Κύπρος

Απάντηση: Re: Κύπρος

Είναι τουλάχιστον αστείο να ψάχνουν τα λάθη Τσίπρα τη στιγμή που ολόκληρη κυβέρνηση δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ούτε μια δήλωση και συμμετείχε στο eurogroup με την πλευρά των εκβιαστών.

Ο Στουρνάρας άλλαζε πάνα βρακάκι και μολις του ζητήθηκε να ενισχύσει με 2 δίς του Κυπρίους εξαφανίστηκε..

''Πατριωταράδες'' λέμε..

Re: Απάντηση: Κύπρος

Μην πας μακριά..Όταν εμφανιζόταν επίσημα ο ΓΑΠ πριν γίνει διδάκτωρ (:flipout:) υπήρχε μόνον ένας οπαδός κοντά του, αν θυμάσαι, με την σημαία του Πασοκ παραμάσχαλα...Όταν επέστρεψε τον υποδέχτηκαν δεκάδες....Δεν υπάρχουν αυτά...

:a0210:

Μπαίνει και στα ανέκδοτα αλλά είναι κλειδωμένα:

ΔΗΜΑΡ: Είμαστε αλληλέγγυοι με τον κυπριακό λαό!!! :flipout::flipout::flipout:

''Μονόδρομος η λύση για τη Μεγαλόνησο προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ.

Κανονικοί Νενέκοι..

Υ.Γ.

Υπόψιν οι Ναζί της Χ.Α. μόκο έτσι..??

Αλλοι ''πατριωταράδες''.....

Ψηφισαν υπερ του νεοφιλελέ Σταυρίδη για το ταμείο ''αξιοποιησης δημοσιας περιουσίας'' ,ψηφισαν την απάτη της ΑΤΕ και χτές μοκο..

Ο Ναζισμός και ο φασισμός είναι η ακραία εκδοχή του καπιταλισμού..

Η ΧΑ βρε κάνει το πατριωτικό της χρεος :fahne90:

διαμαρτυρεται στο Μεγα για... τα τούρκικα σήριαλ!!!

http://www.lay-out.gr/sta-oria-tis-...petaxan-mpogies-ston-tileoptiko-stathmo-mega/

Για την Κύπρο δεν πήραν χαμπάρι, αλλά η "Κυπρος είναι μακριά", για να θυμηθούμε άλλη μεγάλη ατάκα του εθνοσωτήρα

http://www.capital.gr/News.asp?id=1758833

Η Λαϊκή Τράπεζα, της οποίας το «καλό κομμάτι» θα απορροφηθεί από την Τράπεζα Κύπρου, δημιούργησε πρόβλεψη για λογαριασμό 600 εκατ. ευρώ σε φυσικό πρόσωπο, που χάθηκαν, αποκάλυψε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Μάριος Χατζηγιαννάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» Κύπρου ο κ. Χατζηγιαννάκης αποκάλυψε ακόμη ότι η Λαϊκή έκανε στην Ελλάδα δάνειο κίνησης στην Μονή Βατοπεδίου με το ποσό των 175 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιαννάκη υπάρχουν πολλά τέτοια στοιχεία.

Πηγή:www.capital.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει...:flipout::flipout::flipout:

Τα λινκ που ανεβάζουμε λογικό είναι να δέχονται την κριτική των συνομιλητών.
Αν έχεις αντιρρηση μπορείς να απαντήσεις.

Οχι δεν εχω αντίρρηση γιατί να εχω άλλωστε.
Είχα μια εσφαλμένη εντύπωση όπως καταλαβαίνω σχετικά με τον σκοπό που υπάρχουν τα νήματα σχετιζομενα με την πολιτική στο avclub.

Μετάνιωσα που δεν το έστειλα με πμ προς εγκριση στο παλικάρι που πήγε να πνίγει παραπάνω.

Καποιοι γραφουν για τα λαθη τσιπρα, αλλοι των κυβερνωντων κλπ.

Γενικα, οτι θελει γραφει ο καθενας

Και καλά κάνει, ελευθερία έχουμε. Υπάρχει κόσμος που δεν τους απασχολεί τόσο το ποιος γράφει και γιατί το γράφει, αλλά αν αυτό που γράφει, οι παρατηρήσεις που κάνει ή οι ερωτήσεις που βάζει, έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Στην προκείμενη περίπτωση θα ήθελα να ξέρω κι εγώ - παρά την μούγκα που έχει πέσει - την άποψη των συντρόφων για τα 5 χρόνια διακυβέρνησης ΑΚΕΛ και οποιες ευθύνες φέρει καθώς και για την στάση που κράτησε το Die Linke ( H/Οι Aριστερά/οί). (το 5ο και το 9ο στη λίστα που έβαλες) Γιατί μπορεί να κάνουν ολοι βουντού τώρα στον απο καιρό γνωστό για τις θέσεις του Αναστασιάδη, αλλά τόσα χρόνια που ο Χριστόφιας υποθήκευε το μέλλον της Κύπρου το κάνανε γαργάρα.
Τις προάλλες διάβαζα αυτά τα στοιχεία για την Κύπρο που δημοσιεύθηκαν Οκτώβριο του 2012.

"Τα τέλη του 2007, η Κύπρος ήταν μια μεγάλη οικονομική δύναμη. Είχε δημοσιονομικό πλεόνασμα 505,7εκ. ενώ «έτρεχε» με ρυθμό ανάπτυξης 4,4% του ΑΕΠ. Το δημόσιο χρέος ήταν μόλις το 58,61% κάτω δηλαδή από το 60% που έχει οριοθετήσει ως «ταβάνι» η Ε.Ε. Σήμερα, το δημόσιο χρέος έφτασε το 72,61% (1ο τρίμηνο), ουσιαστικά χρήματα έχουμε μέχρι το Δεκέμβριο, ενώ έχουμε εδώ και 2 χρόνια που είμαστε εκτός «αγορών». Και όλα αυτά, χωρίς μνημόνιο, το οποίο θα φέρει ακόμη χειρότερες αλλαγές.

Πάμε στον Κύπριο Πολίτη. Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε από τα 743 το 2007 στα 870 σήμερα. Ουσιαστικά δηλαδή αυξήθηκε κατά 15%. Την ίδια ώρα όμως, η ζωή μας έγινε ακριβή όσο ποτέ. Και φυσικά μιλάμε μόνο για τα είδη πρώτης ανάγκης: Τα Καύσιμα μέσα σε 4 χρόνια έχουν αυξηθεί σχεδόν 60%. Η αμόλυβδη 95οκτανίων από 0,86, σήμερα βρίσκεται στα 1,357. Το Γάλα, από 1,25 το λίτρο σήμερα πωλείται 1,49 το λίτρο, αύξηση 17%. Στο ψωμί, η μέση τιμή του στις αρχές του 2008 ήταν 1,80 και σήμερα είναι 2, αύξηση 10%. Την ίδια ώρα ο ΦΠΑ αυξήθηκε από το 15% στο 17% και έπεται και συνέχεια με το μνημόνιο.

Οι παρακάτω πίνακες δείχνουν του λόγου το αληθές:

http://www.24h.com.cy/index.php/epikairotira/12779-24h-vid.html

Αν είναι αληθινά τα στοιχεία? Δεν το ξέρω, Ας έρθουν άλλα στοιχεία να τα διαψεύσουν.
Η μήπως να ψάξω να δω ποιοί είναι πίσω απο το 24h.com.cy και τι προθέσεις έχουν? Αντε να είναι πασόκοι της Κύπρου αυτοί... :)))

Οχι δεν εχω αντίρρηση γιατί να εχω άλλωστε.
Είχα μια εσφαλμένη εντύπωση όπως καταλαβαίνω σχετικά με τον σκοπό που υπάρχουν τα νήματα σχετιζομενα με την πολιτική στο avclub.

Μετάνιωσα που δεν το έστειλα με πμ προς εγκριση στο παλικάρι που πήγε να πνίγει παραπάνω.

Δεν είδα κάποιον που να θέλει να σε πνίξει. Απλά, κανεις δε συμφώνησε με το λινκ που έβαλες. Αν εχεις αντίθετη άποψη υποστήριξέ το.

Re: Απάντηση: Re: Κύπρος

Και καλά κάνει, ελευθερία έχουμε.

Ε καλά ντε μην παίρνεις και όρκο!!!

Υ.Γ Πως γίνεται σχεδόν πάντα να είναι "δεξιόστροφοι" αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχουμε ελευθερία. Δεν το καταλαβαίνω ,δεν το καταλαβαίνω..

Δεν είδα κάποιον που να θέλει να σε πνίξει. Απλά, κανεις δε συμφώνησε με το λινκ που έβαλες. Αν εχεις αντίθετη άποψη υποστήριξέ το.

Εγραψα κάπου οτι θέλει κανείς να με πνίξει ;

Έβαλα ενα λινκ, το διαβάζει οποίος θέλει, και το αξιολογεί αναλογα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κύπρος

Υ.Γ Πως γίνεται σχεδόν πάντα να είναι "δεξιόστροφοι" αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχουμε ελευθερία. Δεν το καταλαβαίνω ,δεν το καταλαβαίνω..

Aσε δεν τσιμπάω... Πονάει η μέση μου. Σου έχω πει για κάτι λουμπάγκο που παθαίνω απο το ξεχύλισμα δημοκρατικότητας και ελεύθερης έκφρασης κάτι "αριστερόστροφων" ? LOL... Ας μη βγούμε εκτός θέματος. Επι της ουσίας...

Επειδη συλλαμβανω εαυτον παντελως αναλφαβητο ...
μπορει καποιος να μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ χωριζεται μια τραπεζα σε καλη και κακη ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κύπρος

Καλά και εσύ μην αγχώνεσαι.....Οι ''Βορίδηδες'' τόχουν αυτό....Οταν δέν έχουν τι να απαντήσουν το ρίχνουν στην ''δημοκρατία''..

Βλέπεις άμα έχεις μάθει στην Ελλάδα να κυβερνάς 80 χρόνια τουλάχιστον ,σου κακοφαίνεται ακόμα και όταν υπάρχει ισχυρός αντίλογος..