Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

Καλησπερα,σημερα το πρωι αφου ειπα να ανοιξω τηλεοραση διαπιστωσα οτι η ωρα στον αποκωδικοποιητη ηταν λαθος και αφου ηρθε η εικονα μου εμφανιστηκε το κλασικο μηνυμα οτι δεν λαμβανει σημα κτλ..
Εκλεισα και ανοιξα τον διακοπτη απο πισω 4-5 φορες με κανενα αποτελεσμα. Τελευταια επιλογη μου ηταν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα και παλι κανενα αποτελεσμα.
Τι μπορει να φταιει?

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

σε πελατη που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα αλαξα τον αναμεταδοτη απο 1 σε 2 απο τις ρυθμισεις του δεκτη και εμφανιστηκε η εικονα κανονικα σε ολα τα καναλια.

Last edited by a moderator:

Πηρα και στον ΟΤΕ αλλα μου ειπαν πως δεν βλεπουν κατι.. οποτε λεει ειναι ειτε συνδεσμολογια/θεση δορυφορου ειτε φταιει ο αποκωδικοποιητης.
Μπορουν να στειλουν τεχνικο να το ελεγξει κι αν οντως εχει προβλημα μου δινουν καινουργιο.
Το προβλημα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο.... οποτε μαλλον θα χρειαστει να αγορασω μονος μου σκετο αποκωδικοποιητη. Ξερετε ποσο κοστιζει?

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων...

Πηρα και στον ΟΤΕ αλλα μου ειπαν πως δεν βλεπουν κατι.. οποτε λεει ειναι ειτε συνδεσμολογια/θεση δορυφορου ειτε φταιει ο αποκωδικοποιητης.
Μπορουν να στειλουν τεχνικο να το ελεγξει κι αν οντως εχει προβλημα μου δινουν καινουργιο.
Το προβλημα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο.... οποτε μαλλον θα χρειαστει να αγορασω μονος μου σκετο αποκωδικοποιητη. Ξερετε ποσο κοστιζει?
Απο που να αγορασεις αποκωδικοποιητη.?

Τόσο δύσκολο είναι να βαλουν το nba σε μη εργασιμη ώρα; Ποιος εργαζόμενος είναι από τις πεντεμιση στο σπίτι καθημερινή; Βαλτο 7μιση. Έλεος. Νισάφι πια. Βλαμμένοι είναι;

Παρακολούθησα το ντοκυμαντέρ "Rebel Truce, the story of The Clash", στο Sundance και διαπίστωσα ότι, όπως και σε άλλα ντοκυμαντέρ, υπάρχουν κομμάτια που μένουν αμετάφραστα.
Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει μετάφραση λίγο πριν μπει μία κάρτα που εξηγεί ποιος μιλάει, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, και για λίγο μετά.
Προφανώς κάποια γκάφα έχουν κάνει, δεν νοείται κάτι διαφορετικό.
Όχι, βέβαια, ότι θες γνώσεις Αγγλικών Ανωτέρας Οξφόρδης, για να κατανοήσεις τα Αγγλικά του Mick Jones και της παρέας του...:grandpa:

Πολύ ψευτιά τα κουμπιά στο πάνελ του δέκτη. Ή τέλος πάντων υπάρχει θέμα. 70 φορές τα πατάς για να πιάσουν μια... :BDBDG54:
Μιλάω για το καινούριο μοντέλο.

μου φαίνεται εμένα ή η εικόνα στα HD (cinema1) χειροτέρεψε?
έχει λούφα κ παραλλαγή και το πίξελ πάει σύννεφο...
:flute:

edit..τώρα βλέπω είναι οκ...ίσως έφταιγε η ταινία...τι να πω.....

στις παλαιότερες ταινίες η εικόνα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτό είναι αλήθεια

Αν η παραγωγή της ταινίας δεν έχει γίνει σε HD,μην περιμένετε να το δείτε σε καλή HD εικόνα. Ειδικά με το bitrate του ΟΤΕ.

Υπάρχει ταινία που δεν είναι διαθέσιμη σε HD (εξαιρούνται οι ελληνικές); Και αν ναι, θέλει να την δει κανείς;
Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε χαμηλό bitrate, παρά στο αρχικό υλικό.

O OTEsat οταν βγηκα στην αγορα εβαλε 5 ευρω παραπανω απο οτι επρεπε
την συνδρομη. Τουλαχιστον για τους ενεργους συνδρομητες σε double play
ηταν ευκαιρια να δωσει πολυ χαμηλη τιμη, δεδομενης μαλιστα της αδυναμιας του να μειωση
τη συνδρομη του double play, εξ αιτιας της επιτροπης ανταγωνισμου και ελεγχου τιμων.

Αυτο ηταν λαθος. Η φειδω στις προσφορες δεν αποφερει τελικα κερδη
στους παροχους.

Ειχα ας πουμε double play M wind. Στο δωδεκαμηνο αυξησαν 3 ευρω την συνδρομη,
και δεν μου παραχωρησαν 1 ωρα κινητα που τους ζητησα. Αν μου εδιναν
τουλαχιστον τη 1 ωρα κινητα τωρα που βγηκε καλυτερη προσφορα απο αλλον παροχο
θα ειχα ενα πολυ καλο λογο να μεινω: την αισθηση οτι ο πελατης δεν ειναι μαζα
και μπορει να διαπραγματευεται με τον παροχο του.

Υπάρχει ταινία που δεν είναι διαθέσιμη σε HD (εξαιρούνται οι ελληνικές); Και αν ναι, θέλει να την δει κανείς;
Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε χαμηλό bitrate, παρά στο αρχικό υλικό.

Εξαρτάται πότε έγινε η παραγωγή της.

Μιλάς για ταινίες πριν το 1960; Όλες οι νεότερες έχουν εκδόσεις σε HD, εκτός και αν ήταν ταινίες για την τηλεόραση ή ασήμαντες από άποψης εμπορικού ενδιαφέροντος.

Δηλαδή οι ταινίες του 90 έχουν HD παραγωγή?
Δεν μιλάω για upscale.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εκπομπή πριν τον αγώνα της εθνικής γυρίζεται σε SD,υποτίθεται ότι ο σκαι ήταν έτοιμος να εκπέμψει σε HD και δεν μπορούν να βγάλουν μια εκπομπή?

Παιδια ξερει κανεις ενημερωμενος αν υπαρχει ποτε η πιθανοτητα να φτιαχτουν τα μπουκετα των αγαπημενων και να μπει 5.1 ηχος?