Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Δεν ξερω αν εχει απαντηθει ηδη,αλλα δεν μπορεσα να το βρω.Λοιπον ποιος ο συνδυασμος για την Sony w3000;

Για δοκιμασε απο ανοιχτη με το τηλεκοντρολ να πατησεις γρηγορα...

(On/off) + (i) + (5) + (volume up) + (on/off)

Κανονικα θα ανοιξει στο service menu.

Προσοχη μην πειραξεις τιποτα που δεν πρεπει.

Προσπάθησα να μπω στο sevice menu της 42άρας Sony Plasma (την έχω στην επιχείρησή μου και δεν θυμάμαι μοντέλο αυτή τη στιγμή - 4 χρονών)

Ο κλασσικός κωδικός για sony λειτουργεί αλλά δεν σε βάζει αμέσως στο service menu.
Μετά το (On/off) + (i) + (5) + (volume up) + (on/off) η τηλεόραση απλά ανοίγει....πρέπει να πατηθεί και το menu μετά όπου βγάζει εκτός των άλλων και μια extra καρτέλα πάνω πάνω στη λίστα.
Είδα ότι κοντεύει τις 15.000hours λειτουργίας :2thumb22sup:

Το αναφέρω γιατί ίσως μερικοί (όπως και εγώ) περιμένουν να μπούνε αμέσως στο service menu και να θεωρούν τον κωδικό λάθος.

Γνωρίζει καποιος πως εμφανιζει κρυφο μενού η PHILIPS 32PW8719
Είναι λίγο παλιά....οποιαδήποτε πληροφορία τηα βοηθούσε...

Απάντηση: Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Γνωρίζει καποιος πως εμφανιζει κρυφο μενού η PHILIPS 32PW8719
Είναι λίγο παλιά....οποιαδήποτε πληροφορία τηα βοηθούσε...

Δοκίμασε αυτούς τους κωδικούς. Λογικά κάποιος πρέπει να ισχύει για την τηλεόρασή σου. -bye-

Ενας φιλος αγορασε χθες μια 37U3000. Δεξια και αριστερα δεν ειχε αυτοκολητακια και ηταν ηδη συντονισμενη στην ετ1.( μονο στην ετ1 ομως).
Φυσικα με πηρε τελ και του ειπα να μπει στο service menu με το γνωστο συνδιασμο : i-5-vol+ ktlp. Το θεμα ειναι οτι τηλεφωνικως δε καταφερα να συννενοηθω μαζι του και δε μπορεσαμε να βρουμε που ακριβως δειχνει τις ωρες λειτουργιας. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. (διστυχως μενει εκτος Αθηνων και μονο τηλεφωνικως μπορω να τον βοηθησω).

Ενας φιλος αγορασε χθες μια 37U3000. Δεξια και αριστερα δεν ειχε αυτοκολητακια και ηταν ηδη συντονισμενη στην ετ1.( μονο στην ετ1 ομως).
Φυσικα με πηρε τελ και του ειπα να μπει στο service menu με το γνωστο συνδιασμο : i-5-vol+ ktlp. Το θεμα ειναι οτι τηλεφωνικως δε καταφερα να συννενοηθω μαζι του και δε μπορεσαμε να βρουμε που ακριβως δειχνει τις ωρες λειτουργιας. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. (διστυχως μενει εκτος Αθηνων και μονο τηλεφωνικως μπορω να τον βοηθησω).

No one? Απλα πως θα τον "καθοδηγησω" τηλεφωνικως να βρει τις ωρες με ενδιαφερει.Στο πρωτο μενου που του εμφανιζει δεν αναφερει τιποτα σχετικο.

Στην δικιά μου όπως έγραψα πιο πάνω πρέπει να πατηθεί μετά τον συνδυασμό και το menu.Εκεί λοιπόν βγάζει μια extra ένδειξη.
Βρίσκετε στην κορυφή του menu και έχει το σχήμα ενός γερμανικού κλειδιού - κάβουρα.
Εκεί μέσα έχει όλες τις λειτουργίες του service menu και κάπου αναγράφει και τις ώρες λειτουργίας.
Επειδή όμως έχω διαβάσει ότι σε μερικές τηλεοράσεις σε βγάζει πρώτα σε σελίδα με αριθμούς που δεν πρέπει να αλλαχτούν πρέπει να προσ'έξει ο φίλος σου μη κάνει κάποιο λάθος.

π.χ σε THOMSON CRT 14 με hotel menu σου βγάζει με το που ανοίγει η Tv μια μπάρα με ρύθμιση (άγνωστη για μένα...κάτι αριθμούς και αρχικά έχει) και μετά πηγαίνοντας πάνω κάτω με το κουμπί που αλλάζεις τα κανάλια βρίσκεις την επιλογή κλειδώματος της έντασης φωνής ή απενεργοποίησης ρύθμισης καναλιών.
Όπως και να έχει λίγο προσοχή χρειάζεται.

Ξερει κανεις πως μπορω να δω ποσες ωρες εχει παιξει η lg τηλεοραση μου;

Re: Απάντηση: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Στην δικιά μου όπως έγραψα πιο πάνω πρέπει να πατηθεί μετά τον συνδυασμό και το menu.Εκεί λοιπόν βγάζει μια extra ένδειξη.
Βρίσκετε στην κορυφή του menu και έχει το σχήμα ενός γερμανικού κλειδιού - κάβουρα.
Εκεί μέσα έχει όλες τις λειτουργίες του service menu και κάπου αναγράφει και τις ώρες λειτουργίας.
Επειδή όμως έχω διαβάσει ότι σε μερικές τηλεοράσεις σε βγάζει πρώτα σε σελίδα με αριθμούς που δεν πρέπει να αλλαχτούν πρέπει να προσ'έξει ο φίλος σου μη κάνει κάποιο λάθος.

π.χ σε THOMSON CRT 14 με hotel menu σου βγάζει με το που ανοίγει η Tv μια μπάρα με ρύθμιση (άγνωστη για μένα...κάτι αριθμούς και αρχικά έχει) και μετά πηγαίνοντας πάνω κάτω με το κουμπί που αλλάζεις τα κανάλια βρίσκεις την επιλογή κλειδώματος της έντασης φωνής ή απενεργοποίησης ρύθμισης καναλιών.
Όπως και να έχει λίγο προσοχή χρειάζεται.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Τελικα ηταν οκ η tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποια επιλογη ειναι..

Αν αναφέρεις το μοντέλο ίσως να ξέρει κάποιος φίλος που έχει την ίδια.

Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει πάντα η αλάνθαστη μέθοδος "trial and error" ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποια επιλογη ειναι..

Δεν ξέρεις ποιον συνδυασμό να επιλέξεις από αυτούς που βρίσκονται στο link ή με την επιλογή εννοείς το που ακριβώς θα το βρεις στην τηλεόρασή σου?
Αν ψάξεις μία μία τις επιλογές κάπου θα βρεις και τις ώρες λειτουργίας.

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις πως μηδενίζονται οι ώρες απο Philips 42" 9732. Εγώ έχω μια Lg μπήκα στο service menu και βρήκα απο που μηδενίζουν η ώρες. Στο φιλαράκι μου δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ακρη. Γνωρίζει κανείς πως γίνεται?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις πως μηδενίζονται οι ώρες απο Philips 42" 9732. Εγώ έχω μια Lg μπήκα στο service menu και βρήκα απο που μηδενίζουν η ώρες. Στο φιλαράκι μου δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ακρη. Γνωρίζει κανείς πως γίνεται?

Ευχαριστώ

Για ποιο λόγο θέλεις να μηδενίσεις τις ώρες φίλε etnica?