Το θέμα είναι ότι και μετά πάλι τα ίδια χάλια θα έχουμε.Ρε παιδιά, πως να γίνει μέσα στο καλοκαίρι να μην είναι τα παιχνίδια, κάποια από αυτά έστω μαζί;
Θα βάλουν τις 4 ομάδες να παίζουν 2μιση και 4μιση το μεσημέρι;
Το θέμα είναι ότι και μετά πάλι τα ίδια χάλια θα έχουμε.Ρε παιδιά, πως να γίνει μέσα στο καλοκαίρι να μην είναι τα παιχνίδια, κάποια από αυτά έστω μαζί;
Θα βάλουν τις 4 ομάδες να παίζουν 2μιση και 4μιση το μεσημέρι;
Έπαθε Nova η Cosmote.....Χθες στον αγώνα του Ολυμπιακού ήταν υπερβολικά χαμηλωμένος ο φυσικός ήχος του γηπέδου. Με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι "χάλασαν" τα ηχεία!
Γυρίζοντας στο Mega, είδα ότι ο φυσικός ήχος του γηπέδου ακούγονταν μια χαρά. Οπότε μιλάμε για επιλογή της Cosmote TV να μην ακούγεται ο φυσικός ήχος.
Πολύ μεγάλο φάουλ για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να ήταν απλώς ένα λάθος και να το διορθώσουν στις επόμενες παραγωγές.
Το λες και τραγικό που στην Ελλάδα μπορείς να βλέπεις Β' Γερμανίας-Ισπανίας και όχι Αγγλίας.Να κάνω και εγώ το παράπονο μου … Μεγάλη απώλεια για εμένα το πρωτάθλημα της Championship . Παρακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια κάποιους εκπληκτικούς αγώνες , στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ιστορικότατοι σύλλογοι , τα δε play offs και ο τελικός ανόδου στην Premier League είναι κάθε χρόνο ένα τεράστιο event . Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως μεμονωμένος αγώνας , αυτός ο τελικός έχει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο από πολλούς αγώνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για το νικητή . Για τους δε λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου , αυτό το πρωτάθλημα φέρνει πολύ περισσότερο την ατμόσφαιρα του αγγλικού γηπέδου από την , εννοείται ανώτερου επιπέδου αλλά πολύ διεθνοποιημένη Premier League . Για εμένα τεράστιο λάθος του ΟΤΕ , αν δεν ξαναπάρει τα δικαιώματα του …
Αυτά είναι τα απόνερα της συμφωνίας Nova-Cosmote...Να κάνω και εγώ το παράπονο μου … Μεγάλη απώλεια για εμένα το πρωτάθλημα της Championship . Παρακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια κάποιους εκπληκτικούς αγώνες , στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ιστορικότατοι σύλλογοι , τα δε play offs και ο τελικός ανόδου στην Premier League είναι κάθε χρόνο ένα τεράστιο event . Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως μεμονωμένος αγώνας , αυτός ο τελικός έχει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο από πολλούς αγώνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για το νικητή . Για τους δε λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου , αυτό το πρωτάθλημα φέρνει πολύ περισσότερο την ατμόσφαιρα του αγγλικού γηπέδου από την , εννοείται ανώτερου επιπέδου αλλά πολύ διεθνοποιημένη Premier League . Για εμένα τεράστιο λάθος του ΟΤΕ , αν δεν ξαναπάρει τα δικαιώματα του …
Τί σχέση έχει αυτό; Έχει κάποια πλατφόρμα τα δικαιώματα; Εξάλλου τέτοιες συμφωνίες υπάρχουν και στο εξωτερικό.Αυτά είναι τα απόνερα της συμφωνίας Nova-Cosmote...
Μόλις έστρωσε. Ελπίζω να μην φταίει ότι μπαίνουν τα νέα κανάλια....Αυτή την στιγμή σέρνεται η πλατφόρμα. Θέλει 20 δευτερόλεπτα για να αλλάξει κανάλι η να αρχίσει το stream.
Στις 23 δεν είπαν δηλαδή αύριο πρωί λογικό η μεσάνυχτα σήμερα.Μπήκανε τα κανάλια ή ακομα;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.