Και η τηλεοπτική του εικονα εικόνα σε ζωντανές εκπομπές δεν είναι ότι καλύτερο λόγω των περιττών κοιλών που έχει.
Δυστυχώς η COSMOTE κάνει λάθος που αναθέτει τόσο ένεργο ρόλο στο δημοσιογράφο Τσώχο. Οι μεταδόσεις των αγώνων που κάνει κρίνονται ως εκνευριστικές, διότι δεν έχει το χάρισμα της φωνής. Και η τηλεοπτική του εικονα εικόνα σε ζωντανές εκπομπές δεν είναι ότι καλύτερο λόγω των περιττών κοιλών που έχει. Γενικότερα ο συγκεκριμένοςε ίναι πολύ δήθεν και αυτό κουράζει τον μέσο τηλεθεατη.
Και στο μπασκετ υπάρχει ένας αντίστοιχος του Τσώχου, το ονομα του οποίου μου διαφέυγει, ο οποίος δεν μπορεί να αρθρώσει καθαρή κουβέντα...
Γενικότερα ενώ υπάρχουν αρκέτοι καλοί sportcasters στη COSMOTE, οι μεταδόσεις των αγώνων όμως μοιράζονται με την ίδια αναλογία και σε πολύ κακούς δημοσιογράφους.
Συμφωνώ και εγώ...Κι εμένα μ αρέσει ο Τσοχος,μόνο αυτό το θέμα όταν λέει τα άλλα σκορ,δε μου αρέσει.Κατά τα άλλα,ας πούμε είναι πολύ καλύτερος από τον κάθε Σωτηρακοπουλο.
Και η τηλεοπτική του εικονα εικόνα σε ζωντανές εκπομπές δεν είναι ότι καλύτερο λόγω των περιττών κοιλών που έχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.