Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

Μην κρίνεις τα γούστα των άλλων σύμφωνα με τα δικά σου γούστα!

Αν και 02/04/2013, στο site του otetv έχουν ακόμη το newsletter του Μαρτίου. τς τς τς δημόσιο παιδί μου!

Το αγγλικό France 24 δεν βλέπει κανένας. Το γαλλικό όλο και κάποιος θα το βλέπει.

Δεν ειναι θεμα γουστου αλλα λογικης, καναλια οπως france 24 ολα δηλαδη τα ειδησεογραφικα και μοδας κλπ, τα βλεπεις και χωρις οτε ελευθερα καιμερικες φορες και με καλυτερη εικονα, αρα γιατι να ειναι στο πακετο και να τρωνε χωρο? επισης το rt news ξεκινησε σε HD μαζι με το RT DOC HD , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ hotbird, τελεια εικονα και μπορουν να παρουν τη θεση των καναλιων αυτων.

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα εξέφρασα τα παραπονά μου για την ποιότητα των HD.Ο υπάλληλος υποστήριζε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην ποιότητα και συμφωνήσαμε στο ότι διαφωνούμε.

Τι να πει ο ταλαίπωρος υπάλληλος που για 500 ευρώ το μήνα προσπαθεί να μπαλώσει τις βλακείες άλλων.

Δε διαφωνώ.Άλλωστε δεν πήρα για αυτό το λόγο.Άλλος ήταν ο λόγος,μα λέω πήρα που πήρα ας πω και αυτό.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Μάλλον τα 'παιξε η tv μου.. :BXVZCBXZ6: δείχνει έντελώς χάλια εικόνα στην EPT HD...:flute:

Last edited:

Μη νομίζεις ότι είναι καλύτερα και από το επίγειο της Ερτ ....

Δεν ξέρω αν όλα τα περιφερειακά ή τέλος πάντων, όχι 1ης επιλογής κανάλια, είναι όλα απαραίτητα κ έχουν κοινό που τα παρακολουθεί, ΑΛΛΑ......δεν είναι αποδεκτό να έχεις HD κανάλια κ να πέφτει η ποιότητά τους λόγω των υπολοίπων καναλιών !!!!

Κ μην μου πει κάποιος ότι δεν επηρεάζονται....γιατί από την στιγμή που έχουν προστεθεί τα διάφορα 2ης επιλογής κανάλια, τα HD έχουν αρχίσει να χάνουν !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

πες τα Μιχάλη και εγω πηρα τηλεφωνο και ειπα τα παραπονα μου , εγω εβαλα OTE για τα HD και αυτο που βλεπω ειναι μια χαλια εμπειρια ψυχαγωγιας οπως το ονομαζουνε

Εντάξει....χάλια δεν το λες...γιατί κάνοντας απευθείας σύγκριση πριν λίγο καιρό με την Νόβα που είχα ταυτόχρονα, η υπεροχή του ΟΤΕ ήταν εμφανής !

Αλλά το θέμα δεν είναι να λέμε ότι έχουμε HD και για χάρη των 2ης κατηγορίας καναλιών, να χάνουμε ποιότητα !!!

Εντάξει....χάλια δεν το λες...γιατί κάνοντας απευθείας σύγκριση πριν λίγο καιρό με την Νόβα που είχα ταυτόχρονα, η υπεροχή του ΟΤΕ ήταν εμφανής !

Αλλά το θέμα δεν είναι να λέμε ότι έχουμε HD και για χάρη των 2ης κατηγορίας καναλιών, να χάνουμε ποιότητα !!!

Ακριβως μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ετσι οπως τα λες. Τελευταια ειναι χαλια. Τοσο χαλια που σκεφτομαι να τον διακοψω (ας μην ειχε την f1 και ειχα φυγει χθες) γιατι κατανταει κοροιδια.

Θα το ξαναπω αλλη μια φορα και δινω διορια 2-μηνες (φ1 εχει κι αλλου :-)). Βγαλτε σαπιοκαναλα τυπου body in balance και λοιπα καμμενα και δωστε το bandwith εκει που πρεπει. Η' ενναλακτικα νοικιαστε αλλη μια συχνοτητα στο δορυφορο και αποσυμπιεστε τα καναλια. Κατα τα αλλα η λοιπες ενεργειες τυπου sky go αφηστετες για πιο μετα οταν θα πατατε πιο γερα στα ποδια σας και εχετε λυσει το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβληαμα με την ποιοτητα της εικονας. Ειπαμε καθρεφτακια και χαντρες για τους ιθαγενεις δεν θελουμε.

ενα ΠX:
Το καναλι ΟΤΕ sport 1 "HD" στον τελευταιο αγωνα φ1 εδινε 4-6 κιλο bandwith. Η ερτ HD απο κεραια φυσικα 8-9 και το sky uk HD 20-22. Φυσικα δεν περιμενω ποιοτητα τυπου sky αλλα γ@μωτο οταν λεμε HD να δινουμε τουλαχιστο 10 κιλο bandwith Τουλαχιστο στα αθλητικα και στις ταινιες.

Και κατι τελευταιο η ποιοτητα εικονας του Travel channel ειναι σαν να βλεπεις streaming... να χαρω εγω HD.

Αν κάνει κάποιος αυτή την ώρα σύγκριση στο ΕΡΤ HD ανάμεσα στην επιγεια μετάδοση και την μετάδοση του ΟΤΕ θα διαπιστώσει αμέσως την μεγαλη διαφορά στην ποιότητα εικόνας (υπέρ της επιγειας βεβαίως) !!!

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων...

Τελικά καλό καφενείο και το body in balance...βάλτε τώρα (22.46) και καμαρώστε εικόνα.....
(δεν φταίει ο ΟΤΕ βέβαια για το χαλασμένο dvd αλλά παίρνεις μια ιδέα για το τι σαβούρα έχει μαζέψει)...
πήραμε ένα pc αγοράσαμε και μερικά δισκάκια και γίναμε όλοι καναλάρχες....:fahne90:

Ακριβως μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ετσι οπως τα λες. Τελευταια ειναι χαλια. Τοσο χαλια που σκεφτομαι να τον διακοψω (ας μην ειχε την f1 και ειχα φυγει χθες) γιατι κατανταει κοροιδια.

Θα το ξαναπω αλλη μια φορα και δινω διορια 2-μηνες (φ1 εχει κι αλλου :-)). Βγαλτε σαπιοκαναλα τυπου body in balance και λοιπα καμμενα και δωστε το bandwith εκει που πρεπει. Η' ενναλακτικα νοικιαστε αλλη μια συχνοτητα στο δορυφορο και αποσυμπιεστε τα καναλια. Κατα τα αλλα η λοιπες ενεργειες τυπου sky go αφηστετες για πιο μετα οταν θα πατατε πιο γερα στα ποδια σας και εχετε λυσει το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβληαμα με την ποιοτητα της εικονας. Ειπαμε καθρεφτακια και χαντρες για τους ιθαγενεις δεν θελουμε.

ενα ΠX:
Το καναλι ΟΤΕ sport 1 "HD" στον τελευταιο αγωνα φ1 εδινε 4-6 κιλο bandwith. Η ερτ HD απο κεραια φυσικα 8-9 και το sky uk HD 20-22. Φυσικα δεν περιμενω ποιοτητα τυπου sky αλλα γ@μωτο οταν λεμε HD να δινουμε τουλαχιστο 10 κιλο bandwith Τουλαχιστο στα αθλητικα και στις ταινιες.

Και κατι τελευταιο η ποιοτητα εικονας του Travel channel ειναι σαν να βλεπεις streaming... να χαρω εγω HD.

Δεν ξέρω πως τα μέτρησες τα "κιλο bandwith" :flipout: .....αλλά για να είμαστε σοβαροί είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σε δορυφορική μετάδοση με DVB-S2/MPEG-4 κωδικοποίηση και statistical mutliplexing ότι θα παίρνει ποτέ τουλάχιστον 10 Mbps ....έλεος.
Δεν θα διαφωνήσω βέβαια ότι τα πρέπει να φύγουν αρκετά σαβουροκάναλα και να αντικατασταθούν από άλλα ποιο ποιοτικά και λιγότερα σε αριθμό κανάλια

Πάντως το thread πρέπει να μετονομαστεί σε Φεστιβάλ Γκρίνιας.

Και να μην ξεχνάμε ότι το πακέτο δίνεται κάτω του κόστους. Προφανώς και ο ΟΤΕ προσπαθεί να περιορίσει το κόστος...

Δεν ξέρω πως τα μέτρησες τα "κιλο bandwith" :flipout: .....αλλά για να είμαστε σοβαροί είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σε δορυφορική μετάδοση με DVB-S2/MPEG-4 κωδικοποίηση και statistical mutliplexing ότι θα παίρνει ποτέ τουλάχιστον 10 Mbps ....έλεος.
Δεν θα διαφωνήσω βέβαια ότι τα πρέπει να φύγουν αρκετά σαβουροκάναλα και να αντικατασταθούν από άλλα ποιο ποιοτικά και λιγότερα σε αριθμό κανάλια

Εναξει να στο γραψω πιο καλα να το καταλαβεις 10000 KB/s (kilo) Ή ενναλακτικα 10 ΜB/s Bandwidth. ΟΚ?

Ριξε ενα βλεφαρο πιο κατω απο περιοδικες μετρησεις για το ΟΤΕ sport 1 HD
http://en.digitalbitrate.com/dtv.php?mux=12111&pid=1095&live=68&lang=en M.O βγαζει 6.5 MB/s bandwidth πραγμα απαραδεκτο για αθλητικο HD καναλι.
Αντιστοιχα μπορεις να δεις και τα αλλα καναλια τι τραγικο bandwidth εχουν.

Οσο για το αλλο που λες οτι δεν μπορουν να δωσουν πανω απο 10 ριξε και ενα αλλο βλεφαρο στο sky sport F1 HD που ειναι DVB-S2/MPEG4
http://en.digitalbitrate.com/dtv.php?mux=12363&pid=3835&live=69&lang=en&pass=1 M.O βγαζει 20 ΜΒ/s bandwith

Στoν OTE και 10 MB/S να εδιναν στα HD ευχαριστημενος θα ειμουνα. Βεβαια με τοση σαβουρα που εχουν μαζεψει και 4-5 συχνοτητες μονο, στα "καλα HD" θα δινουν 6-7 στην καλυτερη και θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος? Την στιγμη που το πληρωνω δεν μπορω να ειμαι ευχαριστημενος φιλε μου.

Βασικά είναι Mb/s ή Mbps και Kb/s ή Kbps. MB/s είναι Megabyte/sec. Θα συμφωνήσω πως 6,5Mbps είναι λίγα για αθλητικό κανάλι.