Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

#MIKU τα κανάλια ενηλίκων τα ζητάει κάποιος "προσωπικά" και σε ειδικές περιπτώσεις....δεν μπορεί έτσι ξεκάρφωτα να τα ανοίξουν σε όλους,θα γινόταν σκάνδαλο....εκεί που βλέπουν τα μικρά π.χ. παιδικά να κάνουν ζάπινγκ και να πέσουν στην υπερπαραγωγή "Τα φλογισμένα χείλη της Φρατζέσκας"... Θα μπορούσαν όμως να πουν *για κατόχους 3play full όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας να του ανοίξουμε για ένα μήνα τα κανάλια ενηλίκων δωρεάν*....

Θα έπρεπε να ίνα υπάρχει μια έξτρα παροχή για full pack,καποια υπηρεσία ίσως. Να μπορουσα να κάνω το full pack,Sports pack...

καλό είναι που η νόβα έδωσε στους συνδρομητές κάτι!

αλλά 1ον δε βλέπω αθλητικά και 2ον φόλος μου σε άλλο πάροχο τα βλέπει όλα αυτά με 28 ευρώ το μήνα ενώ εγώ με 38 ....

#PublicDomain Θέλεις να πεις ότι δίνεις 39 για NovaCinema χωρίς τηλεφωνία; Αποφάσισες μήπως ως άλλος Superman να σώσεις μόνος σου το Nova;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#MIKU τα κανάλια ενηλίκων τα ζητάει κάποιος "προσωπικά" και σε ειδικές περιπτώσεις....δεν μπορεί έτσι ξεκάρφωτα να τα ανοίξουν σε όλους,θα γινόταν σκάνδαλο....εκεί που βλέπουν τα μικρά π.χ. παιδικά να κάνουν ζάπινγκ και να πέσουν στην υπερπαραγωγή "Τα φλογισμένα χείλη της Φρατζέσκας"... Θα μπορούσαν όμως να πουν *για κατόχους 3play full όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας να του ανοίξουμε για ένα μήνα τα κανάλια ενηλίκων δωρεάν*....

χαχαχαχαχαχα:music-smiley-005:

Απατεώνες απλά. Με χρέωσαν 30 από 21 λόγω demand κ επειδή ζήτησα διακοπή πριν κλείσει μήνα ,μου είπαν να το αγνοήσω κ θα το διορθωσουν. Ανοίγω τώρα το my account κ βλέπω 35 για τον επόμενο μήνα κ εννοητε όχι -8 που είχα χρεωθεί τον προηγούμενο κ θα το αφαιρούσαν Έχουν πάρει την κάρτα μου κ ασελγουν στις χρεώσεις . ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ. Χρεώνομαι σαν βλάκας .Αύριο παίρνω την τράπεζα ακυρώνω την πάγια κ πάω για καταγγελία στην ΕΕΕΤ η όπου άλλου πρέπει.Ελεος ρε νοβα

Κάνε υπομονή,δεν είναι απατεώνες
Πολλοί συμπεριλαμβανομένου και μένα εχουμε περάσει αυτά με τις χρεώσεις
αλλά στο τέλος δίνεται πάντα λυση

Τοκίζεται αν δεν πληρώσεις όλο το ποσό που σου ραψανε.
Πάντως έχεις απόλυτα δίκιο και δεν πιστεύω ναργησει η λύση
Ενόχλησε το εδώ support συνέχεια και ενημέρωσε μας αν θέλεις για το αποτέλεσμα
Στη δική μου περίπτωση να ξέρεις αφορούσε υπερδιπλάσια χρέωση δεκάδων ευρώ αλλά σε δύο
περίπου λογαριασμούς έγινε αντιλογισμος

εννοητε φιλε μου αν δεν πληρωνεις την καρτα ολη. Αλλα γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω για δυο μηνες διπλο παγιο. σχεδον. Δηλαδη εχουμε την ανεση να πληρωνουμε οτι βαζουν .........γιαυτο ειμαι εκνευρισμενος και ακομα με ενοχλει η συμπεριφορα τους (στο τηλεφωνικο κεντρο) που τα λενε ολα χαλαρα "μην ανησυχειτε και μετα απο 1 μηνα θα διορθωθει" , και τελικα ουτε μετα απο ενα μηνα δεν διορθωθηκε Απεναντιας με χρεωσαν επιπλεον και τον επομενο μηνα. Αυτοι νομιζουν οτι γενναμε λεφτα
ps. εχω στειλει και εδω pm στα παιδια αλλα μαλλον αυτοι ειναι σε τεχνικο κομματι και δεν νομιζω να γινει κατι.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ps. εχω στειλει και εδω pm στα παιδια αλλα μαλλον αυτοι ειναι σε τεχνικο κομματι και δεν νομιζω να γινει κατι.

Προωθούν το αίτημα σου στα αρμόδια τμήματα

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ναι μου απαντησαν κιολας , αναμενω

Μην χρησιμοποιείς όμως τόσο εύκολα την έκφραση "Απατεώνες απλά", γιατί έτσι προς λύπη σου θα ανακαλύψεις ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στην χώρα μας είναι απατεώνες.
Η ΔΕΗ για παράδειγμα, της οποίας έχω το λογαριασμό σε πάγια εντολή, και μια ρύθμιση χρέους της πεθεράς μου που πήρα στο όνομα μου, εδώ και 6 μήνες, στους μήνες που πληρώνεται ο λογαριασμός πάει και αντλεί από την τράπεζα, αυθαίρετα, το ύψος του λογαριασμού + τη δόση της ρύθμισης, παρόλο που έχει ήδη πληρωθεί η δόση. Μετά από 8 τηλεφωνικές επικοινωνίες και 2 ηλεκτρονικές μέσω του site τους, με κάλεσαν και μου είπαν ότι εγώ φταίω που έχω τον λογαριασμό σε πάγια εντολή, και να την κόψω, για να μην κάνει το σύστημα λάθος!
Σε ερώτηση μου για τα 108 που έχουν πάρει παραπάνω γιατί δεν τα συμψηφίζουν με τον λογαριασμό απήντησαν "μην ανησυχείτε, δεν θα σας τα φάει τα λεφτά η ΔΕΗ, κάποτε θα τα πάρετε".
Κατάλαβες που ζεις;

ps. Και να πω και κατι αλλο....τι "καπελο" ειναι αυτο με το 13831 για αυτους που δεν εχουν φορθνετ?
ελεος πια 10ευρω ια 38λπτα τηλεφωνημα.............

Κοιτα ημουν υπερβολικος ως προς την εκφραση Αλλα σκεψου και τον εκνευρισμο που μου εχουν δημιουργησει.
παντως μην συγκρινουμε το δημοσιο με τις εταιρειες ιδιωτικου τομεα. σε υπηρεσιες οπως ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ κτλ ειναι κυριολεκτικα "αλλη καταστασ¨" .Αλλα η νοβα μια εταιρεια χρονια στο κλαδο και με σοβαροτητα ως προς τις παροχες ,Δεν περιμενα να εχει αυτη την αντιμετωπιση και την τοσο "αργοπορια" σε ενα τετοιο θεμα. Αν μη τι αλλο οι υπηρεσιες αυτες "πια" στην ελλαδα ειναι πολυτελεια και πληρωνονται "καλα" , δεν θα επρεπε και η διαδικασια των λυσεων σε προβληματακια σαν αυτο να διεκπεραιώνονται , με μεγαλυτερη υπευθυνοτητα και αμεση ανταποκριση ?

Κι όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.
Πρίν 10 ημέρες Σάββατο βράδυ αργά, 12.10 πάω τουαλέτα και ανοίγοντας την βρύση βλέπω να "κατουράει" το νερό, και λέω στο έτερο ήμισυ μου ότι θα έχουμε σε λίγο πλήρη διακοπή.
Ένα μισάωρο πριν είχε κανονικά νερό. Σκέφτομαι να τους πάρω για βλάβη και μπαίνοντας στο site τους να βρω τηλέφωνο, βλέπω μεγάλο κουμπί "Διακοπές υδροδότησης". Πατάω και εκεί δείχνει για το που έχει διακοπές νερού.
Βλέπω πάνω-πάνω την διασταύρωση που είναι το σπίτι μας με βλάβη, ημερομηνία η τρέχουσα. Βγαίνω στο μπαλκόνι και κάτω, στην απέναντι γωνία, συνεργείο ΕΥΔΑΠ. Εντός 15λέπτου κάψανε την διαρροή (ποτάμι το νερό), δώσανε από αλλού νερό και φύγανε.
Την άλλη μέρα, Κυριακή, κατά τις 4 το μεσημέρι ήρθε μεγαλύτερο συνεργείο με JCB, έσκαψαν περί τα 15 μέτρα και αρκετό βάθος, επιδιόρθωσαν, απεκατέστησαν και έφυγαν στη 1 το πρωί.
Σαν Γερμανία κάτι τις! Έβγαλα το σομπρέρο μου στην (σημερινή, όχι την παλιά) ΕΥΔΑΠ
Τέλος off-topic :offtopic: