Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τωρα που ολοι οι αγωνες στην euroleague θα ειναι hd, ενα nova sport 3hd δεν θα ηταν καλη προσθηκη? Ε, nova? :P

καλημέρα μετα από επυσκεψη στο σαιτ της φοτρνετ εβλεπα της προσφορες για της lg τηλεωρασεις δεν ξερω αν ποσταρω για αυτό θεμα στη σωστη θεση του φορουν
με συνχωρητε και διορθωστεμε...
εβλεπα μια προσφορα σας για το συγκεκριμενο μοντελο 47LB650V με αρχικη τιμη1.199 ευρω και τελικη 649,90 ευρω
κοιταζοντας σε γνωστα μαγαζια π.χ. κοτσωβολος-κολομβουνης- μεδια μαρκετ-πλαισιο η τηλεωραση υπαρχει στη τιμη 669 ευρω περιπου δεν νομιζω η διαφορα
των 20 ευρω να θεωρητε προσφορα ,βεβαια θα μου πειτε είναι από την αρχικη τιμη της εταιριας ,αλλα συγνωμη νομιζω παιζεται στην εποχη της κρισης με τη νοημοσηνη μας ,βεβαια γνωμη μου όλα είναι μαρκετιν............

καλημέρα μετα από επυσκεψη στο σαιτ της φοτρνετ εβλεπα της προσφορες για της lg τηλεωρασεις δεν ξερω αν ποσταρω για αυτό θεμα στη σωστη θεση του φορουν
με συνχωρητε και διορθωστεμε...
εβλεπα μια προσφορα σας για το συγκεκριμενο μοντελο 47LB650V με αρχικη τιμη1.199 ευρω και τελικη 649,90 ευρω
κοιταζοντας σε γνωστα μαγαζια π.χ. κοτσωβολος-κολομβουνης- μεδια μαρκετ-πλαισιο η τηλεωραση υπαρχει στη τιμη 669 ευρω περιπου δεν νομιζω η διαφορα
των 20 ευρω να θεωρητε προσφορα ,βεβαια θα μου πειτε είναι από την αρχικη τιμη της εταιριας ,αλλα συγνωμη νομιζω παιζεται στην εποχη της κρισης με τη νοημοσηνη μας ,βεβαια γνωμη μου όλα είναι μαρκετιν............

Δεν μπορω να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό με το νήμα, αλλά αφού το έθεσες να σου πω ότι την συγκεκριμένη τιμή την βρίσκεις από 649.90 έως 899.
Η λέξη "προσφορά" δεν ορίζει ότι η τιμή θα είναι ένα Χ ποσοστό φτηνότερα από την τιμή την βρίσκεις , αλλά ένα ποσοστό Ψ επί της αρχικής τιμής σε σχέση με την τιμή που την προμηθεύεται το κατάστημα .
Αν το μαγαζί της Forthnet την πούλαγε 750, για παράδειγμα, τότε ναι το 649.99 είναι προσφορά.
Άλλωστε δεν θα πας στην Forthnet να αγοράσεις τηλεόραση!!

Φαντασου να το εψαχνες και στα σκρουτζομαγαζα ποσο θα την εβρισκες.

Ένα search θα σου δείξει ότι είνα κατά 0.10 φτηνότερη από όλα τα άλλα μαγαζιά.

nvianitakis

συγνωμη για την ενοχληση που προκαλεσα ... γραφετε παραπονα για την νοβα για αυτό ποσταρισα εδώ.....εξαλου προσφορα της
νοβα στο σαιτ σας είναι.....και ζητησα και συγνωμη κυριε αν το εβαλα σε λαθος νημα ...
από ότι εχω καταλαβη το λιγο διαστημα που είμαι συνδρομητηςσας μονο τα ωραια λογια σας ενδιαφερουν ,και σας πειραζει η διαφορετηκη αποψη.......
οσο για την προσφορα που αναφρετε μαλον θεωρητε ότι .......καλητερα να μην μιλισω

ευχαριστω μην φοβαστε δεν θα σας ξαναενοχλησω

Μια μικρή διευκρίνηση. Το μέλος nvianitakis δεν είναι υπάλληλος τις nova. Αν το μήνυμα σου είναι σε λάθος θέμα κρίνετε από την Δ.Ο.
Πάντως δεν βλέπω ειρωνεία στην απάντηση του nvianitakis

Δεν προκάλεσες καμία ενόχληση. Επίσης να σου διευκρινήσω ότι, απλά σου κατέθεσα την άποψη μου και μέχρι εκεί, δεν πήρα το μέρος καμίας εταιρείας.

Αναρωτιέμαι γιατί είναι κλειδωμένα τα επίγεια κανάλια στην αναμετάδοση της Νόβα. Και τα ιδιωτικα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά ειδικά για την ΝΕΡΙΤ, αφού την πληρώνουμε κάθε μήνα με το ρεύμα, δεν θα έπρεπε να μεταδίδεται ξεκλείδωτη δορυφορικά; Η Βουλή, ας πούμε, δεν είναι κλειδωμένη.

Αυτό δεν ειναι ετσι. Για να εκπεμπεται ενα καναλι ελευθερα πρεπει τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομενου που αυτό προβάλλει, να το επιτρεπουν. Ουτε η Νεριτ ουτε καποιο άλλο κανάλι μπορει να κανει ελευθερη εκπομπή. Ενας απο τους λόγους, ειναι πως περιλαμβάνουν διαφημίσεις προιόντων και υπηρεσιών.

Και αυτο γιατι δεν ισχυει στην Γερμανια και την Τουρκια ας πουμε, που εχουν ελευθερη δορυφορικη αναμεταδοση απο ολα τα επιγεια καναλια τους, κρατικα και ιδιωτικα;

Προφανως επειδή έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για να τα προβάλλουν ελευθερα.

Καλά εκεί στη nova μας δουλεύετε επέλεξα να δινω 60 ευρώ για να βλέπω αθλητικά με την ησυχία μου αλλιώς έβλεπα Νεριτ πρέπει να περιμένω ποτε θα μιλήσουν όλοι χάχα χούχου γελάκια και τι ομαδάρα έχει ο ολυμπιακός, τι ώρα θα μας δείξετε τα υπόλοιπα γκολ αύριο δουλεύουμε ήμαρτον ρε παιδιά βάλτε στο nova 7 να λέει για τον ολυμπιακό και στο 1 δείξτε τα γκολ σαν να βλέπω Νεριτ είναι ήμαρτον

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο 3 έχει όλο τον αγώνα στο 1 θα δούμε λέει της καλύτερες φάσεις πάλι καλά που δεν δείχνει και στο FOX

Μην γκρινιαζεις! Ολοκληρη αναβαθμιση εκανε η νοβα! Περυσι ειχαν εναν γραφικο να περιγραφει, φετος εβαλαν 2!

Γιαυτο το λόγο δεν βλέπω νεριτ και έβαλα nova φιλε, αλλα μια από τα ίδια με τη "διαφορα" ότι αυτούς τους πληρώνω

επελεξα το σπορ 1 για να βλεπω της ελληνικες ομαδες όταν παιζουν και ευρωπαικα πρωταθληματα ....αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα εβαζα ολο το πακετο.....
αλλιος πως θα εκβιαζετε τους συνδρομητες σας........τη να κανω που δεν μπορω να τα κοψω......

μαλον πρεπει να μας θεωρητε μεγαλα κοροιδα....προς γνωσειν και συμορφωση.......για αργοτερα

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

εμένα προσοπικά μου αρέσει καλύτερα αυτή η μετάδοση με τους δυο παρά η περσινή....