Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

το συγκεκριμένο κανάλι από την 1η μέρα που ανέβηκε είναι προβληματικό...πολύ συχνά δείχνει μπάρες και καμιά φορά βάζει και ελληνικούς υπότιτλους...:fahne90:

Re: Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

Ακόμα και σήμερα, μια βδομάδα μετά την δήλωση της βλάβης, δεν έχουν κάνει τίποτα. Η κάρτα παραμένει απενεργοποιημένη.
*Μια ολόκληρη βδομάδα*!

Και σήμερα (8 μέρες μετά), επιτέλους το έφτιαξαν...

Re: Κυτίο Παραπόνων...

Καλημερα και καλως σας βρηκα!

Πρωτο ποστ απο εμενα αν και παρακολουθω την ενοτητα κανα χρονο τωρα μιας και ειμαι συνδρομητης ΟΤΕ περιπου τοσο.

Ακουστε λοιπον κατι που εγινε χθες και δεν εχει ξανασυμβει μεχρι τωρα.
Ο δεκτης (δορυφορικο ΟΤΕ) δεν ανταποκρινοταν καθολου και οταν τον εκλεισα και τον ξανα-ανοιξα δεν εδινε καν σημα στην τηλεοραση.
Μετα απο μερικα hard reset καταφερε και εδειξε μονο τα ελευθερα καναλια που ειχα σεταρει και τιποτα απο τα καναλια του ΟΤΕ ενω δεν δουλευε η επιλογη μενου με τιποτα (ουτε απο τον remote ουτε με το κουμπι πανω στο δεκτη) για να δω περισσοτερα στοιχεια.

Μετα απο ενα ενα ακομα κλεισιμο και ανοιγμα του δεκτη επαιξαν ολα κανονικα.

Η ερωτηση (μαλλον ερωτησεις) ειναι η εξης:

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?
Να ετοιμαζομαι για καινουργιο δεκτη? ή ηταν κατι παροδικο?
(σημειωση εχω το παλιο KAON)

Έγραψα ότι μετά τα τόσα προβλήματα λήψης του OTE TV το πρόβλημα μάλλον οφείλεται στην αστάθεια λειτουργίας των αναμεταδοτών. Για ποιόν λόγο σβήστηκε το post;

Στο baby tv σήμερα κολλάει η εικόνα.
Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα, μιλάμε για κανάλι ζωτικής σημασίας.

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων...

εντάξει έχει καταντήσει αηδία έτσι?..Σχεδόν πλέον δεν υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος Ιταλίας που να μην κάνει ο ΟΤΕ διακοπή με διαφημιστικά εξαιτίας κακής λήψης "από το Ιταλικό SKY"..απορώ...συμβαίνει και σε πλατφόρμες άλλων χωρών? ...
για να κάνω πιο συγκεκριμένη την απορία μου..φταίει ο εδώ ΣΚΑΙ ή το εκεί SKY?:popcorn:

Τι θα πει κακή λήψη; Δεν είναι κάτι τέτοιο πιθανό.

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων...

εντάξει έχει καταντήσει αηδία έτσι?..Σχεδόν πλέον δεν υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος Ιταλίας που να μην κάνει ο ΟΤΕ διακοπή με διαφημιστικά εξαιτίας κακής λήψης "από το Ιταλικό SKY"..απορώ...συμβαίνει και σε πλατφόρμες άλλων χωρών? ...
για να κάνω πιο συγκεκριμένη την απορία μου..φταίει ο εδώ ΣΚΑΙ ή το εκεί SKY?:popcorn:

εγω εχω aljazeera σπορτ και δεν εχει διαφημισεις κατα την διακρεια του αγωνα αρα ειναι προβλημα του οτε και οχι του SKY ITALIA.

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Καλημέρα σε όλους στο forum θα ήθελα να ρωτήσω-υποβάλω κατι το χαζό.!!!
Δεν βλέπουνε οι κύριοι του ΟΤΕ TV οτι το μενού του δέκτη σους είναι εντελώς απαράδεκτο.....
Πιστεύω οτι με μια αναβαθμηση του firmware θα μπορούσε να βελτιωθεί
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Re: Κυτίο παραπόνων...

Εννοείς που είναι άσχημο, ή ότι δεν είναι λειτουργικό;

Ειδικά βρε παιδιά στο epg είναι άθλιο που όταν είναι μεγάλος ο τίτλος δεν δεν βλέπεις όλο.Ένα scroll τουλάχιστον κάτι…δεν μπορείς να δεις καν αν ο αγώνας είναι live ή όχι!!! Γιατί το Ζ ( ζωντανά) το βάζουν στο τέλος του τίτλου!!!!

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων...

Ειδικά βρε παιδιά στο epg είναι άθλιο που όταν είναι μεγάλος ο τίτλος δεν δεν βλέπεις όλο.Ένα scroll τουλάχιστον κάτι…δεν μπορείς να δεις καν αν ο αγώνας είναι live ή όχι!!! Γιατί το Ζ ( ζωντανά) το βάζουν στο τέλος του τίτλου!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο.Πόσες φορές έχω μπει στο νετ για να διαβάσω για τις μεταδόσεις...Απλά τραγικό.

Μου θυμίζει τα πρωτα βήματα της νοβα! ολα θα βελτιωθούν σιγα σιγά μην αγχωνεστε!

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Και τι ήθελες να γράφει "(Ζ) Ανω Κολοπετινίτσα - Κάτω Κρύα Βρύση......γιατί δεν πατάς το 'i" γιαυτό το βάλαν εκεί

Μου θυμίζει τα πρωτα βήματα της νοβα! ολα θα βελτιωθούν σιγα σιγά μην αγχωνεστε!

Καλά είδαμε και το φοβερό μενού της NOVA 10 χρόνια μετά.........

Last edited by a moderator: