εγω ηδη ανοιξα λογαριασμους και απο στις επομενες μερες θα τις υποβαλω ηλεκτρονικα.
Εχω την αποψη οτι κακως το φοβομαστε το ΝΕΤ.
Εμενα μπηκαν αμεσως οι λογαριασμοι και ολα ηταν πολυ ευκολα .......μαλιστα ζητησα τηλεφωνικες οδηγιες ετσι για το ξεκαρφωμα και με πηραν μετα απο 2 ημερες και μου μιλουσαν υπομονετικα για μιση ωρα.
Για να δουμε...
απο το να φαω 8 ωρες στην ουρα προτιμω να φαω 2-3 ωρες σπιτι με τα σκαναρισματα.
Δεν είναι οι δηλώσεις...
είναι "εξυπηρετήσεις" του τύπου "κάπου έχουμε στον φάκελο ένα συμβόλαιο του '70, μήπως μπορεί να βρεθεί"? Αλλά πού θα πάει, θα αρχίσω να τους διαολοστέλνω. Ή θα τους λέω πως οι φάκελοι μετά από την 10ετία περνούν από καταστροφέα εγγράφων, για να ησυχάζω.
Καλά είστε εσείς οι βόρειοι......
Στο νότο να δεις τι γίνεται.
-Τίνος είναι το χ ακίνητο?
-Δικό μου...
-Αριθμός πράξης και ημερομηνία μετεγγραφής?
-Δεν κατάλαβες καλά, αγόρι μου.....δικό μου είναι το ακίνητο, μου τ' άφησε ο παππούς μου.....τι πράξεις και μεταγραφές μου συζητάς τώρα.....
Σκέψου να έρθει και το Κτηματολόγιο!!!!!!!!!!!
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Πάλι καλά είμαστε δηλαδή εδώ. Σε εμάς πριν τον παππού άντε προπάππο, το πολύ να το είχε ο Σουλτάνος!
Πάλι καλά είμαστε δηλαδή εδώ. Σε εμάς πριν τον παππού άντε προπάππο, το πολύ να το είχε ο Σουλτάνος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.