Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Θα γίνει κάτι με τις ταινίες; Τραγική κατάσταση δυστυχώς. Κρίμα στο Cosmote Tv Plus.

Δημοσίευσε η ΝΟΒΑ ενα βιντεο στο οποίο δείχνει τις πρεμιέρες Ιουλίου στα κανάλια ταινιών της. Διάβασα και ένα σχετικό δημοσίευμα ανακοίνωσης των καναλιών Cosmote για τις αντίστοιχες πρεμιέρες του Ιουλίου στα κανάλια της πλατφόρμας του ΟΤΕ. Ρε παιδιά δεν είμαι καλοθελητής αλλά πραγματικά μέρα με τη νύχτα. Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω (αν και συχνά το κάνω λόγω χαρακτήρα) αλλά αυτό που βλέπω ΙΔΙΩΣ αυτό τον μήνα, έχω την εντύπωση πως πλέον τα σινεκανάλια του ΟΤΕ, υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Ήμαρτον...κάτι έστω από τα παλιά. Κάποια αμερικανιά ρε ΟΤΕ, να ακουστεί και το γ$#$(νο το dolby στο σαλόνι μου. Μην είμαστε όλο κλάμα (δραματικές) με λίγο μειδίαμα (δραματικές κομεντί) ίσως με καμιά τρεχάλα (ψευτοδράση) και πολύ στοχασμό (...). Δυστυχώς ο ΟΤΕ το θέμα ταινιών το έπνιξε για τα καλά. Απογοητεύτηκα. Οικτρά. Κρίμα...:behead:

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Δημοσίευσε η ΝΟΒΑ ενα βιντεο στο οποίο δείχνει τις πρεμιέρες Ιουλίου στα κανάλια ταινιών της. Διάβασα και ένα σχετικό δημοσίευμα ανακοίνωσης των καναλιών Cosmote για τις αντίστοιχες πρεμιέρες του Ιουλίου στα κανάλια της πλατφόρμας του ΟΤΕ. Ρε παιδιά δεν είμαι καλοθελητής αλλά πραγματικά μέρα με τη νύχτα. Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω (αν και συχνά το κάνω λόγω χαρακτήρα) αλλά αυτό που βλέπω ΙΔΙΩΣ αυτό τον μήνα, έχω την εντύπωση πως πλέον τα σινεκανάλια του ΟΤΕ, υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Ήμαρτον...κάτι έστω από τα παλιά. Κάποια αμερικανιά ρε ΟΤΕ, να ακουστεί και το γ$#$(νο το dolby στο σαλόνι μου. Μην είμαστε όλο κλάμα (δραματικές) με λίγο μειδίαμα (δραματικές κομεντί) ίσως με καμιά τρεχάλα (ψευτοδράση) και πολύ στοχασμό (...). Δυστυχώς ο ΟΤΕ το θέμα ταινιών το έπνιξε για τα καλά. Απογοητεύτηκα. Οικτρά. Κρίμα...:behead:
Βάζει καλές ταινίες και μετά τις 12 το βράδυ. Επειδή έχω pvr τις γράφω και τις βλέπω. Στις πρεμιέρες είναι πίσω η nova έχει καλύτερα στούντιο.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θα με ενοχλούσε να ήταν απλά πίσω...άλλωστε σε όλα ήταν πίσω όταν ξεκίνησε. Με ενοχλεί η κατηγοριοποίηση και η στοχευμένη ανάπτυξη αντί της συνολικής. Ούτε προσπάθησε πιστεύω να χωθεί σε κάποια στούντιο πέραν από των 2 που πήρε. Πραγματικά διαφορά ΔΕΝ έχω καταλάβει αφού και 2 στούντιο που πήρε, ίσως λίγο στην αρχή κάτι πήγε να κάνει αλλά μετά στο μηδέν. Έχω την εντύπωση πως τα πήρε ίσα ισα για τις πρεμιέρες και δεν περιέλαβε στη συμφωνία παλαιότερους τίτλους. Αυτό ειναι που με ενοχλεί.

Δεν θα με ενοχλούσε να ήταν απλά πίσω...άλλωστε σε όλα ήταν πίσω όταν ξεκίνησε. Με ενοχλεί η κατηγοριοποίηση και η στοχευμένη ανάπτυξη αντί της συνολικής. Ούτε προσπάθησε πιστεύω να χωθεί σε κάποια στούντιο πέραν από των 2 που πήρε. Πραγματικά διαφορά ΔΕΝ έχω καταλάβει αφού και 2 στούντιο που πήρε, ίσως λίγο στην αρχή κάτι πήγε να κάνει αλλά μετά στο μηδέν. Έχω την εντύπωση πως τα πήρε ίσα ισα για τις πρεμιέρες και δεν περιέλαβε στη συμφωνία παλαιότερους τίτλους. Αυτό ειναι που με ενοχλεί.
Θα συμφωνήσω απόλυτα και εμένα με πείραξε που δίνει βαση στα αθλητικά ενώ στις ταινίες θα μπορούσε να κάνει κάτι ακόμα. Λόγω cosmote plus έχω δει κάποιες αξιόλογες σειρές και ταινίες που λέω ας πάει στο καλό. Κάποιες σειρές τις βγάζουν πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να τις τελειώσεις. Αυτή τη στιγμή στις προτάσεις έχει xmen apocalypse mechanic 2 independence day 2 captain fantastic the wave young and beautiful και μερικές ακόμα. Όλες είναι καλές ταινίες και προσθέτουν συνέχεια αρκεί να έχουν πρεμιέρες.

Δεν έχει πια ταινίες ο οτε...περισσότες βλέπω στο star, το ΕΨΙΛΟΝ και την ΕΡΤ παρά εκεί...έχω τουλάχιστον μήνα να δω εκεί ταινία...

Δεν έχει πια ταινίες ο οτε...περισσότες βλέπω στο star, το ΕΨΙΛΟΝ και την ΕΡΤ παρά εκεί...έχω τουλάχιστον μήνα να δω εκεί ταινία...
Είχε πρεμιέρες ένα διάστημα έχει καιρό να βάλει κατι. Τουλάχιστον έβαλαν και Nat geo on demand και μαζί με τις σειρές κάτι γίνεται. Συν το OTE history που δεν βλέπω όμως.

Κλείστε τα καλύτερα τα Cinema1-2-Village, αφήστε μόνο το Cinema 3 ανοιχτό...δεν έχει νόημα. Πραγματικά κλείστε τα. Πλήρης απογοήτευση. Τσάμπα χωρητικότητα στο δορυφόρο. :drool: Ζήλεψα τη ΝΟΒΑ.

Κλείστε τα καλύτερα τα Cinema1-2-Village, αφήστε μόνο το Cinema 3 ανοιχτό...δεν έχει νόημα. Πραγματικά κλείστε τα. Πλήρης απογοήτευση. Τσάμπα χωρητικότητα στο δορυφόρο. :drool: Ζήλεψα τη ΝΟΒΑ.

Ας κρατήσουν το cinema1 για ταινίες (αυτές που βάζει τέλος πάντων), το cinema2 για τις ελληνικές και το cinema3 για σειρές.

Τον τελευταιο καιρο εχω τα εξης 2 προβληματα. Καποια στιγμη κολλουσε το κουτι παρα πολυ. Εσβησα εντελως απο το κουμπι απο πισω, το αφησα 2-3 λεπτα, το ανοιξα επανηλθε. Πατουσα δλδ τα κουμπια στο κοντρολ του και ανταποκρινοταν αμεσα.
Πριν 3 μερες ξαφνικα τον ανοιξα με το control και μου ζητουσε καρτα συνδρομητη και μετα admin password . Εβαλα αυτο που ηξερα οτι ειχα αλλα δεν επαιζε με τπτ. Λεω οκ χαζε το ξεχασες πηγαινε κανε reset. Εκανα reset εβαλα το καινουριο και το περασα και δουλεψε.
Χθες παω να το βαλω μπρος και παλι απο το control και βγαινει στην οθονη που ζηταει το Admin password και παλι. Βαζω αυτο που ειχα βαλει ΜΟΛΙΣ 2 μερες πριν, οποτε σιγουρα θυμομουν, αλλα τπτ. Παω μεσα ξανακανω reset γυρναω πισω βαζω pswd παλι τπτ!!!!
Εν τελει το εκλεισα παλι απο το κουμπι πισω το αφησα λιγο και τα ξανανοιξα και δουλεψε αμεσως χωρις να ζητησει pswd ή οτιδηποτε αλλο.
Τι στο καλο μπορει να φταιει? Τα παιζει κι αυτος ο αποκωδικοποιητης?

Δεν ξέρω αν έχει καποια σχέση αλλά επειδή είχα κι εγώ τέτοιο πρόβλημα είπα να ελέγξω την κάρτα του αποκωδικοποιητή.Την έβγαλα και είχε πάνω ένα δάχτυλο σκόνη.Αφού την καθάρισα δεν μου το ξανάκανε.

Δεν ξέρω αν έχει καποια σχέση αλλά επειδή είχα κι εγώ τέτοιο πρόβλημα είπα να ελέγξω την κάρτα του αποκωδικοποιητή.Την έβγαλα και είχε πάνω ένα δάχτυλο σκόνη.Αφού την καθάρισα δεν μου το ξανάκανε.

Αν θυμαμαι καλα η καρτα ειναι κλεισμενη μεσα. Πως στο καλο επιασε σκονη? Θα το δοκιμασω παντως σημερα.

Χθες το βραδυ εβγαλα την καρτα, την καθαρισα απο την οποια σκονη και την ξαναβαλα. Ο αποκωδικοποιητης δουλευε κανονικα. Σημερα το πρωι παω ν'ανοιξω να βαλω παιδικα στη μικρη, τπτ... Εδειχνε 3 παυλες ο αποκωδικοποιητης οπως και τις αλλες φορες που μου ζητουσε κωδικους αλλα αυτη τη φορα απλα εδειχνε να φορτωνει και τπτ αλλο. Το εκλεισα το ξανανοιξα αλλα τπτ για καμποση ωρα και μετα επρεπε να φυγω και δεν το ξανακοιταξα. Σημερα το βραδυ θα το δω.
Να υποθεσω οτι πνεει τα λοισθια ο αποκωδικοποιητης ή παιζει να φταιει κατι αλλο?

Τα ίδια έκανε και σε μένα, κάτι παύλες έβγαζε, ζητούσε κωδικούς, και γενικά δεν δούλευε καθόλου, βγαλτον για λίγο από το ρεύμα και θα στρώσει

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Παιδια τα ιδια κανει και ο δικος μου εδω και κανα 5 ημερες!!! Μηπως ειναι θεμα cosmote (bug) και οχι του αποκωδικοποιητη; Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που το παρουσιαζει σχεδον ταυτοχρονα σε αρκετους απο εμας...

Η αλήθεια είναι ότι και ο δικός μου σήμερα το πρωί κόλλησε σε μπουτ για κάνα δεκάλεπτο