Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

Τώρα,στον ΟΤΕ Sport 3,το EPG μου γραφει:
ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

και δείχνει βεβαίως τον Αγώνα Κυπέλλου Ποδοσφαίρου!

Ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης.

Μόνο εγώ το προνόμιο αυτή τη στιγμή στα OTE Sport να έχω την ένδειξη "Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων HD" και μαύρο στην εικόνα; :furious3:

Last edited:
Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Δηλαδής.......???
Σε τι μάρκα και μοντέλο TV βλέπεις?

Για βγάλε το HDMI και ξαναβάλε το...

Το έκανα, έκανα και reset στον ΚΑΟΝ, δεν έπιασε τίποτα χθες το βράδυ. Το έκλεισα και σήμερα το πρωί που το άνοιξα πάλι όλα είχαν επανέλθει στο κανονικό

Μόνο εγώ το προνόμιο αυτή τη στιγμή στα OTE Sport να έχω την ένδειξη "Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων HD" και μαύρο στην εικόνα; :furious3:

Στα ΟΤΕSport είναι ενεργοποιημένο το HDCP και εάν η τηλεόραση σου δεν το υποστηρίζει σου βγάζει μαύρο και το μύνημα που αναφέρεις. Δοκίμασε σε άλλη είσοδο HDMI της τηλεόρασης εάν και τότε δεν βλέπεις τίποτα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις TV-STB με SCART

Το έκανα, έκανα και reset στον ΚΑΟΝ, δεν έπιασε τίποτα χθες το βράδυ. Το έκλεισα και σήμερα το πρωί που το άνοιξα πάλι όλα είχαν επανέλθει στο κανονικό

Εάν μείνεις για λίγο στα ΟΤΕSport ή πας να αλλάξεις κανάλι μάλλον θα ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα....παίρνει λίγο χρόνο να γίνει ο συγχρονισμός ΤV-STB

Last edited by a moderator:

Ναι μόνο που δεν το κάνει μόνιμα, έπαιζα κανονικότατα, πάντα στο ίδιο HDMI και ξαφνικά χθες έγινε αυτό.
Το ενδεχόμενο να πάω σε SCART δεν το θεωρώ καν λύση, θέλω HD. Καλά κάνεις που μου το προτείνεις βέβαια αλλά απλά λέω τι μου άρεσε στο ΟΤΕ και το έβαλα

Last edited:

το ondemand κοστιζει που κοστιζει 3.50 ε (skyfall hd) βλεπεις το εργο σε κομματια γιατι πρεπει να περιμενεις την ωρα προβολης οποτε εγω το ειδα σε 2 δοσεις και οχι μεχρι το τελος. τουλαχιστον μπορουσε να κρατησει το 'ξεκλειδωμα' για μια εβδομαδα και οχι μονο για 48 ωρες.δεν ειναι videoclub που πρεπει να το επιστρεψεις για να το δει και καποιος αλλος και να βγαλει το μαγαζι το κοστος του dvd.βολικη η ενοικιαση μεσο της εφαρμογης για κινητο οφειλω να πω.σε 2-3 sec απο το sms ανοιξε το καναλι. αποψη μου οτι με 2 ευρω ανα ταινια και ελευθερη για 1 εβδομαδα θα την χρησιμοποιουσα συχνοτερα την υπηρεσια. για μια φορα και για δοκιμη καλα ηταν.

Kαι το Sky Italia πάντως έτσι το κάνει.

Last edited by a moderator:

Και σε μένα στην δεύτερη τηλεόραση που έχω συνδέσει με ασύρματη σύνδεση AV Sender μέσω καλωδίων RGB (άσπρο - κόκκινο - κίτρινο) τις τελευταίες ημέρες στα κανάλια ΟΤΕ sport επάνω αριστερά μου εμφανίζει το λογότυπο ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ HD ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (HDCP)'' αλλα το εμφανίζει μόνο στην δεύτερη τηλεόραση όχι στην πρώτη που είναι συνδεδεμένη με HDMI. Το ίδιο συμβαίνει άμα στέλνω εικόνα στην δεύτερη και από το scart.

Με ένα HDMI splitter που να δίνει εικόνα σε δύο τηλεοράσεις, ξέρει κανείς αν το εμφανίζει αυτό;

για τα πανηγυρια.ημιτελικος κυπελλου, ουτε ενα pregame κατι μια ετοιμασια. ευκολο να κατεβαζεις εικονα απο γερμανια ιταλια ισπανια..τραγικα δυσκολο να στησεις ενα pregame show.τουλαχιστον αφου δεν μπορειτε μην αγοραζετε τα δικαιωματα

Αφαιρέθηκαν οι "ομορφιές" που γράφτηκαν. Κανένα πακέτο δεν είναι το ιδανικό και όλες οι απόψεις είναι σεβαστές αλλά μέσα σε κόσμια πλαίσια και χωρίς χαρακτηρισμούς. Χαλαρώστε και απολαύστε τη θεματική τηλεόραση είτε από το ένα είτε από το άλλο πακέτο. Οι ανούσιοι διαξιφισμοί δεν έχουν νόημα.

Πάλι "σκούπισες" Σεραφείμ ; Άσε μας να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Βέβαια συμφωνώ με τα παραπάνω που γράφεις.

Θυμαμαι παντως σε ενα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος που εβλεπα σ ενα μαγαζι κοντα στο γηπεδο του παοκ ειχε κερδισει πεναλτυ ο Κονσεισαο και μετα απο λιγο πεφτει το σημα και μαυρη η εικονα της νοβα...και ολο το μαγαζι περιμενε να ακουσει το γηπεδο για να καταλαβει αν μπηκε το πεναλτυ...ξερω οτι ειναι ασχετη η ιστορια μου απλα το αναφερω (χωρις να ξερω τι ειχε γραφτει εδω περα).Τετοιες στραβες γινονται γενικα (δεν θα πρεπε) αλλα γινονται τι να κανουμε...