Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

καλα αμα χασουν κανα τσαμπιονς λιγκ η ελληνικο πρωταθλημα τελειωσανε..!

υ.γ ποτε θα λειτουργησει σε macbook το nova go?? τοσο δυσκολο ειναι?

Το έχασαν το champions league. Και το Europa league.

Το διάβασα... πολυ ωραια εκει στη νοβα...δώστε και το ελληνικό πρωτάθλημα να κανετε ρεκόρ διακοπών συνδρομής

Εγώ πήρα τηλέφωνο και τους πα και θα φάνε και μια διακοπή. 3 χρόνια τώρα καμία προσθήκη(πλην novalife) και Ε) και αντίθετα φύγανε 2 κινηματογραφικά στουντιο(universal-mgm) έφυγε το cartoon network, έφυγε το cartoonito από το boomerang με αποτέλεσμα οι κόρες μου να το βαρεθουν μιας και τις έχει ταράξει στην επανάληψη. Επίσης έφυγε το ch league europa league οπότε το συμπέρασμα μου είναι ότι μένει να κλείσει ο τελευταίος την πόρτα... Αν και δέχτηκα την γνωστή πρόταση 49,90 δεν ανανεώνω γιατί πλέον τίποτα δεν με διασφαλίζει για το πόσα ακόμα θα χάσει η nova μέσα στην ασταμάτητη κατρακύλα της. Δε μπορεί ο ΟΤΕ να βάζει 4 κανάλια (τα 3 hd) και εγώ στη νοβα να έχω να δω προσθήκη 3 χρόνια. Ντροπή....

Last edited by a moderator:
Το action24 ηταν καλο καναλακι αλλα σημερα βλεπω κακη αναλυση και δεν εχει πλεον 16:9 .

οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι.προσεξτε τι σας χρεωνουν.ειμαι χρονια συνδρομητης και εκανα νεο συμβολαιο τον απριλιο,με παγια πληρωμη και τα hd δωρεαν για ενα χρονο, και ξαφνικα αρχισαν να ερχονται τα HD ΧΡΕΩΜΕΝΑ.τους περνω τηλεφωνο Ιουνιο, το αναφερω , υποτιθεται εκαναν διορθωση, και ξαφνικα στον λογαριασμο του Αυγουστου τα ξαναβλεπω χρεωμενα.τους ξαναπαιρνω τηλεφωνο,μου παν καποιες δικαιολογιες περι συστηματος της παγιας εντολης γι αυτο και τα χρεωνει και θα το ρυθμισουν.και ερχεται ο λογαριασμος του σεπτεμβριου και ξανα μανα παλι χρεωμενα.τους πηρα πριν λιγο και τ ακουσε η υπαλληλος.μου λεγε καποιες δικαιολογιες οτι εχουν κανει ΛΑΘΟΣ στην χρεωση.τ ακουτε?το λογιστηριο τους κανει λαθος στο τι χρεωνει.της ζητησα διακοπη απο τωρα για την ημερομηνια ληξης του συμβολαιου μου και μου πε το αστειο οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ απο τωρα.χαχαχαχα.κοροιδευουν οι κυριοι.δεν ειναι τα 5 ευρω αλλα η κοροίδια τους.δινουν αφειδως προσφορες με αποκωδικοποιητες για νεους πελατες,και τους ηδη παλιους τους γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι.θα ρθει ο Απριλιος και bye bye απο μενα.

παρόμοια έκαναν και σε μένα, επικοινώνησα με το support εδώ και λένε ότι το διόρθωσαν, περιμένω να δω τον νέο λογαριασμό. Αν κάναν καμιά "παγαποντιά" θα τα ξανακούσουν αλλά και... Ιούλιο λήγει το 12μηνο :2thumb22sup:

Τα 4,25 δεν είναι για NovaGo. Πρόβλημά τους όσοι την αγόρασαν για αυτό το σκοπό και μόνο. Από κει και πέρα σίγουρα πρόκειται για επικοινωνιακή ήττα τόσο της Nova όσο και της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, αλλά να φτάνουμε να μιλάμε για διαμαρτυρία σε ένωση καταναλωτών, απάτη κτλ είναι εκτός πραγματικότητας. Όποιος δε καταλαβαίνει πως τα κουπόνια σε μία εφημερίδα δεν έχουν αυτόνομα καμία αξία έχει πρόβλημα κατανόησης.

Τελευταίο μήνυμα και το κλείνω εδώ: Δεν αγόρασα την προσφορά οπότε δεν με ενδιαφέρει και προσωπικά να διαμαρτυρηθώ. Διαφωνώ όμως στη νοοτροπία του "Καλά πάθανε". Δεν σου λέω ότι αυτοί που μείνανε με την όρεξη να δούνε ματς από novago έχουν κάποιο νομικό έρισμα να κάνουν μηνύσεις/αγωγές (αν και αυτό συζητιέται, στην Αμερική που πας μέσα για μία λέξη στα ψιλά γράμματα ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα, για Ελλάδα ας μην συζητάμε σοβαρά). Ακόμα και αν η Nova ή το ΠΘ είναι καλυμμένοι νομικά, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι διαφήμισε μια προσφορά για την οποία πληρώθηκε κανονικά και την οποία ο συνεργάτης της δεν μπόρεσε να παράσχει.

Για να ξαναμπώ και λιγο on-topic, η υπηρεσία είναι αστεία από όλες τις απόψεις, ευχρηστία, ποιότητα, περιορισμοί, δεν αξίζει να ασχολείται κανένας σοβαρά μαζί της, πόσο μάλλον να πληρώνει για αυτή όπως έκαναν κάποιοι. Αυτό βέβαια το ξέρω εγώ κ εσύ κ κάποιοι λίγοι ακόμα. Η πλειοψηφεία του κόσμου που ακούει "δείτε τον αγώνα μέσω της υπηρεσίας NovaGO" καταλαβαίνει αυτό ακριβώς και όχι αυτό που ισχύει πραγματικά, δηλαδή: Εννοούμε ότι θα στραβωθείς κοιτώντας το tablet/laptop σου σε ανάλυση χειρότερη και από δωρεάν live streaming, αν και εφόσον ο server μας ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Με την ευκαιρία, άναψε και ένα κεράκι πριν συνδεθείς για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Ελπίζω τουλάχιστον ο ανταγωνισμός να βλέπει και να παραδειγματίζεται για το πως ΔΕΝ πρέπει να είναι μια τέτοια υπηρεσία.

μερικοι καλά θα ειναι να ασχολουνται μονο με το αντικειμενο τους που ειναι η αξιολογηση μηχανηματων και να αφησουν τα νομικά για καποιους αλλους. Δηλαδη εγώ αμα αυριο βγαλω ενα περιοδικο και διαφημίσω παρτε το περιοδικό και μαζί θα σας δώσω δωρεαν το ταδε προιον αλλά στην τελική δεν δωσω σε κανεναν τιποτα και επικαλεστώ οτι ο προμηθευτής ειχε φορτο εργασίας και δεν μπορεσε να καλυψει τη ζήτηση τότε ειμαι ΟΚ απεναντι στο νόμο και στους πελάτες;

σε αυτο συμφωνώ με τα 1000

υγ: επισης η προσφορά μονο δωρεαν δεν είναι αλλά εχει ενα καπελο 2-3 σε σχεση με την τιμή της εφημεριδας μόνο.

Τα 4,25 δεν είναι για NovaGo. Πρόβλημά τους όσοι την αγόρασαν για αυτό το σκοπό και μόνο. Από κει και πέρα σίγουρα πρόκειται για επικοινωνιακή ήττα τόσο της Nova όσο και της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, αλλά να φτάνουμε να μιλάμε για διαμαρτυρία σε ένωση καταναλωτών, απάτη κτλ είναι εκτός πραγματικότητας. Όποιος δε καταλαβαίνει πως τα κουπόνια σε μία εφημερίδα δεν έχουν αυτόνομα καμία αξία έχει πρόβλημα κατανόησης.

Φίλε μου, όποιος θέλει να αγοράσει την εφημερίδα, καλείται να πληρώσει 2 ευρώ. Τα κουπόνια που παρέχονται σε αυτή την έκδοση δεν έχουν αυτόνομα καμία αξία. Το πακέτο δώρων που τιμολογείται 2,25 επιπλέον περιλαμβάνει συγκεκριμένα αγαθά που ο καταναλωτής πληρώνει για να αποκτήσει και εκεί μέσα περιέχεται το Nova Go. Εκεί λοιπόν το Θέμα και η Νόβα έχουν ευθύνη.

Η πρωτοφανής ζήτηση και η ταυτόχρονη είσοδος στο σύστημα δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών οδήγησε σε τεχνικά προβλήματα €“ Άμεση ανταπόκριση των τεχνικών για να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό..

Βάλε και 2-3 φράσεις για το τι περιέχει το λινκ...

Από τα πολλά γλυκά βάρυνες.. Χρόνια πολλά και από εδώ.

Last edited:
Δεν θα επαναληφθεί γιατί κανείς δεν θα ξαναρισκάρει να πετάξει 4,50 ευρώ έτσι όταν μπορεί να τα δώσει πχ. για μια ωραιότατη μπύρα (και με μεζέ σε κάποιες περιπτώσεις!!) Επίσης, συνδρομητές nova δεν πιστεύω να ξαναρισκάρουν να χάσουν τον έναν από τους δύο, άντε τέσσερις αγώνες της χρονιάς για τους οποίους ουσιαστικά πληρώνουν 300 ευρώ το χρόνο, οπότε σαφώς και θα δουλεύει μια χαρά τα σύστημα από δω κ μπρος. (Για όποιους για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλουν να στραβωθούν πάνω από ένα tablet...)

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Φίλε μου, όποιος θέλει να αγοράσει την εφημερίδα, καλείται να πληρώσει 2 ευρώ. Τα κουπόνια που παρέχονται σε αυτή την έκδοση δεν έχουν αυτόνομα καμία αξία. Το πακέτο δώρων που τιμολογείται 2,25 επιπλέον περιλαμβάνει συγκεκριμένα αγαθά που ο καταναλωτής πληρώνει για να αποκτήσει και εκεί μέσα περιέχεται το Nova Go. Εκεί λοιπόν το Θέμα και η Νόβα έχουν ευθύνη.

Κι επειδή είναι πολλές οι προσφορές, από αυτά τα 2,25 η αξία του κουπονιού του NovaGo είναι πόσο; 50 λεπτά; ΟΚ, ξεκινήστε δικαστικό αγώνα για 50 λεπτά.
Ειλικρινά, δε λυπάμαι κάνεναν που νόμισε πως με 50 λεπτά θα δει ότι βλέπουν οι άλλοι με 40-50-60 ευρώ το μήνα. Όποιος το νόμισε αυτό και θεωρεί ότι εξαπατήθηκε που τελικά δε κατάφερε να δει το ματς, ας πρόσεχε.

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Το επιχείρημα "Και τι νόμισες οτι με 50 λεπτά θα δείς ότι βλέπει ο άλλος με 60;" είναι χαρακτηριστικό ελληνικής νοοτροπίας και γενικότερης αντιμετώπισης των δικαιωμάτων μας ως καταναλωτές και ως πολίτες, γι'αυτό κιόλας έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει γενικότερα κ βγάζουμε αυτόν τον τρόπο σκέψης παντού πχ. "Έλα μωρέ δεν έκοψα απόδειξη για 20 ευρώ εμένα θα πιάσουν;", "Έχτισα τον ημιυπάιθριο αλλά ο απέναντι έχτισε ολόκληρο όροφο παράνομο, εκει πρέπει να πάνε πρώτα" κτλ. κτλ. Όλα ποσοτικοποιούνται και συγκρίνονται με κάτι χειρότερο προκειμένου εμείς να βγούμε λάδι.

Το λυπηρό είναι τόσα χρόνια γαλούχησης μας κάνουν να το θεωρούμε και λογικό και επόμενο. Ας το κάνανε αυτό σε οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα του εξωτερικού και θα έβλεπες τι αντίδραση θα υπήρχε, όχι για 50 αλλά για 1 λεπτό, θα φανεί περίεργο που το λέω αλλά από τις προσωπικές μου εμπειρίες, στα περισσότερα κεντροευρωπαικά κράτη ο κόσμος δίνει πολύ περισσότερη αξία στα χρήματα του από τον Έλληνα και ας έχει 2-3 φορές το μέσο εισόδημα του.

Να συμπληρώσω ότι ακόμα η αντίληψη για τις συναλλαγές είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένας μάγκας και ένα κορόιδο. Σεβόμαστε το μάγκα και περιφρονούμε το κορόιδο.

διστιχος μας βλεπουν ετσι φυλε ... εγω πληρωνο 60 ευρω εχω τηςς αναλογες υπηρεσίες εσυ πληρωνειςς 40 ευρω εχεις τηςς αναλογες υπηρεσίες, δυστιχος ςε πολλα πραγματα ειμαστε πολύ πεισω ακομα σχεση πελατης -πωλητης
εξω εχεις το δηκαιωμα να πληρωσεις ένα οποιοδήποτε αγωνα η οποιοδήποτε ταινια και να ανοιξουν τον αποδοκοποιητη σου και να τον δης ......και όχι να υποχρεωνεσε σε μονημη μηνιαια συνδρομη με το βασικο πακετο για να βλέπεις π.χ. τα ντοκημαντερ και να σου σπανε τα νευρα που κάθε δεκα λεπτα εχουν διαφημησεις χειροτερα και από τα κρατικα καναλια και αυτό το λεμε υπηρεσιες

Ειχατε την απαιτηση να αντεξει το δικτυο της φορθνετ που ειναι οτι πιο τραγικο υπαρχει (εδω οι γονεις μου εφτασαν στο σημειο να ακουν αλλους να μιλανε στο τηλεφωνο επειδη εβρεξε και κλαταρε το υπερσυγχρονο δικτυο τους λες και γυρισαμε 20 χρονια πισω) σε τοσο μεγαλη ζητηση και κανετε παραπονα ; Τελικα ο Ελληνας δεν βαζει μυαλο