Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Ρε παιδιά, πως να γίνει μέσα στο καλοκαίρι να μην είναι τα παιχνίδια, κάποια από αυτά έστω μαζί;
Θα βάλουν τις 4 ομάδες να παίζουν 2μιση και 4μιση το μεσημέρι;
Το θέμα είναι ότι και μετά πάλι τα ίδια χάλια θα έχουμε.

Χθες στον αγώνα του Ολυμπιακού ήταν υπερβολικά χαμηλωμένος ο φυσικός ήχος του γηπέδου. Με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι "χάλασαν" τα ηχεία!
Γυρίζοντας στο Mega, είδα ότι ο φυσικός ήχος του γηπέδου ακούγονταν μια χαρά. Οπότε μιλάμε για επιλογή της Cosmote TV να μην ακούγεται ο φυσικός ήχος.
Πολύ μεγάλο φάουλ για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να ήταν απλώς ένα λάθος και να το διορθώσουν στις επόμενες παραγωγές.

Χθες στον αγώνα του Ολυμπιακού ήταν υπερβολικά χαμηλωμένος ο φυσικός ήχος του γηπέδου. Με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι "χάλασαν" τα ηχεία!
Γυρίζοντας στο Mega, είδα ότι ο φυσικός ήχος του γηπέδου ακούγονταν μια χαρά. Οπότε μιλάμε για επιλογή της Cosmote TV να μην ακούγεται ο φυσικός ήχος.
Πολύ μεγάλο φάουλ για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να ήταν απλώς ένα λάθος και να το διορθώσουν στις επόμενες παραγωγές.
Έπαθε Nova η Cosmote.....

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Να κάνω και εγώ το παράπονο μου … Μεγάλη απώλεια για εμένα το πρωτάθλημα της Championship . Παρακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια κάποιους εκπληκτικούς αγώνες , στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ιστορικότατοι σύλλογοι , τα δε play offs και ο τελικός ανόδου στην Premier League είναι κάθε χρόνο ένα τεράστιο event . Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως μεμονωμένος αγώνας , αυτός ο τελικός έχει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο από πολλούς αγώνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για το νικητή . Για τους δε λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου , αυτό το πρωτάθλημα φέρνει πολύ περισσότερο την ατμόσφαιρα του αγγλικού γηπέδου από την , εννοείται ανώτερου επιπέδου αλλά πολύ διεθνοποιημένη Premier League . Για εμένα τεράστιο λάθος του ΟΤΕ , αν δεν ξαναπάρει τα δικαιώματα του …

Να κάνω και εγώ το παράπονο μου … Μεγάλη απώλεια για εμένα το πρωτάθλημα της Championship . Παρακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια κάποιους εκπληκτικούς αγώνες , στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ιστορικότατοι σύλλογοι , τα δε play offs και ο τελικός ανόδου στην Premier League είναι κάθε χρόνο ένα τεράστιο event . Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως μεμονωμένος αγώνας , αυτός ο τελικός έχει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο από πολλούς αγώνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για το νικητή . Για τους δε λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου , αυτό το πρωτάθλημα φέρνει πολύ περισσότερο την ατμόσφαιρα του αγγλικού γηπέδου από την , εννοείται ανώτερου επιπέδου αλλά πολύ διεθνοποιημένη Premier League . Για εμένα τεράστιο λάθος του ΟΤΕ , αν δεν ξαναπάρει τα δικαιώματα του …
Το λες και τραγικό που στην Ελλάδα μπορείς να βλέπεις Β' Γερμανίας-Ισπανίας και όχι Αγγλίας.

Αυτά είναι τα απόνερα της συμφωνίας Nova-Cosmote...

Αυτά είναι τα απόνερα της συμφωνίας Nova-Cosmote...
Τί σχέση έχει αυτό; Έχει κάποια πλατφόρμα τα δικαιώματα; Εξάλλου τέτοιες συμφωνίες υπάρχουν και στο εξωτερικό.

Απλώς τώρα που τα βρήκαν, αντί να ενισχύσουν το περιεχόμενο, αφήνουν κάποια. Αν τα πάρουν τα ελεύθερα κανάλια, όπως ο σκαι το γαλλικό πρωτάθλημα, έχει καλώς, αλλιώς δεν θα τα βλέπουμε.

θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός, το οποίο, τουλάχιστον θα πω, με ξένισε. έχω στην cosmote συμβόλαιο κινητής (unlimited) με extra sim και cosmote tv με add on συσκευές. Τους 3 τελευταίους μήνες δεν πλήρωσα κανένα λογαριασμό της tv, εις γνώσιν μου, ελλείψει αγώνων και είχα σκοπό να πληρώσω την παρασκευή μιας και ξεκινάνε όλα τα ποδοσφαρικά πρωταθλήματα. Επίσης, το συμβόλαιο λήγει την 24/8 και την Παρασκευή επίσης, ήθελα να επικοινωνήσω για προσφορά ανανέωσης, αφού πλήρωνα.

Σήμερα λοιπόν, δέχθηκα τηλεφώνημα από δικηγορικό γραφείο για την οφειλή της τηλεόρασης. Να πω την αλήθεια, έμεινα άναυδος, γιατί γενικά είμαι ένας άνθρωπος που είναι πάντα τυπικός στις υποχρεώσεις του, πολλές φορές μάλιστα βάζω και παραπάνω χρήματα, στο κινητό δεν χρωστάω ευρώ.

Ειλικρινά, δεν αμφισβητώ ότι χρωστάω, ούτε λέω πως έχει άδικο η cosmote να διεκδικεί τα χρήματά της, μα από το μήνυμα στο κινητό "παρακαλείσθε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας" μέχρι την ανάθεση της οφειλής σε δικηγορικό γραφείο απέχει παρασάγγας.

Για την εκπομπη sportshow με τα στιγμιότυπα (υποτιθεται) των αγωνων. Εδειχνε πχ το ρεπορτάζ απο το Ατρόμητος-Αρης. Δειχνουν 2 φασεις κ αμεσως μετα ακολουθουν δηλώσεις καποιου για 2-3 λεπτα κ στο background παιζει μαλιστα κ το γκολ του Ατρομητου που δεν το εχουν δειξει ακόμα με περιγραφή. Εννοείται εκλεισα την τηλεόραση. Τραγικος σκηνοθέτης, δε βλεπεται η εκπομπή

Αυτή την στιγμή σέρνεται η πλατφόρμα. Θέλει 20 δευτερόλεπτα για να αλλάξει κανάλι η να αρχίσει το stream.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αυτή την στιγμή σέρνεται η πλατφόρμα. Θέλει 20 δευτερόλεπτα για να αλλάξει κανάλι η να αρχίσει το stream.
Μόλις έστρωσε. Ελπίζω να μην φταίει ότι μπαίνουν τα νέα κανάλια....

• Like
Δηλ. Κατά την cosmote οποίος έχει full pack απλό και πληρώνει 28 ευρώ το μήνα αξίζει να έχει πρόσβαση στα novasports. Αλλά όποιος έχει full pack συνδυαστικό με internet (και τους δίνει 60 ευρώ το μήνα περίπου) δεν έχει πρόσβαση αν δεν κάνει νέο συμβόλαιο ; Απαράδεκτη πολιτική απέναντι στους καλούς συνδρομητές της που μας θεωρεί δεδομένους (μην πω και ηλίθιους) Πάνε για κόψιμο

Παιδιά προσοχή σε όσους ενεργοποιούν το Netflix διότι είναι μεγάλοι απατεώνες και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
Ενεργοποίησα το πακέτο Netflix και ενώ είχα ήδη πληρωμένο μήνα από το Netflix επειδή ήμουν συνδρομητής, με χρέωσε και η Cosmote. Επίσης, από το κατάστημα μου είχαν δώσει λάθος οδηγίες, και η ενεργοποίηση από την εφαρμογή του κινητού, είναι με μηνιαία διάρκεια η οποία δεν συνοδεύεται με έκπτωση στο πάγιο. Επίσης, χθες το 13888 μου είπε ότι η έκπτωση δεν ισχύει αν έχεις δορυφορικό.

Με λίγα λόγια, τρεις απάτες μέσα σε έναν μήνα:
1) Η έκπτωση δεν ισχύει σε δορυφορική σύνδεση.
2) Αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, είναι ad-hoc που δεν δίνει έκπτωση.
3) Αν τηνε ενεργοποιήσεις και έχει ήδη πληρωμένο το μήνα από το Netflix, δεν τους νοιάζει και στα τραβάνε τα λεφτά.

Αλήθεια, τα έξτρα 14 ευρώ που έχω δώσει για τον Σεπτέμβριο, ποιος τα τσέπωσε;

Καλησπέρα

Το Νο1 λογικό είναι το είχαν ξεκαθαρίσει κιόλας

Το Νο2 ναι σαν add on δεν έχει έκπτωση μόνο για νέους συνδρομητές

Το Νο3 έχεις δίκιο

• Like
Επειδή μίλησα και με Netflix αλλά και με Cosmote.

Πριν 2-3 εβδομάδας έκανα ανανέωση της συνδρομής μου και πήγα σε κατάστημα διότι ήθελα να πάω να ρωτήσω και κάτι άλλα πράγματα για σταθερά/κινητά, μπας και τσιμπήσω κάποιο πακέτο/προσφορά από εκεί. Άρα ήξεραν τι σύνδεση έχω, δηλαδή δορυφορική. Και μου λένε ότι το Netflix δίνει 2ευρώ έκπτωση, αλλά θα πρέπει να το ενεργοποιήσω αφού γίνει η ανανέωση της σύνδεσης, άρα να περιμένω 2-3 μέρες και να μπω στην εφαρμογή να το κάνω.
Η εφαρμογή τελίκα, σου δίνει μόνο το addon πρόγραμμα και δεν θεωρείται το συμβόλαιο των 1-2 ετών που δένει πάνω στην συνδρομή της τηλεόρασης.
Συνεπώς εδώ έχουμε να κάνουμε με τραγική παραπληροφόρηση από το κατάστημα. Όπου ακόμα και έκπτωση να δικαιούμουν, πάλι δεν θα την έπαιρνα διότι οι οδηγίες τους ήταν λάθος.
Άσε που και σήμερα το πρωί που πήγα στον Γερμανό, μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση.

Τέλος πάντων.
Το Netflix μέσα σε 2 λεπτά επικοινωνίας μου έκανε refund τον τελευταίο λογαριασμό. Σιγά μην σκάσουν για 14ευρώ.
Η Cosmote μετά από 2 επικοινωνίες στο Chat και μία επίσκεψη σε καταστημα το πρωί, αφού και πάλι ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του, μου πρότειναν απλά να ακυρώσω το πακέτο που έχω ενεργοποιήσει. Εδώ θα σκάσουν για 14ευρώ.

Κοίτα εδώ συνομιλία πριν δέκα λεπτά...

ΕΓΩ: Μπορειτε να επιβεβαιωσετε οτι δεν δικαιουμαι έκτπωση;
Cosmote: Συγγνώμη, δεν αποτυπώθηκε σωστά η απάντηση μου για την έκπτωση, έχετε έκπτωση 2€ για την συνδρομή του Netflix και 3€ έως 31/10/2024 για τα κανάλια της nova!
ΕΓΩ: Αφου το παγιο λεει 27, που ειναι η εκπτωση;
Cosmote: Κατανοώ απόλυτα πως αισθάνεστε και λυπάμαι για την δυσαρέσκεια. Θα ήθελα να μου δώσετε λίγο χρόνο ακόμα παρακαλώ.
...
...
Cosmote: Συγγνώμη! Ζητώ συγγνώμη για την λανθασμένη ενημέρωση, στο δορυφορικό σας σύστημα δεν ισχύει η έκπτωση.

Πραγματικά ότι να ναι άσχετοι όλοι τους άλλα λέει ο ένας αλλά ο άλλος τι να πεις λογικό να μην βγάζεις άκρη γιατί και γω cinema ott και Netflix premium που έχω τα έχω ξεχωριστά ποιος ο λόγος να τα ενώσω γτ στο τέλος μπέρδεμα θα γίνει αφού δεν δικαιούμαι έκπτωση όταν λήξει το συμβόλαιο μου ευχαριστως

• Like