Μάλλον πρόκειται για ευκαιριακό feed δοκιμής για θυγατρική της ισπανικής Telefonica
http://www.tsa.es/EN/Pages/principal.aspx
Μάλλον το κάνουν relay για άλλες ευρωπαικές πλατφόρμες εξού και η έλλειψη pilots στο σήμα.
Το ποσοστό encoding για HD είναι κάτι που το καθορίζει ο κάθε πάροχος ανάλογα του εξοπλισμού του και των δυνατοτήτων του.Να δούμε με τη νέα συχνότητα εαν τα πράγματα διορθωθούν.
Έκείνο που έχω να πω είναι ότι όλες οι εταιρείες κρίνονται σς μεγάλο ποσοστό από το πως λειτουργεί το service τους και μη ξεχναμε ότι οι ημέρες αυτες που δεν βλέπω χρεώνονται κανονικά
Παιδια οσοι ειστε συνδρομητες της OTE TV κατεβαστε το Sundance απο την συχνοτητα 12092 H 27500 3/4(οσο ειναι ελευθερο) απο τις 9E και δεστε διαφορα στην ποιοτητα εικονας.Προσωπικη αποψη ειναι οτι στην πλατφορμα του ΟΤΕ ειναι κατα πολυ υποδεεστερο. ΓΙΑΤΙ :twoguns: ΟΤΕ;;;;;;
Εχω γίνει συνδρομητής εδώ και 15 ημέρες και εγώ όταν ξαφνικά ανήμερα Χριστουγένων το μηχάνημα κλειστό αρχίζει και μπουτάρει συνέχεια κάθε 10 λεπτά.
Τηλεφωνώ στο 13888 βρίσκω αμέσως τον υπάλληλο και αφού του δίνω τα απαταιτητα στοιχεια μου και του αναφέρω το πρόβλημα το περνάει στο σύστημα λέγοντας μου ότι υπάρχει πρόβλημα στο μηχάνημα και θα γίνει αλλαγή του, διαδικασία η οποία θα διαρκέσει 5 εργάσιμες.Εχουν περάσει 4 ημέρες και δεν έχει γίνει το παραμικρό.Ακόμα ειμαι στην αναμονή. Ξέχασα να πώ ότι του ζήτησα να πάω εγώ στο κατάστημα που προμηθεύτηκα το μηχάνημα και να το αλλάξω άλλα μου το αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας μου ότι έπρεπε πρώτα να ελεγχθεί από δικό τους υπάλληλο και αφού δώσει το οκ της βλάβης θα μου στείλουν καινούργιο με κούριερ.´Έκείνο που έχω να πω είναι ότι όλες οι εταιρείες κρίνονται σς μεγάλο ποσοστό από το πως λειτουργεί το service τους και μη ξεχναμε ότι οι ημέρες αυτες που δεν βλέπω χρεώνονται κανονικά
Να ξερεις για να γίνει η αλλαγή θα σου ακυρωσουν το παλιο συμβολαιο και θα σου κάνουν καινουργιο. . .
Και όμως αυτό κάνουν ...!!!Αυτό τώρα είναι σοβαρή διαδικασία; Τι σχέση έχει το συμβόλαιο με το δέκτη;
Αν τον πήρες από Γερμανό... τσάκω τον δέκτη, πήγαινε τον στο κατάστημα που τον πήρες και ζητάς λύση ή αλλιώς να ακυρώσουν την συνδρομή!!!Δυστυχώς έχουν περάσει τόσες ημέρες και ακόμα περιμένω να αλαχτεί το μηχάνημα όπως μου έχουν πει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.