τον ΧΙΟΥΣΤΟΝ.
Οχι όλοι!
Το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω ειναι οτι ολοι αγαπαμε τον ΧΙΟΥΣΤΟΝ.
Έλα μου ντέ. Πως ορίζεται?
Με όρους αυστηρούς της Φυσικής. Μεγέθη και όχι αμπελοφιλοσοφίες όπως αυτές που διαβάζουμε συνήθως περί "ακριβούς αναπαραγωγής της ηχογραφησης" και συναφείς μπούρδες, ούτε εκθέσεις ιδεών.
Όπως ξέρουμε πχ το 1 Ohm τι ακριβώς είναι, το Watt επίσεις κλπ.
Η "υψηλή πιστότητα" τι ακριβώς είναι λοιπόν ?
Γιάννη μου, είναι τελικά λίγο πιο περίπλοκο απο αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Έλα μου ντέ. Πως ορίζεται?
Με όρους αυστηρούς της Φυσικής. Μεγέθη και όχι αμπελοφιλοσοφίες όπως αυτές που διαβάζουμε συνήθως περί "ακριβούς αναπαραγωγής της ηχογραφησης" και συναφείς μπούρδες, ούτε εκθέσεις ιδεών.
Όπως ξέρουμε πχ το 1 Ohm τι ακριβώς είναι, το Watt επίσεις κλπ.
Η "υψηλή πιστότητα" τι ακριβώς είναι λοιπόν ?
Γιάννη μου, είναι τελικά λίγο πιο περίπλοκο απο αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Μήτσε μου, δεν έχω καμμία αμφιβολία για την πολυπλοκότητα αν κρίνω από το γεγονός ότι μετά από 100 ποστ δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα περί κριτηρίων, ή έχει απαντηθεί κάπου και δεν το είδα??:nounder:
Βασικά, η απάντηση του συνονόματού σου θ. προϊδεάζει κάποιον ότι το θέμα δεν είναι 1+1=2,
Μακάρι να ξέρανε τι ακούνε...
Μ' αρέσει που πάνε κι ακούνε ένα άγνωστο σύστημα,σ' άγνωστο χώρο,μ' άγνωστες μουσικές...και μετά γράφουν με άκρατο ενθουσιασμό:Απαιχτος ο ενισχύτής,μαγικά τα ηχεία....
Ωπα ρε μεγάλε,πως τα ξεχώρισες;Αλλο να πείς εξαιρετικό σύστημα,μ'εντυπωσίασε εκείνο,νομίζω αυτό....κι άλλο αυτές οι δηλώσεις,που θυμίζου Γιωργάκη στα καλύτερα του(έχουμε λεφτά:Banane0.
DIPIE συμφωνώ και επαυξάνω.Μακάρι να ξέρανε τι ακούνε...
Μ' αρέσει που πάνε κι ακούνε ένα άγνωστο σύστημα,σ' άγνωστο χώρο,μ' άγνωστες μουσικές...και μετά γράφουν με άκρατο ενθουσιασμό:Απαιχτος ο ενισχύτής,μαγικά τα ηχεία....
Ωπα ρε μεγάλε,πως τα ξεχώρισες;Αλλο να πείς εξαιρετικό σύστημα σαν σύνολο και σαν στήσιμο, μ'εντυπωσίασε εκείνο,νομίζω αυτό....κι άλλο αυτές οι δηλώσεις,που θυμίζουν Γιωργάκη στα καλύτερα του(έχουμε λεφτά:Banane0.
Αλλοι πάλι...γκουρού...Κάνουν δηλώσεις,ότι τάχα ο δείνα ενισχυτής του χιλιάρικου είναι καλύτερος απο τους ενισχυτές των 15000...κι ανάθεμα άν έχει ακούσει έστω τον ενισχυτή του χιλιάρικου...
Μακάρι να ξέρανε τι ακούνε...
Ωπα ρε μεγάλε,πως τα ξεχώρισες;Αλλο να πείς εξαιρετικό σύστημα σαν σύνολο και σαν στήσιμο, μ' εντυπωσίασε εκείνο,νομίζω αυτό....κι άλλο αυτές οι δηλώσεις,που θυμίζουν Γιωργάκη στα καλύτερα του(έχουμε λεφτά:Banane0.
Αλλοι πάλι...γκουρού...Κάνουν δηλώσεις,ότι τάχα ο δείνα ενισχυτής του χιλιάρικου είναι καλύτερος απο τους ενισχυτές των 15000...κι ανάθεμα άν έχουν ακούσει στα σοβαρα έστω και τον ενισχυτή του χιλιάρικου(των 15000 τους έχουν δεί στο ίντερνετ)...
VetNik αφ'ενός δεν είπα τίποτε το διαφορετικό από τον DIPIE ["Πες τα ρε παιδάκι μου..."]και αφ'εταίρου είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να ακούσουν τις διαφορές σε αλλαγές μέσα σε ένα σύστημα. Αν κάποιοι δεν μπορούν, αυτό δεν αφορά όσους μπορούν. Λ.Σ.
δεν απαντησα σε εσας γενικα μιλουσα.
αλλα για πειτε μου πως θα μου πει καποιος τις διαφορες στο μπασο μεταξυ 2 ενισχυτων στο συστημα με μετρημενη την αποκριση που παρεθεσα? τα χρυσα αυτια εχουν καψει κοσμο...
Θα πρότεινα να επικεντρωθείτε κυρίως στα μεσαία και δή φωνές...Εκεί ξεβρακώνονται τα συστήματα...Νομίζω.
Μηχανήματα με καλά δυναμικά,μπάσσο κλπ βρίσκεις και με λίγα σχετικά χρήματα και κόπο...Μεσαία φυσικά γιόκ...
Χωνιά και λάμπες.
Θα τα καταφέρουμε βρε να σε χώσουμε και σένα στην "αίρεση" ?![]()
αντε να πω την γνωμη μου και εγω γιατι βλεπω ξανα αερολογιες.
το συστημα μου κανει 4-5χιλιαδες το κομματι. εχει tρανσπορτ ντακ προ τελικο και ηχεια.
ασ ερθει ενας φιλος με καλλιεργημενα αυτια και προσωπικοτητα να το κρινει.
θα τον βαλλω στην θεση ακροασης να ακουσει.
η θεση ακροασης μου μετραει ετσι....
![]()
μετα θα βαλουμε ενα αλλον ενισχυτη 3πλασιας αξιας.
τι γνωμη θα βγαλει για το συστημα μου?
τι "διαφορα" θα ακουσουμε στους 2 ενισχυτες?
Μπορώ και θέλω,ποθώ,γουστάρω τρελλά και καλά χωνιά.
Μόνο που θα πρέπει να τα...βγάλω στο μπαλκόνι...
Ετσι περιορίζομαι στο εφικτό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.