STELIOS
AVClub Addicted Member
- 27 August 2006
- 2,072
Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να παραθέσω και εγώ την άποψη – παράπονο μου μιας και εδώ είναι το κυτίο παραπόνων. Λοιπόν είμαι συνδρομητής στην συγκεκριμένη εταιρεία από τον καιρό που ήταν με το όνομα filmnet. Κατά διαστήματα, λήγοντας τα συμβόλαια, είτε με την «απειλή» της αποχώρησης είτε με κάποια καλή προσφορά που έτρεχε εκείνο το διάστημα , αποδεχόμουν την προσφορά και συνέχιζα να είμαι συνδρομητής. Πριν από δύο εβδομάδες λοιπόν, ενώ έχει λήξει εδώ και καιρό το συμβόλαιο μου και χρεώθηκα extra το ποσό των 10 για το multiview (το πακέτο που είχα ήταν 43 triple play – nova full pack), δέχτηκα ένα τηλεφώνημα για προσφορά από συνεργάτες της nova (τηλ.218218****) για το ίδιο πακέτο που έχω, δηλαδή triple play – nova full pack – 24 ιντερνετ απεριόριστα σε κινητά και σταθερά και το multiview δωρεάν για δύο χρόνια με δέσμευση 24 μήνες. Έτσι στην ουσία θα είχα συνδρομή 43 τα πάντα για δύο χρόνια. Αποδέχτηκα την πρόταση αφού κάναμε την εγγραφή τηλεφωνικώς και περίμενα την ενεργοποίηση του νέου συμβολαίου. Μετά από μία εβδομάδα αναμονής άρχισα να παίρνω τηλέφωνα να μάθω γιατί δεν ενεργοποιείτε το συμβόλαιο που είχαμε συμφωνήσει και είχε γίνει εγγραφή τηλεφωνικώς. Η απάντηση λοιπόν της εταιρείας αλλά και της nova ήταν ότι δεν έτρεχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ότι ήταν λάθος της εταιρείας που μου το πρότεινε. Και ρωτώ εγώ. Εάν είχα συμφωνήσει ένα συμβόλαιο τηλεφωνικώς με την nova και μετά από μία εβδομάδα τους έλεγα ότι δεν είχα καταλάβει σωστά την προσφορά για το πρόγραμμα και θέλω να διακόψω γιατί δεν με συμφέρει οικονομικά, θα μου το αλλάζανε η θα μου λέγανε ότι, ξέρεις κάτι φίλε έχεις αποδεχτεί το συμβόλαιο και δεν γίνετε τώρα να κάνεις τίποτα. Αυτά ήθελα να αναφέρω και θεωρώ ότι είναι μία λάθος κίνηση από μεριάς εταιρείας και με αυτόν τον τρόπο έκανα αίτηση για να μεταφέρω τον λογαριασμό τηλεφώνου σε άλλη. Λυπάμαι αν σας κούρασα. Καλό βράδυ.
θα επρεπε να απαιτησεις να ακουσουν την καταγραφη της συνομιλιας οπου συμφωνησες και εαν σου αρνηθουν να τους καταγγειλεις πως θα κινηθεις νομικα.
εφοσον υπηρχε καταγραφη οφειλουν να την ακουσουν και να σου δωσουν αυτο που συμφωνησες!