Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Τελικά καλό καφενείο και το body in balance...βάλτε τώρα (22.46) και καμαρώστε εικόνα.....
(δεν φταίει ο ΟΤΕ βέβαια για το χαλασμένο dvd αλλά παίρνεις μια ιδέα για το τι σαβούρα έχει μαζέψει)...
πήραμε ένα pc αγοράσαμε και μερικά δισκάκια και γίναμε όλοι καναλάρχες....:fahne90:
Χωρίς να έχω ΟΤΕ TV, αλλά επειδή ξέρω για τα προγράμματα του καναλιού, ναι... διάφορα γιόγκα κλπ είναι από DVD.

Να τα παίζει απ' ευθείας από DVD δεν νομίζω. Σωστά?

Re: Κυτίο παραπόνων...

καλα δεν μπορούν να βάλουν ένα πίνακα με σκορ στα αθλητικά;! τι πράγμα είναι αυτό!

ελτίο Τύπου:

Μια νέα πρωτοποριακή δυνατότητα απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές της Nova, μέσα από την Υπηρεσία Nova Plus, που παρέχεται εντελώς δωρεάν. Η δυνατότητα «Αυτόματη Εγγραφή Σειρών» (Series Linking) αποτελεί ακόμη ένα λόγο για να ακολουθήσεις … τη σειρά σου, μέσα από την οθόνη της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα.

Απλά με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο του ψηφιακού αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, γίνεται εγγραφή ενός ολόκληρου κύκλου επεισοδίων κάθε αγαπημένης σειράς των καναλιών Novacinema, FOX και FOXlife.

Άντε ρε ΟΤΕ δώσε μια pvr υπηρεσία ή ένα replay tv στο δορυφορικό.

Δεν σας είπαν να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι ?? Πάλι βιάζεσαι... :flipout:

http://en.digitalbitrate.com/dtv.php?mux=12380&pid=1037&live=68&lang=en

Εχω παθει σοκ βλεποντας τις τιμες bitrate των καναλιων του ΟΤΕ! 3 και 4 Mbps VillageHD, HistoryHD, TravelHD, NatGeoWildHD!!! Απιστευτο! Ουτε το Digitalb δεν εχει τετοια χαλια! Τα μονα καναλια που παιζουν στα 7 με 8 Mbps ειναι τα OTESportsHD.

Υπομονή μέχρι να μπει και ο άλλος αναμεταδότης....

παιδια μια απορια παραπονο
ημουν συνδρομητης ιντερνετ τηλεφωνια σε αλλο παροχο
και ειχα οτε tv στα 24.90
και εκανα αιτηση να γυρισω οτε αφου ηρθε το τηλεφ. και adsl σε μια
μερα ξαφνικα σημερα εκει που εβλεπα ΟΤΕ TV μου λεει οτι η καρτα δεν ειναι ενεργοποιημενη
κατευθειαν πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη θα μπω στην προνομιακη τιμη εγινε αυτο και θα παρει απο 24 ωρες μεχρι 7 ΗΜΕΡΕΣ και λεω και γω καλα ρε παιδια ειναι δυνατον επειδη εγινα πελατης οτε υπαρχει πιθανοτητα να μην εχω tv μεσω δορυφορου.. εσεις ξερετε κατι σχετικο με το προβλημα μου

μερα ξαφνικα σημερα εκει που εβλεπα ΟΤΕ TV μου λεει οτι η καρτα δεν ειναι ενεργοποιημενη
κατευθειαν πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη θα μπω στην προνομιακη τιμη εγινε αυτο και θα παρει απο 24 ωρες μεχρι 7 ΗΜΕΡΕΣ και λεω και γω καλα ρε παιδια ειναι δυνατον επειδη εγινα πελατης οτε υπαρχει πιθανοτητα να μην εχω tv μεσω δορυφορου.. εσεις ξερετε κατι σχετικο με το προβλημα μου
έκανες restart τον δέκτη?

Ναι, δυστυχώς έτσι κάνουν. Το σύστημά τους είναι εντελώς ανώριμο. Εμένα μου σταμάτησαν το δορυφορικό για πάνω από βδομάδα, επειδή ζήτησα να στέλνουν την χρέωση του δορυφορικού μαζί με τον λογαριασμό τηλεφώνου (αποφάσισαν μόνοι τους να στέλνουν 2 λογαριασμούς, και μάλιστα ο λογαριασμός του δορυφορικού να στέλνεται σε άλλη άσχετη διεύθυνση...)

εγω παντως μιλησα τρεις φορες χθες μαζι τους και μια σημερα το πρωι
και ολοι μου ειπαν το ιδιο να μας περνετε συνεχεια τηλ... αν δεν εχει ερθει
μεσα σε δυο ημερες μπορει να χρειαστει τεχνικος
και τους ειπα μα καλα γιατι να σας περνω...και ολοι μου απαντησαν για υπευθημινση
εντωμεταξυ οταν εκανα την μεταφορα γραμμης κανεις δεν με ενημερωσε οτι θα γινει
κατι τετοιο στην tv...
εξαλου ειπα στην κοπελα χθες τι ειναι..ενα enter πατατε και τελος

Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις μεταφορά πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό, και να φέρουν νέο (με νέο συμβόλαιο).
Τελος πάντων, ότι σου πουν, δεν είναι πολύ οργανωμένοι σε αυτά. Τι μήνυμα λάθους βγάζει ο αποκωδικοποιητής;

Last edited by a moderator:

Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις μεταφορά πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό, και να φέρουν νέο (με νέο συμβόλαιο).
Τελος πάντων, ότι σου πουν, δεν είναι πολύ οργανωμένοι σε αυτά. Τι μήνυμα λάθους βγάζει ο αποκωδικοποιητής;

μου βγάζει ότι η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη κτλ.
αλλά δεν γυρνάω εξοπλισμό ήμουν από τους πρώτους που το είχα βάλει και τότε δεν είχαν την μαγκιά αυτή με τον εξοπλισμό για να τον γυρίσεις
τσεκαραμε και τον αριθμό της Κάρτας ότι είναι ο σωστός κτλ

Και σε εμένα το ίδιο είχαν κάνει. Είχαν απενεργοποιήσει την κάρτα...

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Ρε παιδιά,τι περιγραφή είναι αυτή στο Παοκ-Τρίπολη;Τι γλείψιμο στον Παοκ είναι αυτό;Πρώτη φορά έχω δει σε ζωντανη περιγραφή,κατά τη διάρκεια του αγώνα,να ανοίγει το μικρόφωνο ο ρεπόρτερ του πάγκου και να δίνει το λόγο στον κάθε τυχάρπαστο.
Για κλωτσιές είναι εκεί στο Μαρούσι!

Τη διαχειριση των αθλητικων καναλιων ρου ΟΤΕ την εχει αναλαβει ο ΣΚΑΙ ο οποιος ειχε κερδισει το σχετικο διαγωνισμο (απο την εταιρεια που εκπεμπει τωρα το καναλακι αθλητικων -Sport Action που εβαλε η NOVA) που ειχe προκηρυξει ο ΟΤΕ . Η ροη του προγραμματος πρεπει να βγανει απο τις εγκαταστασεις του ΣΚΑΙ στο Φαληρο.

Στο πολυ ενδιαφερον αρθρο που βρηκα φαινεται οτι οι υπαρχουσες υποδομες επαρκουν για 4 καναλια αθλητικων. Για τη Premier League ισως φτιαξουν και νεες υποδομες.

<<H ARISTON BTS ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των αθλητικών ροών του ΟΤΕ TV, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το έργο αφορά στην παροχή 4 αθλητικών ροών, ενός studio παραγωγής εκπομπών και της απαραίτητης υποδομής για μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση, με δυνατότητα παραγωγής, λήψης, επεξεργασίας και τελικά εκπομπής των αθλητικών καναλιών για την συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Το έργο περιλαμβάνει τρεις SD και μια HD ροή, με Ν+Ν εφεδρεία τόσο στους video servers όσο και στους αυτοματισμούς. Η εισαγωγή του υλικού γίνεται απευθείας σε κεντρικό σύστημα αποθήκευσης FC storage χωρητικότητας 60TB. Το σύστημα διαθέτει 2 NLE για την επεξεργασία του υλικού. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχει διεπαφή με το ήδη υπάρχων σύστημα παραγωγής καθώς και με το αρχείο του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ.

Το studio παραγωγής περιλαμβάνει ένα σύστημα 3 καμερών σε ρομποτικές κεφαλές με μίκτη εικόνας 1,5 Μ/Ε, 32ch μίκτη ήχου, 2ch production server και σύστημα γραφικών. Η καρδιά του baseband συστήματος είναι ένας EVERTZ router με ενσωματωμένα multiviewers, τα MCS είναι επίσης της EVERTZ , τα interfaces είναι της CRYSTAL VISION, κάμερες, μίξη εικόνας, ΝLE από τη SONY, production server από την ΟΜΝΕΟΝ. Όλοι οι transmission & ingest servers, οι αυτοματισμοί, καθώς και το Traffic& Scheduling σύστημα που χειρίζεται τις ροές, είναι από τη VSN.

Το σύστημα είναι επεκτάσιμο σε όλα του τα τμήματα (ροές, ingest, storage, σταθμοί επεξεργασίας κλπ), ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ένα μεγάλο production & playout center.

Ο κος Νίκος Μήλλας, τεχνικός διευθυντής του ΣΚΑΪ, σχολίασε σχετικά: «Αυτό το έργο ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Αφενός οι προδιαγραφές που είχαν τεθεί από πλευράς ΟΤΕ, αφετέρου η ανάγκη, βάσει της σύμβασης, να είμαστε στον αέρα σε μόλις 30 ημέρες από την ανάθεση! Υπήρξε μια πολύ καλά οργανωμένη προετοιμασία για το πως να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Από τη μια έπρεπε να παρουσιάσουμε μια άκρως ανταγωνιστική πρόταση για να κερδίσουμε το διαγωνισμό. Από την άλλη θα έπρεπε να σχεδιάσουμε ένα σύστημα σε πλήρη συνεργασία με το ήδη υπάρχων, επεκτάσιμο, διατηρώντας πάντα τα υψηλά standards που έχουν τεθεί από τη διοίκηση του σταθμού. Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι μας δικαίωσε! Επιλέξαμε τους κατάλληλους συνεργάτες και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο έργο στην ώρα του.»

http://www.wtmnews.gr/it-hardware-0...Ν-ΤΟΥ-ΟΤΕ-TV-ΣΤΟΝ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ-ΣΤΑΘΜΟ-ΣΚΑΪ.html

Last edited: