Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

αν εισαι Ολυμπιακος φυσικα θα σου αρεσε, χωρις παρεξηγηση, αλλα οπως γραφουν και οι φιλοι πιο πανω η μεταδοση που εκαναν ηταν για γελια

Ναι είμαι ολυμπιακός αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει ο σπίκερ να μου λέει ποιός παίχτης έχει την μπάλα αυτό έτσι και αλλιώς το βλέπω(δεν ειναι ραδιόφωνο)αλλα με ενδιαφέρει να μου αναλύει τα συστήματα της αλλαγές και τις κινήσεις που γίνονται από τους προπονητές μέσα στον αγώνα (κατι που γίνεται στο μπασκετ απο μερικούς λίγους και καλούς σπικερ).Στο εξωτερικό απο οσα ξέρω ανάλογα με τι ομάδα είσαι ακούς και τον ανάλογο σπίκερ ,νομίζω οτι κόπια φορά είχα γίνει και απο την νοva σε ένα ντέρμπι οσφπ-παο......

Πάλι μπλέχτηκαν τα οπαδικά με όλα τα υπόλοιπα. Καταρχήν όλα τα γκολ μπορεί να τα δει κάποιος στο highlights και άμεσα. Δεύτερον: γραφικός ο Σωτηρακόπουλος δεν είναι (έχει άλλα αρνητικά) και επιπλέον δεν υποστηρίζει Ολυμπιακό. Ούτε ο Καραλής υποστηρίζει, ο Καρπετόπουλος ναι. Καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός παίζει στο champions league και οι σχολιαστές λογικά δε θα φωνάξουν υπέρ της ξένης ομάδας (ή μήπως κακώς πράττουν; ). Υπάρχει πάντα και η επιλογή να μη δείτε τον Ολυμπιακό αλλά άλλο ματς. Πέτρο, και πέρυσι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού τα έδειξε το novasports 2.

@Κυριάκος
Κουράζει όμως αυτό σε μεγάλο βαθμό όπως και κάποιες φράσεις εντυπωσιασμού (αστείες πραγματικά) που έχουν μάθει και τις χρησιμοποιούν όλοι. Ειδικά και αυτοί στα δελτία ειδήσεων
Να σου θυμίσω την Αναμετάδοση του Μανώλη Μαυρομάτη, άψογος, και χωρίς χαχανίσματα.

Για τον μανωλο συμφωνώ απολύτως αλλά επειδή Μαυρομάτηδες δεν υπάρχουν πια χθες η μετάδοση εμένα προσοπικά μου άρεσε.....

Last edited:
αν εισαι Ολυμπιακος φυσικα θα σου αρεσε, χωρις παρεξηγηση, αλλα οπως γραφουν και οι φιλοι πιο πανω η μεταδοση που εκαναν ηταν για γελια
Για μενα δεν ειναι θεμα ολυμπιακου, απλα αυτοι οι 2 χθες δεν ειναι για περιγραφη. Ο ενας ελεγε στον αλλον για τα παιδια του, ο αλλος οτι ειναι λαθος να λεει τον παιχτη Ομερ... καφενειο δηλαδη!
Ούτε ο Καραλής υποστηρίζει

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη... Ο Καραλης αυτη την στιγμη δεν ειναι με καμια Αεκ ή με καμια Σιτυ, με την νοβα ειναι και θα λεει αυτα που η νοβα θα του πει.

Πάλι μπλέχτηκαν τα οπαδικά με όλα τα υπόλοιπα. Καταρχήν όλα τα γκολ μπορεί να τα δει κάποιος στο highlights και άμεσα. Δεύτερον: γραφικός ο Σωτηρακόπουλος δεν είναι (έχει άλλα αρνητικά) και επιπλέον δεν υποστηρίζει Ολυμπιακό. Ούτε ο Καραλής υποστηρίζει, ο Καρπετόπουλος ναι. Καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός παίζει στο champions league και οι σχολιαστές λογικά δε θα φωνάξουν υπέρ της ξένης ομάδας (ή μήπως κακώς πράττουν; ). Υπάρχει πάντα και η επιλογή να μη δείτε τον Ολυμπιακό αλλά άλλο ματς. Πέτρο, και πέρυσι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού τα έδειξε το novasports 2.
Μάλλον κάποιος άλλος μπλέκει τα οπαδικά. Εγώ σαν απλός φίλαθλος θέλω να δω ένα αγώνα 90 λεπτά και μετά να δω όλα τα υπόλοιπα ματσ με την ησυχία μου και όχι να βλέπω μια αντιγραφή της ΝΕΡΙΤ. Τα παιχνίδια τελειωσαν 11,45 και μέχρι της 1 μας έλεγαν για τον ολυμπιακό και από της μια μέχρι της 1,50 μας έδειξαν τα υπόλοιπα ματσ, και η πλακα είναι ότι μετά λέει τώρα μπορείτε να δείτε και το υπόλοιπο ρεπορτάζ του osfp πάλι καλά δηλαδή που μας έδειξαν τα υπόλοιπα ματs στη 1. Αν ήθελα αυτό εμενα στη ΝΕΡΙΤ ποιος ο λόγος να "πληρώνω", αν θέλουν ας βάλουν ένα κανάλι θρύλος tv και να κάθονται εκεί όλη μέρα να σχολιάζουν. Oσο για τα γκολ αν ήθελα να τα δω στο highlights σε 5 λεπτά όλα τα έβλεπα και στο internet, αλλα για τα λεφτά που δινω άλλες απαιτήσεις έχω, όσο για το αν δε μας αρεσει να βλέπαμε άλλο ματσ καλύτερα να μην το σχολιάσω..

Οταν μια ελληνικη ομαδα κανει μια τοσο μεγαλη νικη ειναι λογικο και το ρεπορταζ απο τον αγωνα να ειναι πολυ μεγαλο.Το ιδιο γινοταν τοσα χρονια, και το ιδιο θα γινει πιστευω και στο Europa αν κερδισει πχ ο Παναθηναϊκος ή ο ΠΑΟΚ.Πιστευω οτι το 80% του κοσμου που εβλεπε χτες θα προτιμουσε να δει τα επινικια παρα τα στυγμιοτυπα απο τους υπολοιπους αγωνες

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απορία για εμάς που δεν είδαμε το παιχνίδι...
Ποιοι μετέδιδαν το ματς;

Καραλης με Καρπετοπουλο

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Σύμφωνο με αυτό που λες ΑΛΛΑ γιαυτο έχεις 7 κανάλια δείξε το ρεπορτάζ του ολυμπιακού στο 2,3,4,5,6,7, γιαυτους που θέλουν να ακούσουν της δηλώσεις όλον τον παιχτών τον προπονητών τον προεδρων και βάλε στο 1 την εκπομπή για όλους τους υπολοιπους αγωνεs, για πιο λόγο να καθίσω εγώ μέχρι της 2 το πρωί να δω τα ματs

serafeim karakostas : ευχαριστω για την εξηγηση ότι τα παιχνισδια του ολυμπιακου τα εδειχνε το σπορ δυο ,για αυτό εγραψα και γω ας προσεχα ...θα δω στο μελον πως μπορω να κοψω το νοβα σπορ 1και το συνεμα 1 και να κρατρισω μεχρι την λυξη του συμβολαιου το βασικο πακετο ,,δυστιχος δεν αξίζε
το δεκαρικο.....

γνωμη μου φυσικα ......

γεια ενα καναλι που το πληρωνεις ειναι απαραδεκτο για μενα να δειχνει τα στιγμιοτυπα απο τα αλλα παιχνιδια οτι ωρα το θυμηθει και να τα κανει και ξεπετα.θελω απο ολα τα υπολοιπα παιχνιδια να δειχνει εκτεταμενα στιγμυοτυπα και αναλυση για το καθε παιχνιδη.και στην τελικη δεν ειμαστε ολοι ολυμπιακοι και δεν μας ενδιαφερει ολο το βραδυ να συζητανε για αυτο.

Όλοι αυτό θέλουμε, ίσως σε καμιά 10ετία να το καταλάβουν εκεί στη nova.
Μία δήλωση από προπονητή, μία από κανά σκόρερ και αυτό είναι όλο. Στις 12 έπρεπε να ξεκινά η εκπομπή με τα στιγμιότυπα των αγώνων.
Οι ανούσιες ερωτήσεις, δηλώσεις και τα κους κους των μπουρδο-δημοσιογράφων δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

γεια ενα καναλι που το πληρωνεις ειναι απαραδεκτο για μενα να δειχνει τα στιγμιοτυπα απο τα αλλα παιχνιδια οτι ωρα το θυμηθει και να τα κανει και ξεπετα.θελω απο ολα τα υπολοιπα παιχνιδια να δειχνει εκτεταμενα στιγμυοτυπα και αναλυση για το καθε παιχνιδη.και στην τελικη δεν ειμαστε ολοι ολυμπιακοι και δεν μας ενδιαφερει ολο το βραδυ να συζητανε για αυτο.

+1000:SFGSFGSF:

Οταν μια ελληνικη ομαδα κανει μια τοσο μεγαλη νικη ειναι λογικο και το ρεπορταζ απο τον αγωνα να ειναι πολυ μεγαλο.Το ιδιο γινοταν τοσα χρονια, και το ιδιο θα γινει πιστευω και στο Europa αν κερδισει πχ ο Παναθηναϊκος ή ο ΠΑΟΚ.Πιστευω οτι το 80% του κοσμου που εβλεπε χτες θα προτιμουσε να δει τα επινικια παρα τα στυγμιοτυπα απο τους υπολοιπους αγωνες
Έτσι είναι. Τα κριτήρια είναι καθαρά οπαδικά (και γεμίζουμε και το κυτίο παραπόνων άσκοπα). Αν έχανε ο Ολυμπιακός, δε θα ακουγόταν κιχ.

Αν έχανε ο Ολυμπιακός, δε θα ακουγόταν κιχ.
Ναι τοτε ο Καραλης και ο Καρπετ θα γινοντουσαν σουπερ στην περιγραφη. Αφου ειναι αμπαλοι οι ανθρωποι δεν το εχουν στην περιγραφη, αλλα η νοβα μας εχει συνηθισει στις υποβαθμισεις. Ελπιζω με τοσες περικοπες και οικονομια να παρει το CL αλλιως θα ειναι για κλαματα.

Εγώ νομίζω ότι τα παράπονα για τη χθεσινή βραδιά είναι υπερβολικά.Ούτε κι εγώ είμαι Ολυμπιακός,αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό ο απόηχος της βραδιάς να είναι γεμάτος Ολυμπιακό.Και είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να δώσουν "ατμόσφαιρα" και "χρώμα".Να γίνεται λίγο πανηγύρι,για να το πω λαϊκά.Και όποιος και να ήταν στη θέση της NOVA,είμαι σίγουρος ότι την ίδια τακτική θα ακολουθούσε.Δεν μου αρέσουν κάποια άλλα θέματα της NOVA σε σχέση με τον Ολυμπιακό,αλλά χτες νομίζω ότι η παρουσίαση συνολικά ήταν πολύ καλή,για να μην πω άψογη.Όσο για τους σχολιαστές του αγώνα,πρέπει να καταλάβουμε ότι δυστυχώς οι εποχές πέρασαν και ήρθαν νέες,όπου σχεδόν όλοι είναι το ίδιο.Σαν μια βιομηχανία που παράγει το ίδιο πράγμα σε αφθονία.Κανείς δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τους υπόλοιπους.Να έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να τον κάνει να ξεχωρίζει.Έστω και για τα λάθη που κάνει.Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να θυμόμαστε από αυτόν κάποια χαρακτηριστική ατάκα.Αυτή είναι η αλήθεια.Δεν χρειάζεται λοιπόν κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για τους χτεσινούς σχολιαστές.Τη δουλειά τους έκαναν,με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που θα την έκανε οποιοσδήποτε άλλος.

Μιας και ο admin αποφασισε οτι το Support εχει απαντησει στο ζητημα του τηλεκτροντρολ επειδη ειπε οτι δεν ειναι προβλημα τη στιγμη που συνεχιζει ο κοσμος να εχει προβλημα και μιας και σβηνει ολα τα μνματα που μπαινουν στο support αν δεν ειναι ευχαριστηρια να κανω τα παραπονα μου εδω! Οχι το προβλημα ΠΟΤΕ δε λυθηκε ουτε απαντηθηκε επαρκως. Γιατι απαντηση ΔΕΝ ειναι το οτι δεν ειναι προβλημα, μιας και οι ιδιοι δεν το βλεπουν, οταν συνεχιζει ο κοσμος να παραπονιεται για το ιδιο θεμα απο την αναβαθμιση και μετα. Προφανως υπαρχει προβλημα το οποιο δεν δικαιολογειται απο ερωτηση EPG οπως απαντησε το support γιατι ακομα και αυτο προβλημα ειναι οταν το κανει συνεχως! Κατι πρεπει να γινει γιατι οταν θες να δεις σε zapping τα παιχνιδια τα κολληματα που κανει σου χαλανε ολη τη διαθεση να δεις μπαλα!

Μιας και ο admin αποφασισε οτι το Support εχει απαντησει στο ζητημα του τηλεκτροντρολ επειδη ειπε οτι δεν ειναι προβλημα τη στιγμη που συνεχιζει ο κοσμος να εχει προβλημα και μιας και σβηνει ολα τα μνματα που μπαινουν στο support αν δεν ειναι ευχαριστηρια να κανω τα παραπονα μου εδω!

Στο παρών νήμα μπορείς να κάνεις όσα παράπονα θέλεις. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα σχολιάζω. Όταν καταλάβεις τα πολύ απλά που γράφει το πρώτο ποστ του support τότε μπορείς να με κρίνεις.

Οταν εσυ καταλαβεις οτι η δουλεια του Support (μιας και αυτην τη δουλεια κανω σε εταιρεια πληροφορικης και πολυ πιθανον να ξερω καλυτερα απο σενα λοιπον τα του θεματος) , ειναι να εξυπηρετει τον πελατη και να του λυνει τα προβληματα και οχι να λεει οτι αυτο δεν ειναι προβλημα επειδη ο ιδιος δεν μπορει να το δει τοτε να τα ξαναπουμε. Μεχρι τοτε θα σε κρινω οσο θελω.