Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλημέρα.
Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της Nova σχετικά με τον τρόπο εξόφλησης. Έχω αλλάξει 4 ημέρες πριν από την ημέρα της πληρωμής μέσω του Nova account την κάρτα χρέωσης. Και μου χρέωσαν την παλιά. Τους κάλεσα στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι επειδή τα στοιχεία τα στέλνουν στην τράπεζα μία εβδομάδα πριν! Άραγε εάν ήθελα να ακυρώσω τη συνδρομή μου θα με χρέωναν; Στο σύστημα τους βλέπουν την νέα κάρτα αλλά...
Ακόμη περιμένω 2 ημέρες να με καλέσουν...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κι ουτε θα σε καλεσουν φιλε μου. Εμενα απο τις 28/10/2018 με εχουν χωρις ιντερνετ και ουτε που τους νοιαζει. Για αυτο κι εγω τους χαιρετησα κανονικοτατα. Να σκεφτεις δεν εχουν απαντησει ακομη ουτε στο εγγραφο της Ε.Ε.Τ.Τ. , στο οποιο εκανα καταγγελια. Διαλυμενα πραγματα....

Δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα Novacinema... Και παίρνω τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα αλλά μου λέει καλέστε αργότερα γιατί είναι κατειλημμένο το κέντρο... Εσάς άνοιξαν;

Ούτε εμένα άνοιξαν ενώ δίπλα αναφέρθηκε οτι άνοιξαν.Έστειλα μνμ στο fb.Στείλε και εσύ αν έχεις.

Σε εμένα που το τσέκαρα κατά τη μια τα χαράματα, έχουν ανοίξει τα sports (έχω τα cinema), άσχετα αν μου είναι μάλλον αδιάφορα. Ότι θέλω να δω από αθλητικό περιεχόμενο είναι στο Eurosport & FoxSporta

Sent from my iPhone using Tapatalk

#MIKU έστειλα εδώ και μία ώρα αλλά ούτε καν το έχουν διαβάσει....! Θα γίνεται χαμός.... #cmoustakas αν κάνω επαναφορά θα κατέβουν, το έχεις κάνει; Μην κάνω άδικα και χάσω επίγεια, ελεύθερα δορυφορικά που έχω κατεβάσει κλπ......

#MIKU έστειλα εδώ και μία ώρα αλλά ούτε καν το έχουν διαβάσει....! Θα γίνεται χαμός.... #cmoustakas αν κάνω επαναφορά θα κατέβουν, το έχεις κάνει; Μην κάνω άδικα και χάσω επίγεια, ελεύθερα δορυφορικά που έχω κατεβάσει κλπ......

Μου απάντησαν να τους στείλω τι σφάλμα λαμβάνω αλλά δεν πρόλαβα γιατί άνοιξαν

ΜΠΡΑΒΟ NOVA, με αυτη την κινηση δειχνεις ποσο εκτιμας ολους αυτους που σου πληρωνουν το FULL PACK! :slapface:

ΜΠΡΑΒΟ NOVA, με αυτη την κινηση δειχνεις ποσο εκτιμας ολους αυτους που σου πληρωνουν το FULL PACK! :slapface:

Συγγνώμη φίλε αλλα ο,τι ναναι!!!
Και γω Φούλ πακ εχω αλλα ντροπη να διαμαρτύρεσαι που δίνουν χριστουγεννιάτικα σε ολους τους συνδρομητές σπορτς κ σινεμά.... έλεος δλδ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Συγγνώμη φίλε αλλα ο,τι ναναι!!!
Και γω Φούλ πακ εχω αλλα ντροπη να διαμαρτύρεσαι που δίνουν χριστουγεννιάτικα σε ολους τους συνδρομητές σπορτς κ σινεμά.... έλεος δλδ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

δεν καταλαβαινω τον λογω που απευθυνεσαι σε εμενα και μου ζητας να ντρεπομαι - σε παρακαλω να κρατας την αποψη για τον εαυτο σου και δεν δεχομαι να μου λες πως πρεπει να ντρεπομαι.

Από τη μια έχεις δίκιο να νιώθεις αδικημένος.Από την άλλη όμως τι θα μπορούσε να σου δώσει δωρεάν αφού τα έχεις ήδη όλα;Δηλαδή τι, κάποια έξτρα παροχη;Τι;Και ας υπολογίσουμε ότι είναι ένα είδος δωρεάν διαφήμισης όπου όλοι οι συνδρομητές θα μπορέσουν να μπουν στο δίλημμα αν θα αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους.Με όλη την καλή διάθεση στο λέω, κουβέντα να γίνεται...

Από τη μια έχεις δίκιο να νιώθεις αδικημένος.Από την άλλη όμως τι θα μπορούσε να σου δώσει δωρεάν αφού τα έχεις ήδη όλα;Δηλαδή τι, κάποια έξτρα παροχη;Τι;Και ας υπολογίσουμε ότι είναι ένα είδος δωρεάν διαφήμισης όπου όλοι οι συνδρομητές θα μπορέσουν να μπουν στο δίλημμα αν θα αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους.Με όλη την καλή διάθεση στο λέω, κουβέντα να γίνεται...

Δεν τα εχει ολα φιλε και απο την αλλη δικαιο εχει ,οχι γιατι προσφερει στους μη εχοντες αλλα γιατι δεν προσφερει κατι και σε αυτους με το φουλ πακετο

Δεν τα εχει ολα φιλε και απο την αλλη δικαιο εχει ,οχι γιατι προσφερει στους μη εχοντες αλλα γιατι δεν προσφερει κατι και σε αυτους με το φουλ πακετο

Τι εννοείς :<< δεν τα έχει όλα>>?Έχει όλα τα κανάλια, αυτό θέλω να πω.

Τι εννοείς :<< δεν τα έχει όλα>>?Έχει όλα τα κανάλια, αυτό θέλω να πω.

Ισως να μην τα εχει ολα ,πχ αυτα που ειναι επι πληρωμη