Μόνο στον Οτε ??? :BDGBGDB55:
Στην hol που είμαι κάθε χρόνο στη λήξη κάνω αίτηση σε άλλη εταιρεία για να αναγκαστεί να μου προσφέρει καλύτερη τιμή η !!!
Σχετικα με το δικο μου ποστ, να ξεκαθαρισω οτι αυτα που γραφω ειναι θλιβερα και μπορει σε καποιους να ακουγονται τραβηγμενα αλλα ειναι μια πραγματικοτητα. Να δεχτω την κριτικη για τα ΗD μια και ξανασεταρα την TV μου ολα φαινονται καλυτερα απο πριν, αλλα δε δεχομαι οτι αυτα που εγραψα μπορει και να ειναι αληθεια που λετε μερικοι εδω μεσα. Σε χθεσινη μου επικοινωνια με την Νοβα, μου ειπαν οτι με εχουν χρεωσει 39,90 για το Μαιο, παροτι η συνδεση κοπηκε στις 21, και οτι ο εκκαθαριστικος θα βγει με χρεωση μεχρι τον Ιαν. του 15 παροτι εχουν κανει λαθος και επρεπε να βγει για 18 Ιουνιου και το ξερουν. Ο κανονικος λεει θα βγει μετα την εκδοση του λαθους?!!! Το εχετε ξανακουσει αυτο στα χρονικα του CS εταιρειων? Εγω ποτε. και δεν μπορεις να μιλησεις και με κανενα προισταμενο η οποιοδηποτε. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Ποστάρω αυτούσιο το μήνυμά μου από το support:
"Η πεθερά μου διατηρεί στο σπίτι σύνδεση 3play από την περσινή προσφορά του καλοκαιριού (ίντερνετ έως 24 Mbps+απεριόριστα αστικά υπεραστικά+720 λεπτά για κινητά+ start pack) με κόστος 29.90 ευρώ/μήνα, με ενεργοποίηση της υπηρεσίας την 3/7/2013.
Χθες 19/6/2014) δέχθηκε η γυναίκα μου κλήση από το τηλέφωνο 2130119820 στο οποίο δεν κατάφερε να απαντήσει.Από το ίδιο νούμερο έγινε κλήση στο σταθερό και το σήκωσε η πεθερά μου.Της προτάθηκε όλα τα novacinema ή τα novasports ή novacinema1 και novasports1 με 30 λεπτά του ευρώ τον μήνα.Τελικά δέχθηκε ακούγοντας αυτό το ποσό.
Προσωπικά αποκλείω να έγινε τέτοια προσφορά και πιο πιθανόν θεωρώ να της είπε τεχνηέντως, με 30 λεπτά την ημέρα, για να βγει τον μήνα ένα επιπλέον κόστος των 10 ευρώ, όσο είναι δηλαδή η γνωστή προσφορά που κάνετε σε πολλούς συνδρομητές.
Επιπλέον της είπε πως θα υπάρξει νέα 12μηνη σύμβαση για να τεθεί σε ισχύ η προσφορά.
Όταν μίλησα μαζί της το απόγευμα μου είπε πως δεν ήταν διατεθιμένη να δώσει 10 ευρώ παραπάνω τον μήνα και άλλωστε είναι μια προσφορά που της είχε γίνει και παλιότερα και αρνήθηκε.
Θεωρώ την πρακτική σας δόλια.Εκμετελλεύεστε την άγνοια πελατών σας για να συνάπτετε νέες συμβάσεις.
Θα σας παρακαλούσα να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάργηση των επιπλέον υπηρεσιών και να διατηρηθούν οι υπηρεσίες που ίσχυαν.
Αποστέλλω pm με τα στοιχεία του πελάτη στον χρήστη forthnet.nova.Rep1."
Δυστυχώς έως σήμερα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη, παρα μόνο την Παρασκευή περί καταχώρησης αιτήματος και πως "η μεταβολή που ζητήθηκε έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς".
Αίτημα υπαναχώρησης δεν έγινε δεκτό(!) και παρά τις καταγγελίες στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και Συνήγορο του Καταναλωτή για την σωρεία παραβάσεων από μέρους της εταιρίας, λύση δεν έχει βρεθεί.
Και ερωτώ:Τι άλλο μπορείς να κάνεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.