tiniakos
AVClub Fanatic
Re: Κυτίο παραπόνων...
Το μενού καλό είναι άλλα θέματα θέλουν δουλειά.
Να αποκτήσουν νόημα η usb θύρα και η ethernet.
Εδώ διαφωνώ. Τα μενού του kaon είναι από τα χειρότερα που έχω δει σε δέκτη. Και για να μην παρεξηγηθώ, μιλώ αποκλειστικά για τα μενού. Σαν δέκτη τον θεωρώ ανώτερο του pace.Καλά είδαμε και το φοβερό μενού της NOVA 10 χρόνια μετά.........
Και τι ήθελες να γράφει "(Ζ) Ανω Κολοπετινίτσα - Κάτω Κρύα Βρύση......γιατί δεν πατάς το 'i" γιαυτό το βάλαν εκεί
δεν είμαι θασιώτης καμίας κονσόλας-εταιρίας! αλλα μην τρελαθούμε κιόλας θεωρώ οτι το μενού της νόβα(όχι ο δέκτης) πως είναι μέρα με την νύχτα με το μενού του οτε!Καλά είδαμε και το φοβερό μενού της NOVA 10 χρόνια μετά.........
Σχετικα με τα πακετα Ιnternet και Τηλεφωνιας του ΟΤΕ θα πρεπει να σημειωθει οτι η ΕΕΤΤ δεν αφηνει τον ΟΤΕ να προσφερει συνδυαστικα πακετα σε χαμηλοτερες τιμες.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=137935&catID=2
Εχει το espn hd κολεγιακο μπασκετ κ παιρνει εικονα ο otesport4 χαλαει την εικονα για να βαλει ελληνα σχολιαστη; Τρατζικ
1.Το μενου της νοβα κλασεις ανωτερο
2.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ..Δεν γινεται να παταμε 150 κουμπια καθε φορα για να μπαινουμε στα αγαπημενα..mode αγαπημενα οπως νοβα τοσο δυσκολο ειναι?
3.Bαλτε τις επαναληψεις του NBA σε hd το απογευμα η το βραδυ και οχι στο 4..δηλαδη για να δεις αγωνα σε hd πρεπει η να γινεις βρυκολακας για να το δεις live η ανεργος για να το δεις στις 10.30 το πρωι!!!!Τα ΣΚ που εχει πολλες μεταδοσεις ποδοσφαιρου το καταλαβαινω οτι μπορει να μη χωραει αλλα καθημερινες τι να τις κανω την ωρα της ρομα της ντορντμουντ και του παιδιου..και γω ποδοσφαιροφιλος ειμαι αλλα γουσταρω και μπασκετακι και αν δεν ειναι hd δεν...και το nba daily για να μην ξεχνιομαστε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.