Για μενα δεν ειναι θεμα ολυμπιακου, απλα αυτοι οι 2 χθες δεν ειναι για περιγραφη. Ο ενας ελεγε στον αλλον για τα παιδια του, ο αλλος οτι ειναι λαθος να λεει τον παιχτη Ομερ... καφενειο δηλαδη!αν εισαι Ολυμπιακος φυσικα θα σου αρεσε, χωρις παρεξηγηση, αλλα οπως γραφουν και οι φιλοι πιο πανω η μεταδοση που εκαναν ηταν για γελια
Ούτε ο Καραλής υποστηρίζει
Μάλλον κάποιος άλλος μπλέκει τα οπαδικά. Εγώ σαν απλός φίλαθλος θέλω να δω ένα αγώνα 90 λεπτά και μετά να δω όλα τα υπόλοιπα ματσ με την ησυχία μου και όχι να βλέπω μια αντιγραφή της ΝΕΡΙΤ. Τα παιχνίδια τελειωσαν 11,45 και μέχρι της 1 μας έλεγαν για τον ολυμπιακό και από της μια μέχρι της 1,50 μας έδειξαν τα υπόλοιπα ματσ, και η πλακα είναι ότι μετά λέει τώρα μπορείτε να δείτε και το υπόλοιπο ρεπορτάζ του osfp πάλι καλά δηλαδή που μας έδειξαν τα υπόλοιπα ματs στη 1. Αν ήθελα αυτό εμενα στη ΝΕΡΙΤ ποιος ο λόγος να "πληρώνω", αν θέλουν ας βάλουν ένα κανάλι θρύλος tv και να κάθονται εκεί όλη μέρα να σχολιάζουν. Oσο για τα γκολ αν ήθελα να τα δω στο highlights σε 5 λεπτά όλα τα έβλεπα και στο internet, αλλα για τα λεφτά που δινω άλλες απαιτήσεις έχω, όσο για το αν δε μας αρεσει να βλέπαμε άλλο ματσ καλύτερα να μην το σχολιάσω..Πάλι μπλέχτηκαν τα οπαδικά με όλα τα υπόλοιπα. Καταρχήν όλα τα γκολ μπορεί να τα δει κάποιος στο highlights και άμεσα. Δεύτερον: γραφικός ο Σωτηρακόπουλος δεν είναι (έχει άλλα αρνητικά) και επιπλέον δεν υποστηρίζει Ολυμπιακό. Ούτε ο Καραλής υποστηρίζει, ο Καρπετόπουλος ναι. Καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός παίζει στο champions league και οι σχολιαστές λογικά δε θα φωνάξουν υπέρ της ξένης ομάδας (ή μήπως κακώς πράττουν; ). Υπάρχει πάντα και η επιλογή να μη δείτε τον Ολυμπιακό αλλά άλλο ματς. Πέτρο, και πέρυσι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού τα έδειξε το novasports 2.
Απορία για εμάς που δεν είδαμε το παιχνίδι...
Ποιοι μετέδιδαν το ματς;
γεια ενα καναλι που το πληρωνεις ειναι απαραδεκτο για μενα να δειχνει τα στιγμιοτυπα απο τα αλλα παιχνιδια οτι ωρα το θυμηθει και να τα κανει και ξεπετα.θελω απο ολα τα υπολοιπα παιχνιδια να δειχνει εκτεταμενα στιγμυοτυπα και αναλυση για το καθε παιχνιδη.και στην τελικη δεν ειμαστε ολοι ολυμπιακοι και δεν μας ενδιαφερει ολο το βραδυ να συζητανε για αυτο.
Έτσι είναι. Τα κριτήρια είναι καθαρά οπαδικά (και γεμίζουμε και το κυτίο παραπόνων άσκοπα). Αν έχανε ο Ολυμπιακός, δε θα ακουγόταν κιχ.Οταν μια ελληνικη ομαδα κανει μια τοσο μεγαλη νικη ειναι λογικο και το ρεπορταζ απο τον αγωνα να ειναι πολυ μεγαλο.Το ιδιο γινοταν τοσα χρονια, και το ιδιο θα γινει πιστευω και στο Europa αν κερδισει πχ ο Παναθηναϊκος ή ο ΠΑΟΚ.Πιστευω οτι το 80% του κοσμου που εβλεπε χτες θα προτιμουσε να δει τα επινικια παρα τα στυγμιοτυπα απο τους υπολοιπους αγωνες
Ναι τοτε ο Καραλης και ο Καρπετ θα γινοντουσαν σουπερ στην περιγραφη. Αφου ειναι αμπαλοι οι ανθρωποι δεν το εχουν στην περιγραφη, αλλα η νοβα μας εχει συνηθισει στις υποβαθμισεις. Ελπιζω με τοσες περικοπες και οικονομια να παρει το CL αλλιως θα ειναι για κλαματα.Αν έχανε ο Ολυμπιακός, δε θα ακουγόταν κιχ.
Μιας και ο admin αποφασισε οτι το Support εχει απαντησει στο ζητημα του τηλεκτροντρολ επειδη ειπε οτι δεν ειναι προβλημα τη στιγμη που συνεχιζει ο κοσμος να εχει προβλημα και μιας και σβηνει ολα τα μνματα που μπαινουν στο support αν δεν ειναι ευχαριστηρια να κανω τα παραπονα μου εδω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.