Σχετικοάσχετο αλλά σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσω να τα λέω πριν τους εγκαταλείψω.
Το παρακάτω μήνυμα τους το έγραψα στο chat αφού δεν μπόρεσα αλλού.
"Προσπαθώ από τον Δεκέμβριο να μπώ στο mycosmote τόσο στο δικό μου όσο και σε αυτό της συζύγου μου αλλά το "εξαιρετικό" site σας δεν με βάζει.Το ίδιο εξαιρετικό είναι και το chat σας που αν και έχω μπει καμιά 20αριά φορές,ουδέποτε απάντησε κανείς,αλλά και στο call back.Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.
Πριν από λίγο προσπάθησα και από το 13888 αλλά μετά από 3,5 λεπτά αναμονής(με χρέωση εννοείται),η γραμμή έκλεισε.
Υποτίθεται ότι προσπαθώ να μπω για να δω τα υπόλοιπα και στους 2 λογαριασμούς για να σας πληρώσω,αλλά όσο αυτό δεν γίνεται,τόσο θα κάνετε να δείτε τα χρήματά μου.
Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλους τους οργανισμούς προστασίας του καταναλωτή,και την επιτροπή τηλεπικοινωνιών.
Α,μάλιστα...Πατώντας το "Αποστολή" του παρόντος μέσω της Φορμας Επικοινωνίας,μου έβγαλε μήνυμα Invalid Entry."
Μιλάμε για ένα site με τρόπο λειτουργίας όπου κανείς δεν μπορεί εδώ και 6 σχεδόν μήνες να μου πει για ποιό λόγο δεν μπορώ να δώ τους λογαριασμούς 3 κινητών μου και το cosmotetv της συζύγου.
Ατέλειωτες ώρες αναμονής σε chat που γράφω αλλά δεν παίρνω ποτέ απάντηση,σε call back που κανείς δεν με καλεί,σε φόρμα επικοινωνίας που δεν μπορείς να στείλεις το μήνυμα που γράφεις,για πληρωμένες κλήσεις στο 13888 που μετά από 3-4 λεπτά η γραμμή κλείνει χωρίς να σου απαντήσει κανείς.
Και ναταν μόνο αυτά;
Όταν έμπαινα,για να δεις τις κλήσεις σου,έπρεπε να σου στείλουν κωδικό με sms σε κινητό,για να πληρώσεις λογαριασμό έπρεπε να γράψεις κωδικό που αναγραφόταν επάνω σε έντυπο που είχες επιλέξει να μην λαμβάνεις και άλλα φαιδρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.