Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Γιατί γίνεστε ρατσιστές παιδιά; οι παλαιοημερολογίτες δεν είναι άνθρωποι; :ridinghorse:

Last edited by a moderator:
Τοκ! Τοκ! Είναι κανείς στο σπίτι εκεί στη νόβα;;;;;;; :sleep:
ακόμη ένα hd κανάλι στον οτε προστέθηκε σήμερα και εμείς γυρεύουμε ακόμη 5ευρα για hd . (Να ήταν και πολλά, ας πάει και το παλιάμπελο...)
Παράλογοοοοοο.......!!!!
Θα μου πεις τώρα, αφού δε σου αρέσει, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία, έλα όμως που οι "γέροι" έμαθαν να χειρίζονται το δεκτή και δεν θέλουν καινούργια μπιχλιμπίδια.....
και επανέρχομαι, τι γίνετε ρε λεβέντες θα μπει κάνα κανάλι hd? τι είπατε;;; δεν ακούω.....:ears:

Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Αν ο ΟΤΕ είχε καλύτερο πακέτο με ταινίες, θα είχα εγκαταλείψει προ πολλού. Στη Nova, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται για άλλες σημαντικές προσθήκες, ούτε καν για μετατροπή των ήδη υπαρχόντων σε HD. Εδώ διατηρούν διπλές εκδόσεις, την ώρα που όλοι οι δέκτες των συνδρομητών της είναι HD. Με κανάλια τύπου E channel και Action 24 δεν εμπλουτίζεται σε μεγάλο βαθμό το πακέτο. Τουλάχιστον να έβγαζαν το τάλιρο... Αν συνεχίσει να μην τους ενδιαφέρει τίποτα, θα πάψουμε κι εμείς να ενδιαφερόμαστε.

Μα η διατήρηση των διπλών καναλιών SD & HD είναι και αυτή που δίνει νόημα στο έξτρα 5ευρω που εισπράττουν για τα HD κανάλια. Σου λέει αν δε θέλεις έξτρα χρέωση τότε μείνε με τις SD εκδόσεις.
Η αφαίρεση των SD εκδόσεων στα διπλά κανάλια και η αναβάθμιση ή η προσθήκη ορισμένων άλλων θα σημαίνει αυτόματα και τη κατάργηση του 5ευρου, γιατί το μόνο σίγουρο μετά είναι πως θα πρέπει να χρεώσουν όλους τους συνδρομητές της, πράγμα αδύνατο.

Ενδεχομένως στην Καντζα να μην είναι ροδινα τα οικονομικα.Προσθηκες καναλιων σημαινει αναμεταδότες αρα χρημα.

μα ειναι χαζο. οτι παιρνουν για τα HD, το πληρωρουν στον δορυφορο για τα διπλα καναλια!

Αυτό γινόταν μέχρι την κατάργηση του 5ου.
Τώρα αυτά γίνονται έσοδα.
Και είναι απαράδεκτο που δεν καταργούν τις διπλές εκδόσεις και τη χρέωση στα HD.

Αν ήταν έτσι, να μην πίεζε για αλλαγή δεκτών.

αυτοι τωρα τρεχουν με τα διοικητικα. αμα δεν δουν πως θα κατασταλαξει η κατασταση δεν νομιζω να ασχοληθουν........

5 μηνες εμειναν ακομα μετα δρομο οποιαδηποτε αλλη εταιρια θα ηταν χιλιες φορες καλυτερη.Μονο παραπονα εχω τα οποια εξεθεσα στο nova official support και δεν εκαναν απολυτως τιποτα για να τα διορθωσουν.Απαρεδεκτοι.

Παιδια εσεις που λετε οτι αν δεν θες HD στην νοβα μεινε στα SD ειχατε ποτε NOVA?? Τα SD εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο προγραμμα απο τα HD. Οι σειρες που παιζουν σε SD δεν θα τις δεις ποτε στο HD και αναποδα βεβαια.

Να πω και εγω ενα παραπονο -->Γιατι δεν υποστηριζει την υπηρεσια NOVA GO σε Android και στο πακετο με τα Ντοκυμαντερ?? Δηλαδη τα 25 καθε μηνα δεν ειναι λεφτα??

Το πρώτο σου θέμα δεν έχει καμία λογική, οπότε δεν θατο σχολιάσω, απλά να σου πω ότι το NC1HD έχει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με το NC1 καθώς και τα NS1HD & NS2HD έχουν τα ίδια με τα αντίστοιχα SD. Tο ίδιο ισχύει για Eurosport1 και NatGeoWild

Αναφορικά με το NovaGO, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για κάτι που δεν το πληρώνεις και επίσημα είναι σε Beta version. Τα σχέδια είναι να μπει και σε Android Tablet & phones
25 το μήνα που αναφέρεσε;

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τελικά ούτε καταργήθηκαν οι διπλές εκδόσεις, ούτε καταργήθηκε η χρέωση στα HD, ούτε προστέθηκαν καινούρια HD κανάλια όπως περιμέναμε και ελπίζαμε.

Απλά απαράδεκτοι. Αν δεν τα κάνουν αυτά μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα αποχαιρετήσω μάλλον τότε.

Πέρασε ο Ιανουάριος… Μπήκαμε Φεβρουάριο και στη NOVA

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!!!

Διαβάζω σε όλα τα μπλοκ και φόρουμ ότι στον ΟΤΕ TV ενδιαφέρονται και είναι σε επαφές για να εισάγει και άλλα κανάλια όπως το National Geographic και AnimalPlanet και στη NOVA περιμένουν να πεθάνει κανένας διάσημος για να του κάνουν αφιέρωμα στα NOVACinemas.

Κάνουν καμία κίνηση για να σταματήσει αυτή η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ που υπάρχει από πέρυσι τον Μάϊο ( ; ) που πρόσθεσαν ένα Novalife;

Εκτός από τους υπαλλήλους της forthnet για τεχνική υποστήριξη, υπάρχει κανένας άλλος από τους διοικητικούς της NOVA εκεί μέσα να δουλεύει για τους συνδρομητές του;

Άραγε, τους πάει κανένας να διαβάσουν τα παράπονά μας ή φοβούνται μήπως τους χαλάσουν την ψυχολογία;

Τι να πω! Άντε να τελειώνει η συνδρομή μου να σηκωθώ να φύγω από τη NOVA. Έχουν καταντήσει πιο δυσκίνητοι και από το κράτος.

Άλλωστε αν συνδυάσω το Forthnet 2play με το Full πακέτο του OTE TV η διαφορά θα είναι στα 10 ευρώ επιπλέον.

:violent-smiley-030:

+1 όντως νέκρα! και πολλλλαααά σκουπίδια (πχ μακεδονία, το (ο Θεός να το κάνει) "history" channel κλπ κλπ. Αν νομίζουν ότι είναι βολεμένοι με αυτή την κατάσταση τότε αυτοί θα βρεθούν με 255000 συνδρομητές και ο ΟΤΕ με 500000 ! :devil-smiley-029: Άντε να δίνουν τίποτα επιπλέον, η συνδρομή μας πια είναι πιο σημαντική λόγω και της οικονομικής κρίσης και δεν τα γεννάμε τα λεφτά. Ας αναβαθμιστούν γιατί πια υπάρχει ανταγωνισμός και μάλιστα δυνατός, να το ξέρουν! :furious3:

Αυτό με την ΕΞΤΡΑ χρέωση στα HD κανάλια δεν χωνεύετε με τίποτα!
Μου τα κάνανε δώρο για έξι μήνες προκειμένου να ανανεώσω και μετα μου τα κόψανε
ενω είχαν πει οτι μέχρι τέλος του χρόνου θα καταργηθεί η χρέωση!Να πληρώνεις
το full πακέτο και να βλέπεις μαύρο!
Ο Ιούνιος είναι κοντά....

εγω δεν εχω πληρωσει ποτε το 5ευρω. με τις ανανεωσεις 12 μηνες δωρο...

παντως εχεις δικιο πρεπει ΑΜΕΣΑ να σταματησουν οι διπλες εκδοσεις. ειναι κοροιδια και κατασπαταληση bandwidth :furious3::violent-smiley-030:

Και εγώ ακομη δεν εχω πληρώσει τα HD, αλλα ειναι ενοχλητικό τουλαχιςτον. Πάντως με τη λήξη του συμβολαίου, αρχίζω να γερνώ προς διακοπή. Σίγουρα έναντι του. ΟΤΕ, υπολείπεται κατα τη γνώμη μου.... Θα δουμε. Εαν δεν γίνει κατι φοβερό.... Η super league με κρατούσε, αλλα οχι πια. Προτιμώ πλεον να βλέπω ποιοτικότερο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, περισσότερες και ποιοτικότερες διοργανώσεις και τη super league, να την βλέπω με φίλους σε καμία καφετέρια για να πειραζόμαστε κιολας....

Νομιζω οτι ενα απο τα πλεον άχρηστα κανάλια της nova, ειναι το history channel. Μπορει να μην εχω παρακολουθήσει συνολικά ούτε 10 λεπτά...

Η αλήθεια ειναι πως έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για την Νόβα. Τα ελληνικά αθλητικά ήταν το μόνο που με κρατούσε, αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό. Πέραν του αθλητικού περιεχομένου, το περιεχόμενο της Νόβα χωρίς την έξτρα χρέωση των 5ευρω υποβαθμιζεται διαρκώς σε τραγικά επίπεδα. Υπάρχει πάντα ο φτωχός εξοπλισμός με τις κραυγαλέες αστοχίες και την άρνηση για βελτίωση του εδώ και τόσα χρόνια. Προσωπικά αρχίζει να με κερδίζει η δυναμική του ΟΤΕ και οι κινήσεις για βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Ακούει κανείς εκεί στη Νόβα;;;

Για κάποιους δεν είναι κακό το πακέτο. Για άλλους είναι εξαιρετικό. Η επιλογή του ΟΤΕ TV εύχομαι να σας ανανεώσει το ενδιαφέρον για τη δορυφορική τηλεόραση.