Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Ναι αλλά έχουν για λίγες μέρες τα επεισόδια. Είπα να αρχίσω το Last kingdom και τα πρώτα επεισόδια τα έχουν αποσύρει. Οπότε αναγκαστικά με αλλ τρόπο.Κινηματογραφικά δεν θα έχει βελτίωση.

Καλησπέρα, μετά από καιρό είπα να μπω να ρωτήσω αν έχουν και άλλοι θέμα ταχύτητας απόκρισης με τον υβριδικό NS1110H ή μόνο εγώ; Είχα τον παλιό ΚΑΟΝ combo και ο νέος υβριδικός είναι εκνευριστικά αργός σε όλες τις εντολές αλλαγής καναλιών. Υπάρχει λύση;

Μια απο τα ιδια .. Καθε μερα επανεκκίνηση μπας και φτιάξει λίγο η απόκριση.
Εχω την εντύπωση τον "βαρύνει" ο εξωτερικός σκληρός δίσκος καθως και τα ελεύθερα κανάλια. Σαν να μπουκωνει

Σε μενα κανενα προβλημα με τον δεκτη.
Θα προτεινα να επικοινωνησεις με την τεχνικη υποστηριξη.

Το action 24 πάλι χωρίς εικόνα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ντροπη αυτο εχω να πω μονο για την μη καλυψη του φαιναλ 4 στο τσαμπιονς λιγκ του handball...τα τελευταια χρονια βλεπαμε ολο το φαιναλ4.... φετος εναν ημιτελικο και τιποτε αλλο....ουτε καν τον τελικο. .βλεπαμε ολη την χρονια αγωνες απο το τσαμπιονς λιγκ και δεν βλεπουμε τους ημιτελικους και τελικους ...ντροπη.

Σχετικοάσχετο αλλά σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσω να τα λέω πριν τους εγκαταλείψω.
Το παρακάτω μήνυμα τους το έγραψα στο chat αφού δεν μπόρεσα αλλού.

"Προσπαθώ από τον Δεκέμβριο να μπώ στο mycosmote τόσο στο δικό μου όσο και σε αυτό της συζύγου μου αλλά το "εξαιρετικό" site σας δεν με βάζει.Το ίδιο εξαιρετικό είναι και το chat σας που αν και έχω μπει καμιά 20αριά φορές,ουδέποτε απάντησε κανείς,αλλά και στο call back.Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.
Πριν από λίγο προσπάθησα και από το 13888 αλλά μετά από 3,5 λεπτά αναμονής(με χρέωση εννοείται),η γραμμή έκλεισε.
Υποτίθεται ότι προσπαθώ να μπω για να δω τα υπόλοιπα και στους 2 λογαριασμούς για να σας πληρώσω,αλλά όσο αυτό δεν γίνεται,τόσο θα κάνετε να δείτε τα χρήματά μου.
Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλους τους οργανισμούς προστασίας του καταναλωτή,και την επιτροπή τηλεπικοινωνιών.
Α,μάλιστα...Πατώντας το "Αποστολή" του παρόντος μέσω της Φορμας Επικοινωνίας,μου έβγαλε μήνυμα Invalid Entry."

Μιλάμε για ένα site με τρόπο λειτουργίας όπου κανείς δεν μπορεί εδώ και 6 σχεδόν μήνες να μου πει για ποιό λόγο δεν μπορώ να δώ τους λογαριασμούς 3 κινητών μου και το cosmotetv της συζύγου.
Ατέλειωτες ώρες αναμονής σε chat που γράφω αλλά δεν παίρνω ποτέ απάντηση,σε call back που κανείς δεν με καλεί,σε φόρμα επικοινωνίας που δεν μπορείς να στείλεις το μήνυμα που γράφεις,για πληρωμένες κλήσεις στο 13888 που μετά από 3-4 λεπτά η γραμμή κλείνει χωρίς να σου απαντήσει κανείς.
Και ναταν μόνο αυτά;
Όταν έμπαινα,για να δεις τις κλήσεις σου,έπρεπε να σου στείλουν κωδικό με sms σε κινητό,για να πληρώσεις λογαριασμό έπρεπε να γράψεις κωδικό που αναγραφόταν επάνω σε έντυπο που είχες επιλέξει να μην λαμβάνεις και άλλα φαιδρά.

Last edited by a moderator:
Από την στιγμή που η nova δεν πληρώνει για να δείξει την ΑΕΚ δεν μπορεί ο ΟΤΕ να πάρει τα δικαιώματα?

Είναι δυνατόν να μη δείξει κανένας αυτό τον αγώνα

k έχουν το θράσος να κάνουνε k αύξηση, για πιο λόγο, για να μας δείξουν το βραδυ την Αστάνα

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Σχετικοάσχετο αλλά σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσω να τα λέω πριν τους εγκαταλείψω.
Το παρακάτω μήνυμα τους το έγραψα στο chat αφού δεν μπόρεσα αλλού.

"Προσπαθώ από τον Δεκέμβριο να μπώ στο mycosmote τόσο στο δικό μου όσο και σε αυτό της συζύγου μου αλλά το "εξαιρετικό" site σας δεν με βάζει.Το ίδιο εξαιρετικό είναι και το chat σας που αν και έχω μπει καμιά 20αριά φορές,ουδέποτε απάντησε κανείς,αλλά και στο call back.Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.
Πριν από λίγο προσπάθησα και από το 13888 αλλά μετά από 3,5 λεπτά αναμονής(με χρέωση εννοείται),η γραμμή έκλεισε.
Υποτίθεται ότι προσπαθώ να μπω για να δω τα υπόλοιπα και στους 2 λογαριασμούς για να σας πληρώσω,αλλά όσο αυτό δεν γίνεται,τόσο θα κάνετε να δείτε τα χρήματά μου.
Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλους τους οργανισμούς προστασίας του καταναλωτή,και την επιτροπή τηλεπικοινωνιών.
Α,μάλιστα...Πατώντας το "Αποστολή" του παρόντος μέσω της Φορμας Επικοινωνίας,μου έβγαλε μήνυμα Invalid Entry."

Μιλάμε για ένα site με τρόπο λειτουργίας όπου κανείς δεν μπορεί εδώ και 6 σχεδόν μήνες να μου πει για ποιό λόγο δεν μπορώ να δώ τους λογαριασμούς 3 κινητών μου και το cosmotetv της συζύγου.
Ατέλειωτες ώρες αναμονής σε chat που γράφω αλλά δεν παίρνω ποτέ απάντηση,σε call back που κανείς δεν με καλεί,σε φόρμα επικοινωνίας που δεν μπορείς να στείλεις το μήνυμα που γράφεις,για πληρωμένες κλήσεις στο 13888 που μετά από 3-4 λεπτά η γραμμή κλείνει χωρίς να σου απαντήσει κανείς.
Και ναταν μόνο αυτά;
Όταν έμπαινα,για να δεις τις κλήσεις σου,έπρεπε να σου στείλουν κωδικό με sms σε κινητό,για να πληρώσεις λογαριασμό έπρεπε να γράψεις κωδικό που αναγραφόταν επάνω σε έντυπο που είχες επιλέξει να μην λαμβάνεις και άλλα φαιδρά.

Τραγικο.
Η Cosmote εχει τεραστιο θεμα οσον αφορα το developing δικτυακων εφαρμογων.
Εχουνε κολλησει σε κατι παναρχαιες τεχνολογιες της Microsoft που "σκανε" συνεχως.
Το feedback δεν το δουλευουνε και πολυ.

Συγνωμη που θα ειμαι οφ τοπικ αλλα εχετε παρει χαμπαρι οτι ο οτε εχει κανει στην καρτοκινητή να βαζουμε καθε 4 μηνες λεφτα ενω ηταν καθε χρονο για διατήρηση του νούμερο τηλ.και οι αλλες εταιρίες 3 μηνες απο 6 μηνες .εγω ειμαι ανεργος εχω ενα νουμερο που εχω για να βρω δουλειά που θα βρω λεφτα να δινω καθε 4 μηνες ενω εδινα 5 ευρω το χρονο .υπαρχει καπου να μιλησω για αυτο το θεμα ,να γινει κατι οποιος ξερει να με βοηθήσει παρακαλω και συγνωμη παλι που βγηκα off topic .

Τις τελευταιες 10 μερες παρατηρησα οτι ο δεκτης 2 φορες ειχε κολλησει σε boot κατασταση (σχετικη ενδειξη στην οθονη του) ζητωντας μου τα στοιχεια της συνδεσης μου για τις Hybrid υπηρεσιες.
Φυσικα χωρις την επιλογη να το προσπερασω.

Μας εκοψαν που μας εκοψαν τις hybrid υπηρεσιες στο εξωτερικο, ας σταματησουν τουλαχιστον τις βλακειες γιατι μας καταστρεφουν και τις εγγραφες :p

Eβαλα να δω ταινία στο ondemand χτες το βραδυ, 3,5 ευρώ λέει για HD.

Οχι βεβαια ότι θα πληρώσω, δώρο μου κάνανε 10 ευρώ για Αύγουστο και 10 για τον Σεπτέμβρη. Ασε που στο λογαριασμό 99,9 % θα μου τα χρεώσουν αλλα τέλος πάντων..
Εν'τωμεταξυ κλειστά όλα για να μη τραβάνε ιντερνετ, 49.999 mbps ατόφια για την ταινία.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι η εικόνα για τα 3,5 ευρώ που ζητάνε ήταν επιεικώς μέτρια, σε μερικές σκηνές ας πούμε ότι τρωγοταν..αλλα σε μερικές η εικόνα ήταν θολή, είχε κάτι σαν χιονια σαν σπιθουράκια ένα πράμα, υπάρχει λέξη που περιγραφει το πρόβλημα αλλα δεν την ξέρω...
Από το 1 έως το 10 πάντως, επιεικώς θα έβαζα 5, όσο και το bitrate της ταινία δηλαδή, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έφτανε παραπάνω.

Εν'τωμεταξύ έβαλα δοκιμαστικά Νetfix για ένα μηνα, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η διαφορα είναι μέρα με τη νύχτα,η εικόνα στο Νetflix είμαι σίγουρος ότι φτάνει πάνω από 10 mbps, καμια σχέση με του ΟΤΕ, μιλάμε για κρύσταλλο, ευχαριστιέσαι να βλέπεις.

Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ήταν διαφήμιση, αλλα το μονο σίγουρο είναι πως είναι η αλήθεια, και με 9,99 το μηνα βλέπεις όσες ταινίες θέλεις σε αριστη ποιότητα, ενώ στον ΟΤΕ με 9,99 βλέπεις 3 ταινίες, k τη μια σε sd

Και κάτι άλλο που ξέχασα
Στους υπότιτλους πολλές φορες φαινοταν οι μισοί, δηλαδή από της δυο γραμματοσειρές στη μια φαινόταν τα μισά γράμματα,
Σαν να πήρε κάποιος μαχαίρι και από τη μέση και πάνω τα έκοψε. Πράγμα που δυσκόλευε στο να καταλάβεις τι έγραφε.
Το είχα παρατηρήσει και στο plus αυτό, αλλα εκεί είναι δωρεάν (λέμε τώρα)
Αλλα να πληρώνεις 3,5 ευρώ και να εμφανίζονται έτσι. Δεν λέει...

Δεν εχει σημασια η ταχυτητα της συνδεσης για την ποιοτητα της εικονας
απο την στιγμη που παιζει χωρις να κολλαει γιατι δεν εχει επαρκη ταχυτητα

η ποιοτητα ειναι ιδια ειτε εχεις 10 mb συνδεση ειτε 100 mb

Φίλε το Netflix σε HD παίζει με 7 Mbps και η εικόνα είναι κρύσταλλο! Ακόμα και με 5 Mbps είναι πάρα πολύ καλή! Έχει σχέση με αλγόριθμους που χρησιμοποιεί.
Πάντως τόσο δύσκολο είναι για τον ΟΤΕ να ανεβάσει και άλλο το bitrate?

Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Απλά εγώ είπα δέκα γιατί όπως εγραψα και γραφεις κι εσύ η εικονα είναι κρύσταλλο. Απλά επειδή γράφτηκε ότι του ΟΤΕ είναι στα 6-7 υπέθεσα ότι στο Νetflix θα είναι πάνω από δέκα μιας κ η διαφορα ειναι εμφανης.

Τέλος πάντων όσο k να είναι, σημασία έχει ότι η εικόνα είναι σπεσιαλ, βλέπεις ταινία k την ευχαριστιέσαι. Σε αντίθεση με του ΟΤΕ που για τα χρήματα που ζητάει η εικόνα δεν είναι ανάλογη.

Mε βάση αυτό που είδα ο OTE έπρεπε να ζητάει 1 ευρώ για sd k 1,60 για HD ταινια

odeman εγω τουλαχειστον δεν πληρωνω,η χρεωση για τα δεδομενα τα σημερηνα σε ταινιες ειναι σε αλλο επιπεδο 3και 3,5 ευρω το θεωρητε σωστο ;
εγω τουλαχειστον οχι ....για τα σημερηνα δεδομενα ..

Οποίος έχει netflix σε PS4 ή PS3 μπορεί να πατήσει το R3 και βλέπει το bitrate και την αναλυση.
Επίσης στο PC υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων Ctrl+Shift+Alt+S, όπου βλέπεις τα ανωτέρω αλλά μπορείς και να επιλέξεις εσύ το bitrate. Το ανωτέρο που έχω δει σε ταινία ή σειρά είναι 7+Mbps.