Κτηματολόγιο - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε τις δηλώσεις ηλεκτρονικά;
Εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω πάντως...

εγω ηδη ανοιξα λογαριασμους και απο στις επομενες μερες θα τις υποβαλω ηλεκτρονικα.

Εχω την αποψη οτι κακως το φοβομαστε το ΝΕΤ.

Εμενα μπηκαν αμεσως οι λογαριασμοι και ολα ηταν πολυ ευκολα .......μαλιστα ζητησα τηλεφωνικες οδηγιες ετσι για το ξεκαρφωμα και με πηραν μετα απο 2 ημερες και μου μιλουσαν υπομονετικα για μιση ωρα.

Για να δουμε...

απο το να φαω 8 ωρες στην ουρα προτιμω να φαω 2-3 ωρες σπιτι με τα σκαναρισματα.

Απάντηση: Re: Κτηματολόγιο - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

εγω ηδη ανοιξα λογαριασμους και απο στις επομενες μερες θα τις υποβαλω ηλεκτρονικα.

Εχω την αποψη οτι κακως το φοβομαστε το ΝΕΤ.

Εμενα μπηκαν αμεσως οι λογαριασμοι και ολα ηταν πολυ ευκολα .......μαλιστα ζητησα τηλεφωνικες οδηγιες ετσι για το ξεκαρφωμα και με πηραν μετα απο 2 ημερες και μου μιλουσαν υπομονετικα για μιση ωρα.

Για να δουμε...

απο το να φαω 8 ωρες στην ουρα προτιμω να φαω 2-3 ωρες σπιτι με τα σκαναρισματα.

Αντί για σκαν φωτογράφισέ τα.

περασα σημερα απο Γουδι (κτηματολογικο γραφειο Παπαγου κ Δημο Αθηναιων) και δεν υπηρχε ψυχη !!!!

μου ειπαν οτι εδω κ 2 βδομαδες εχει χαλαρωσει η προσελευση

οσοι πιστοι προσελθετε!!!!

Μάλλον θα φτάσουν μέχρι το τέλος του έτους τελικά αλλά το πάνε μήνα-μήνα. :BDGBGDB55:

Έχει μια λογική αυτό, για να πούμε και του στραβού το δίκαιο.
Και 12 μήνες να έδιναν εξ αρχής, πάλι τον τελευταία θα συνέρρεαν οι περισσότεροι. Το τι τραβάμε στο γραφείο τις τελευταίες ημέρες, δεν λέγεται. Και χωρίς κέρδος. Έπρεπε να το είχαμε κλείσει να κανονίζαμε διακοπές για τον Οκτώβριο αυτόν.

Δεν είναι οι δηλώσεις...

είναι "εξυπηρετήσεις" του τύπου "κάπου έχουμε στον φάκελο ένα συμβόλαιο του '70, μήπως μπορεί να βρεθεί"? Αλλά πού θα πάει, θα αρχίσω να τους διαολοστέλνω. Ή θα τους λέω πως οι φάκελοι μετά από την 10ετία περνούν από καταστροφέα εγγράφων, για να ησυχάζω.

Αλλά και πάλι που... συνέχεια ντριν και ντριν.
Έρευνα στο υποθηκοφυλακείο αδύνατη, ο τρελός χαμός. Θέλεις ένα αντίγραφο τίτλου περιμένεις 2 ώρες στα γκισέ. Τα περί μη δημοσιεύσεως που έβγαιναν την επόμενη, τώρα θέλουν 2 εβδομάδες. Δηλαδή ήμαρτον. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε και στις υπόλοιπες δουλειές μας.

Πάντως εγώ έκανα τις δηλώσεις μου μέσω του ίντερνετ, πανεύκολα, είχα να δηλώσω αρκετά πράγματα, για εμένα, την αδερφή μου κ την μητέρα μου, πληρώνεις με πιστωτική κάρτα κ το μόνο που μένει μετά των δηλώσεων είναι να στείλεις με συστημμένο ταχυδρομείο τα διάφορα χαρτιά, εκτός αν έχει scanner για να τα βγάλεις κ να τα στείλεις κ αυτά ηλεκτρονικά. Μου πήρε 3 ωρίτσες κ όλα ήταν έτοιμα πανεύκολα ! Ούτε τρέξιμο, ούτε τίποτα. Μάλιστα βγάζει μέσω google maps ή κάτι παρόμοιο το σπίτι όπως το έχεις δηλώσει για επιβεβαίωση !

Σε καταλαβαίνω. Αυτό με τους φακέλους είναι όντως πολύ σπαστικό και δεν μπορείς να χρεώσεις.... Ευτυχώς έχουμε τελειώσει ουσιαστικά με τις μεγάλες φουρνιές ακινήτων των πελατών πλέον, και μένουν κάτι ψιλά.

Δεν είναι οι δηλώσεις...

είναι "εξυπηρετήσεις" του τύπου "κάπου έχουμε στον φάκελο ένα συμβόλαιο του '70, μήπως μπορεί να βρεθεί"? Αλλά πού θα πάει, θα αρχίσω να τους διαολοστέλνω. Ή θα τους λέω πως οι φάκελοι μετά από την 10ετία περνούν από καταστροφέα εγγράφων, για να ησυχάζω.

Καλά είστε εσείς οι βόρειοι......

Στο νότο να δεις τι γίνεται.

-Τίνος είναι το χ ακίνητο?
-Δικό μου...
-Αριθμός πράξης και ημερομηνία μετεγγραφής?
-Δεν κατάλαβες καλά, αγόρι μου.....δικό μου είναι το ακίνητο, μου τ' άφησε ο παππούς μου.....τι πράξεις και μεταγραφές μου συζητάς τώρα.....

Σκέψου να έρθει και το Κτηματολόγιο!!!!!!!!!!!

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Κτηματολόγιο - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Καλά είστε εσείς οι βόρειοι......

Στο νότο να δεις τι γίνεται.

-Τίνος είναι το χ ακίνητο?
-Δικό μου...
-Αριθμός πράξης και ημερομηνία μετεγγραφής?
-Δεν κατάλαβες καλά, αγόρι μου.....δικό μου είναι το ακίνητο, μου τ' άφησε ο παππούς μου.....τι πράξεις και μεταγραφές μου συζητάς τώρα.....

Σκέψου να έρθει και το Κτηματολόγιο!!!!!!!!!!!

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Και από όσο ξέρω ο τρελός χαμός θα γίνει όταν φύγουμε από αυτούς τους δήμους και πάμε στην επόμενη παρτίδα. Εκεί είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις και η ανυπαρξία τίτλων.

Αληθεύει η φήμη ότι οι τράπεζες αρνούνται να κάνουν δήλωση για τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους; Και ότι αρνούνται να πληρώσουν το δικαίωμα των 35 ευρώ;

Πάλι καλά είμαστε δηλαδή εδώ. Σε εμάς πριν τον παππού άντε προπάππο, το πολύ να το είχε ο Σουλτάνος!

Στη βόρειο Ελλάδα υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμη) τα οθωμανικά κιτάπια. Άρα μια βασική κτηματογράφηση υπήρχε.

Πάλι καλά είμαστε δηλαδή εδώ. Σε εμάς πριν τον παππού άντε προπάππο, το πολύ να το είχε ο Σουλτάνος!

Σε σας πριν το Σουλτάνο τα είχε το Βατοπέδι........και σ' αυτή την περίπτωση....έχεις κομματάκι πρόβλημα!!!!!-bye--bye-