Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο Παραπόνων....

ρε παιδιά σήμερα πήρε το μάτι μου αυτό -> http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/ote-tv.html (βασικά την απάντηση βρήκα και έψαξα για το αρχικό άρθρο) και ήθελα να ρωτήσω αν το είχε κανείς αυτο το θέμα?

xaxa σε σπίτι φίλου που πήγαμε να παρακολουθήσουμε και εμείς είχαμε παρόμοια προβλήματα πράσινα τετραγωνάκια δεν είδαμε
αλλά από μαύρη οθόνη δεν είχαμε πρόβλημα χορτάσαμε.
Θα πρέπει να υπερφορτώθηκε με τους αγώνες του κυπέλου και έβγαλε προβλήματα.

και εμενα μου το εκανε πριν 3 ημερες εικονα τιποτα και ηχος κανονικα στα HD και με reboot επανηλθε!

Για όλους τους φίλους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα HD κανάλια αναφέρω ότι εποίκειται αναβάθμηση των δεκτών την επόμενη εβδομάδα η οποία λύνει οριστικά το πρόβλημα

Re: Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Σε αντιστοιχη περιπτωση βλαβης ενος Pace 861 της Νova , τον πηγα στον τεχνικο της Nova τον ελεγξε και μου τον αλλαξε σε 5 λεπτα .
Δυστυχως ο ΟΤΕ ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ σε αυτο το θεμα..

Οι καθυστερήσεις στην αντικατάσταση των δεκτών οφείλονται στη διαδικασία που ακολουθούσε ο ΟΤΕ μέχρι πρότινος (έπρεπε να καταγραφεί και να εγκριθεί η βλάβη να ενημερωθεί το κατάστημα και μετά να παέι ο πελάτης στο κατάστημα για την αντικατάσταση). Πρόσφατα άλλαξε η διαδικασία και όλες οι αντικαταστάσεις θα γίνονται από courier στο χώρο του πελάτη (θα δίνεις το χαλασμένο και θα παίρνεις τον καινούργιο δέκτη) εντός 3 εργάσιμων ημερών ....εκτός και εάν βρίσκεσαι σε δυσπρόσητη περιοχή

Με το συμπαθειο φιλε αλλα ουτε και αυτο λεγεται σοβαρη εξυπηρετηση. Τι πιο απλο απ το να παρεις τον δεκτη να πας την μερα που χαλασε στο καταστημα που εκανες την συνδεση και να στο αντικαταστησουν εφ οσον ειναι σε εγγυηση. Φυσικα σαν δευτερη λυση αν δεν μπορει να κανει αυτο ο πελατης τοτε ναι αυτο με το courrer ειναι μια καλη λυση.

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων....

Με το συμπαθειο φιλε αλλα ουτε και αυτο λεγεται σοβαρη εξυπηρετηση. Τι πιο απλο απ το να παρεις τον δεκτη να πας την μερα που χαλασε στο καταστημα που εκανες την συνδεση και να στο αντικαταστησουν εφ οσον ειναι σε εγγυηση. Φυσικα σαν δευτερη λυση αν δεν μπορει να κανει αυτο ο πελατης τοτε ναι αυτο με το courrer ειναι μια καλη λυση.

+1000-bye-Καλημέρα

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων....

Με κάθε αντικατάσταση, παίρνουν και κάρτα μαζί και σου δίνουν τα πάντα από την αρχή, έτσι δεν είναι?

Και δεν μου λες φίλτατε, αυτός που έχει πάρει τον δέκτη από την Πρέσπα που για να φτάσει στο κοντινότερο κατάστημα ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΥ πρέπει να κάνει 50 χμλ με μισό μέτρο χιόνι ή τη Γαύδο και το Καστελόριζο πως θα πάρει το δέκτη ???
Είναι προφανές ότι ο ΟΤΕ στάθμησε τα υπέρ και τα κατά και αντί να τρέχει τους πελάτες του στο οποιοδήποτε κατάστημα προτιμάει να παέι αυτός στην πόρτα όλων των πελατών....αυτό εγώ το θεωρώ σοβαρή εξυπηρέτηση....
και όχι να υποχρεώνεται ο κάθε πελάτης πηγαίνει στο κατάστημα, να στείνεται στην ουρά, να ζητάει από έναν "ασχετο" υπάλληλο να επιβεβαιώσει τη βλάβη και ενδεχόμενα να μαλώνει μαζί του για να πάρει αυτό που έπρεπε να είχε πάρει από την αρχή.

Με άλλα λόγια γιατί πρέπει να χάνει το χρόνο του ο πελάτης για πρόβλημα του ΟΤΕ ....

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων....

Με κάθε αντικατάσταση, παίρνουν και κάρτα μαζί και σου δίνουν τα πάντα από την αρχή, έτσι δεν είναι?

Σωστά....πρέπει να επιστρέψεις όμως όλο τον παλιό εξοπλισμό

Ναι φιλε imcan αυτος που ειναι απο την πρεσπα ναι να παει το courrier και να του την κανει την δουλεια! Εγω που εχω καταστημα στα 50μ γιατι πρεπει να περιμενω 3 ολοκληρες ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες για να κανω την δουλεια μου. Και αν ειμαι επαγγελματιας που εχω μαγαζι και χαλαση πεμπτη βραδυ πιος θα κανει αποσβεση την ζημια του σαβατοκυριακου που το μαγαζι θα ειναι αδειο.??? ο οτε μηπως??

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Κανονικά πρέπει να τα κάνουν και τα δύο, και να επιλέγει ο καθένας τι τον βολεύει.
Εγώ πχ έχω Γερμανό στα δύο τετράγωνα από το σπίτι μου. Γιατί να μην πάω εκεί και να πρέπει να περιμένω τον κούριερ?

Όντως είναι λίγο παράλογο. Στην τελική τόσα λεφτά για το Γερμανό για κάποιο λόγο τα δώσανε. Λεφτά θα γλυτώσουν στην τελική..

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Κανονικά πρέπει να τα κάνουν και τα δύο, και να επιλέγει ο καθένας τι τον βολεύει.
Εγώ πχ έχω Γερμανό στα δύο τετράγωνα από το σπίτι μου. Γιατί να μην πάω εκεί και να πρέπει να περιμένω τον κούριερ?
Ετσι. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση και θα ικανοποιήσει όλους τους συνδρομητές.

Όντως είναι λίγο παράλογο. Στην τελική τόσα λεφτά για το Γερμανό για κάποιο λόγο τα δώσανε. Λεφτά θα γλυτώσουν στην τελική..

Πιστεύω ότι το σύστημα των OTESHOP και οι διαδικασίες μέσω courier "μιλάνε" άμεσα με το ΟΤΕ TV ενώ το σύστημα παραγγελιών μέσω COSMOTE και Γερμανός είναι πιο έμμεσο. Άλλωστε πόσοι από εμάς κάνανε αίτηση μέσω COSMOTE και Γερμανός και αργήσανε να ενεργοποιηθούν ενώ από OTESHOP ήταν ήδη ενεργοποιημένοι όταν πήγανε σπίτι τους?Αυτό πιστεύω και ελπίζω εαν συντρέχει τέτοιος λόγος θα το φτιάξουν μελλοντικά(babysteps).
Επειδή εγώ δεν έχω εως τώρα κανένα πρόβλημα δεν πάει να πει ότι πρέπει να σκέφτομαι τον εαυτό μου αποκλειστικά-από την άλλη όμως είμαι και πελάτης και θέλω το προιόν που διαφημίζουν.Εαν κάτι πάει στραβά και στο συμβόλαιο μου λένε αντικατάσταση δέκτη, θα τους ρωτήσω εαν γίνεται να το πάω εγώ ο ίδιος και να μου δώσουν καινούριο,εαν όχι δεν μπορώ να τους αναγκάσω ενώ έχουν διαδικασία μέσω courier.Τότε μόνο παράπονο μπορώ να κάνω ,να περιμένω να μου δώσουν νέο δέκτη και να αλλάξουν τη διαδικασία που ακολουθούν.Φιλικά.

Re: Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Πιστέυω ότι και από το Γερμανό το ίδιο courier θα πάει που θα έρθει να το πάρει από το σπίτι σου και να σου αφήσει το καινούριο.Μιλάω από πείρα σε δικτυακά προιόντα connx που κατά καιρούς έχω άλλάξει-αντικαταστήσει(καμμένο router,αλλαγή σε νέο router λόγω αλλαγής σε ταχύτητα 8 Mbps και νέο router λόγω συνδρομής για λίγο καιρό στο (παλιό)ConnxTV.

Ναι φιλε imcan αυτος που ειναι απο την πρεσπα ναι να παει το courrier και να του την κανει την δουλεια! Εγω που εχω καταστημα στα 50μ γιατι πρεπει να περιμενω 3 ολοκληρες ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες για να κανω την δουλεια μου. Και αν ειμαι επαγγελματιας που εχω μαγαζι και χαλαση πεμπτη βραδυ πιος θα κανει αποσβεση την ζημια του σαβατοκυριακου που το μαγαζι θα ειναι αδειο.??? ο οτε μηπως??
Συγνώμη φίλε mikegr84 αλλά το ζήτημα που θέτεις για το χώρο σου έχει σχολιαστεί στο παρελθόν και σε νήμα του ΟΤΕΤV και της NOVA.Το ότι έχεις μαγαζί με εγκατεστημένο ΟΤΕTV ή ΝOVA και χαλάσει ο δέκτης κάποιου παρόχου δεν τον θέτει υπέυθυνο για τυχόν διαφυγόντα κέρδη τις ημέρες που δεν λειτουργεί ο εκάστωτε δέκτης.Πιστεύω χώρο εστίασης έχεις και όχι σινεμά...Καταλαβαίνω ότι τότε περιμένεις να δουλέψεις περισσότερο αλλά μη μου πεις ότι και ο ΟΤΕTV ή ΝOVA δεν θέλουν να συνεχίσεις να είσαι ευχαριστημένος πελάτης επειδή έτυχε να σου χαλάσει ο δέκτης.Απλά ο καθένας έχει τις διαδικασίες του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Πιστέυω ότι και από το Γερμανό το ίδιο courier θα πάει που θα έρθει να το πάρει από το σπίτι σου και να σου αφήσει το καινούριο.Μιλάω από πείρα σε δικτυακά προιόντα connx που κατά καιρούς έχω άλλάξει-αντικαταστήσει(καμμένο router,αλλαγή σε νέο router λόγω αλλαγής σε ταχύτητα 8 Mbps και νέο router λόγω συνδρομής για λίγο καιρό στο (παλιό)ConnxTV.
Ο τρόπος που ανέφερα, εννοείται πως εννοούσα να γίνει άμεσα αντικατάσταση, αλλιώς ποιο το νόημα...?
Ακόμα... εννοείται πως αυτός ο τρόπος αν δεν μπορεί να γίνει από τον Γερμανό, ας το ενεργοποιήσουν μέσω Cosmote ή μέσω Oteshop... του ίδιου ομίλου είναι έτσι και αλλιώς.

Last edited:

Φιλε amvrakas1 νομιζω κανεις λαθος δεν πρεπει να ειναι δικο μου νημα αυτο που σχολιαστηκε στο παρελθον. Τεσπα ολοι πελατες ειμαστε και το τι εξυπηρετηση θελει και πιστευει πως ειναι καλυτερη ο καθενας ειναι καθαρα προσωπικο οποτε δεν εχει νοημα. Η πορεια θα δειξει για το αν εχει επιτυχια η οχι...

Φιλε amvrakas1 νομιζω κανεις λαθος δεν πρεπει να ειναι δικο μου νημα αυτο που σχολιαστηκε στο παρελθον. Τεσπα ολοι πελατες ειμαστε και το τι εξυπηρετηση θελει και πιστευει πως ειναι καλυτερη ο καθενας ειναι καθαρα προσωπικο οποτε δεν εχει νοημα. Η πορεια θα δειξει για το αν εχει επιτυχια η οχι...

Δεν αναφέρθηκα σε δικό σου post απλά σε παλαιότερο post που είχε το ίδιο περίπου νόημα περί διαφυγόντος κέρδους.Sorry εαν κατάλαβες ότι εννοούσα δικό σου post. Όσο για το εαν η εξυπηρέτηση του ΟΤΕ αποδειχθεί επιτυχημένη ο χρόνος θα δείξει.Πάντως σε σχέση με τον τρόπο που φέρεται η NOVA το Ν2U helpdesk του ΟΤΕ νομίζω ότι είναι κλάση ανώτερο (σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) μια και δεν γράφω μονάδες σαν ταξί στο περίμενε(κάτσε να μάθουν και καλύτερα την ορολογία και τα παιδιά θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας).

Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΤΕ θα έπρεπε να βάλει δορυφορική και IPTV σύνδεση σε κάθε μαγαζί, να εκπαιδεύσει το προσωπικό (μιλάμε για απλούς πωλητές) ώστε να διακρίνουν τις βλάβες των δεκτών και να δώσει πρόσβαση στα συστήματα που ενεργοποιούν/απενεργοποιούν τους δέκτες....μιλάμε για ένα χρόνο project....οπότε επέλεξε την ποιο απλή λύση που βολεύει τους περισσότερους.
Εξάλλου κάθε μαγαζί έχει τις διαδικασίες του με βάση αυτό που βολεύει την επιχείρηση....πως θα σου φαινόταν εάν εγώ ερχόμουν στο μαγαζί σου έμπαινα στη κουζίνα και´άρχισα να φτιάχνω καφέ, να ανοίγω το ψυγείο να πάρω μια πορτοκαλάδα ή να φτιάχνω μόνος μου το sandwitch και να απαιτώ χαβιάρι και σαμπάνια ???
Προφανώς θα με διαολόστελνες και με το δίκιο σου

Όσο για τα διαφυγόντα κέρδη σου νομίζω ότι με κάλυψαν οι προλαλήσαντες