+1εγώ έχω το δέκτη από πέρυσι τον οκτώβριο, κανένα πρόβλημα δεν παρουσίασε ως τώρα, 13 μήνες μετά.
Μισή μέρα ζωής. Άκλαφτος πήγε ο δέκτης...
Μάλλον σε κανά ελαττωματικό κομμάτι θα έπεσες.
εγώ έχω το δέκτη από πέρυσι τον οκτώβριο, κανένα πρόβλημα δεν παρουσίασε ως τώρα, 13 μήνες μετά. επίσης, 2 φίλοι που το έχουν, ούτε κι αυτοί αντιμετώπισαν κάποιο θέμα.
μου απάντησαν να κάνω αίτηση ...
Και επανέρχομαι με την εξυπηρέτηση πελατών. Δήλωσα χτες ότι ο δέκτης του βραχυκυκλώνει, στις 8:00 το πρωί. Πήρα σήμερα, να εξακριβώσω αν θα παραλάβω σήμερα τον δέκτη αντικατάστασης ή αύριο. Μου επιβεβαίωσαν ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα (δεν έστειλαν νέο δέκτη), δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα τον παραλάβω, αλλά θα έρθει σίγουρα με το πόρτα-πόρτα τον ΕΛΤΑ (πολύ σημαντική πληροφορία).
Στην ερώτησή μου από πότε χρεώνομαι, μου απάντησαν από την Κυριακή. Στην ερώτηση γιατί με χρεώνουν αφού δεν λειτουργεί ο δέκτης τους, μου απάντησαν να κάνω αίτηση για κάτι που δεν κατάλαβα.
Ωραία εξυπηρέτηση πελατών. Η πρώτη μου επαφή με την νέα υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως αρνητική. Και πληρώνω, και δεν βλέπω...
Να εκφράσω και εγώ το παράπονο μου σαν τεχνικός που είμαι..πελάτης έχει στην άκρη 200-250 ευρώ και θέλει να βάλει οτε tv,θέλει να προπληρώσει την συνδρομή για ένα χρόνο αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία με το 13888 μου είπανε ότι αυτό γίνετε μόνο πάγιας εντολής σε τράπεζα...
κατά την γνώμη μου μπορούσε να υπάρχει,έστω και προσφορά για προπληρωμή όπως είχε και νομίζω έχει ο ανταγωνισμός και πολύ απλά να πλήρωνες σε έναν λογαριασμό όλο το ποσό και να μην τρέχεις σε τράπεζες!
ο πελάτης μου είπε επί λέξη ότι σήμερα τα έχω τα χρήματα,αύριο όχι!
Με πιο σκεπτικό λοιπόν ο οτε δέν σου παρέχει αυτή την υπηρεσία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.