Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Aπλά θελω να μαθετε ΟΛΟΙ οτι το προβλημα που εχω αναφερει εδω και δυο μηνες δεν εχει ακομα λυθει....Γελαει ο κοσμος.... Μου ζητανε να πληρωσω μεχρι και τον Ιανοαριο του 15 ενω το συμβολαιο μου εχει ληξει τον Ιουνιο του 14. Απλά αστείοι. Οτι χειροτερο σε Customer Service εχω δει στην Ελλάδα. Δεν πειραζει Νοβα, υπάρχει και η λυση δια του νόμου.

Σε συνεχεια...Τους πηρα τηλεφωνο την περασμενη Δευτερα. Μου ειπαν οτι εχει αργησει πολυ να λυθει το θεμα μου και το δωσαν σε προϊσταμενο να το λυσει και τι θα με καλουσε μεχρι την Παρασκευη. Ειναι Τεταρτη 10 μερες μετα....Ακομα τπτ. ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΒΑ???????? Σας ενημερωνω οτι θα ειδοποιήσω τον συνήγορο του πολιτη και θα εχετε ασχημα ξεμπερδεματα μαζι μου. Γελοίοι.

Σε συνεχεια...Τους πηρα τηλεφωνο την περασμενη Δευτερα. Μου ειπαν οτι εχει αργησει πολυ να λυθει το θεμα μου και το δωσαν σε προϊσταμενο να το λυσει και τι θα με καλουσε μεχρι την Παρασκευη. Ειναι Τεταρτη 10 μερες μετα....Ακομα τπτ. ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΒΑ???????? Σας ενημερωνω οτι θα ειδοποιήσω τον συνήγορο του πολιτη και θα εχετε ασχημα ξεμπερδεματα μαζι μου. Γελοίοι.

Καταρχήν να ηρεμήσεις.Γιατί δεν ζητας να καλεσεις εσυ καποιον ανώτερο της nova να συζητησετε και να ληξει εκει το ολο θέμα βρίσκοντας μια λύση ;
Το να γράφεις εδω δεν νομίζω οτι καταφέρνεις κάτι προς επιλυση του θέματός σου..

Καταρχήν να ηρεμήσεις.Γιατί δεν ζητας να καλεσεις εσυ καποιον ανώτερο της nova να συζητησετε και να ληξει εκει το ολο θέμα βρίσκοντας μια λύση ;
Το να γράφεις εδω δεν νομίζω οτι καταφέρνεις κάτι προς επιλυση του θέματός σου..
Επειδή το έχω περάσει...
Δεν γίνεται να καλέσεις εσυ κάποιον ανώτερο. Δεν υπάρχει λέει τέτοια διαδικασία!

@unick79 Απο την εγγραφη σου εχεις 6 μηνυματα με το ιδιο θεμα. Σου εχει απαντηθεί εδω και πολλες εβδομαδες πως μιας και χρησιμοποιεις το φορουμ, το πιο αποτελεσματικο ειναι να χρησιμοποιησεις το αντιστοιχο νημα support, το οποιο εχει δωσει λυσεις σε αντιστοιχες και πιο περιεργες περιπτωσεις. Η συνεχιση του εκνευρισμου εδω χωρις να εχεις απευθυνθει στο παραπανω νημα μπορει να εκληφθεί διαφορετικα.

Όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού τους έχει πάρει μέχρι στριγμής ο ΟΤΕ, ακόμη και για τα προκριματικά του ch.

Μπράβο στον ΟΤΕ γιατί κάνει το καλύτερο για τους συνδρομητές του. Όχι σαν την NOVA... Έχουμε κάποιο νέο για το ποιος θα δείξει τις μάχες των ελληνικών ομάδων στις 21 και 28 Αυγούστου?

Χτες (μετά απο 1χρόνο το είδα) ψάχνοντας τα κανάλια είδα πως το tv5europe έχει 5-6 γλώσσες σε υπότιτλους και φυσικά δεν έχει την ελληνική.
Αφού τα διαφημίζετε πως τα παρέχετε, αυτό μαζί με τα bbc, cnn κλπ μήπως επιτέλους να κάνατε καμιά μεταγλώτιση έστω?

Στο καταπληκτικο arte hd να βαλουν υποτιτλους. Ειναι fta αλλα νομιζω αξιζει

Το arte είναι φοβερό κανάλι, αλλά δε καταλαβαίνουν πως θα πάρει 'πόντους' το πακέτο με τέτοιες κινήσεις?

Ποιο κανάλι είναι αυτό το arte; Πόσα κανάλια εκπέμπει η nova; Κάνω κάτι λάθος και βλέπω μόνο 50-60; ;Έχω το full pack

Είναι γαλλογερμανικό και εκπέμπει στην γαλλική και γερμανική γλώσσα.
http://el.wikipedia.org/wiki/Arte
http://www.arte.tv/fr

Πέρυσι ανήμερα της Παναγίας είχε κάνει αφιέρωμα 24ώρες στην Ελλάδα!
Όπως έχει δείξει και πολλές ελληνικές παραγωγές ταινιών..

Κάνε εργοστα/κες ρυθμίσεις, και νέο σκανάρισμα του δορυφόρου και θα βγάλεις πιο πολλά κανάλια.

Μπράβο στον ΟΤΕ γιατί κάνει το καλύτερο για τους συνδρομητές του. Όχι σαν την NOVA... Έχουμε κάποιο νέο για το ποιος θα δείξει τις μάχες των ελληνικών ομάδων στις 21 και 28 Αυγούστου?

για τους αγωνες του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ στης 21/8 ο ΟΤΕ

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Χτες (μετά απο 1χρόνο το είδα) ψάχνοντας τα κανάλια είδα πως το tv5europe έχει 5-6 γλώσσες σε υπότιτλους και φυσικά δεν έχει την ελληνική.
Αφού τα διαφημίζετε πως τα παρέχετε, αυτό μαζί με τα bbc, cnn κλπ μήπως επιτέλους να κάνατε καμιά μεταγλώτιση έστω?

Στο καταπληκτικο arte hd να βαλουν υποτιτλους. Ειναι fta αλλα νομιζω αξιζει

Το arte είναι φοβερό κανάλι, αλλά δε καταλαβαίνουν πως θα πάρει 'πόντους' το πακέτο με τέτοιες κινήσεις?

Τα κανάλια CNN, BBC World News, TV5 Europe και arte δεν παρέχονται από τη Nova (παρόλο που διαφημίζει ότι σου παρέχεται "Τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια" αποκτώντας συνδρομή από αυτήν) είναι FTA, δωρεάν και δεν εκπέμπονται από τους αναμεταδότες της Nova. Δεν χρειάζεσαι καν nova για να τα δεις, μπορείς και με απλό FTA δορυφορικό δέκτη. Άρα δεν μπορεί να προσθέσει υπότιτλους. Τους 'πόντους' τους κερδίζει τζάμπα λοιπόν σε αυτά τα κανάλια...

Φαουλ κινηση το ανοιγμα καναλιων. Εν γένει διαφωνώ με το μαρκετιστικο ανοιγμα καναλιων για δυο μερες και για τα οποια δεν ειναι κάποιος συνδρομητής. Συν τοις αλλοις, αν θέλουν να κανουν μια τετοια κινηση, ας ανοιξουν όλα τα καναλια για όλους. Τα cinema δηλαδή για ποιο λόγο μενουν διαρκως κλειστά;

kostikos : πως αλλιος θα ψυσουν τον κοσμο να γυνει συνδρομητης και στα σπορ καναλια αλλα δυστιχος με την τιμολογιακη πολιτικη που εχουν δεν θα παρω.......
τα καναλια σηνεμα δεν πουλανε τοσο οσο τα αθλητικα και μαλιστα τωρα που είναι αρχη της ....βεβαια ο καθενας μας κρινει αναλογα μετα συμφεροντα του
ειδικα εγω όταν εκανα συμβολαιο για ένα αθλητικο και ένα κηνηματογραφικο 10 ευρω επιπλέον χρεωση.......ας προσεχα......

ποσο αθλιο ειναι το τμηαμ εξυπηρετησης? μεχρι τωρα ειχα συνηθισει απλα να περιμενω μια ωρα μεχρι να με συνδεσουν. τωρα το σηκωνουν τους λεω το θεμα, με συνδεουν υποτιθεται στο κατάλληλο τμήμα και ενω τους λεω οτι με συνδεουν συνεχεια σε αλλον, μου λενε "ναι μισο λεπτο" και με ξανασυνδεουν σε αλλον με νεα αναμονη 10 λεπτα! Είστε γελοιοι απλα. Μακάρι να φαλιρίσει η 'εταιρία' να μην εχουμε την ανάγκη της

Γιατί δεν ρωτάς απλά στο επίσημο νήμα υποστήριξης που έχει στο φόρουμ η εταιρία;

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ποσο αθλιο ειναι το τμηαμ εξυπηρετησης? μεχρι τωρα ειχα συνηθισει απλα να περιμενω μια ωρα μεχρι να με συνδεσουν. τωρα το σηκωνουν τους λεω το θεμα, με συνδεουν υποτιθεται στο κατάλληλο τμήμα και ενω τους λεω οτι με συνδεουν συνεχεια σε αλλον, μου λενε "ναι μισο λεπτο" και με ξανασυνδεουν σε αλλον με νεα αναμονη 10 λεπτα! Είστε γελοιοι απλα. Μακάρι να φαλιρίσει η 'εταιρία' να μην εχουμε την ανάγκη της
Θα μπορούσες απλά να κόψεις την συνδρομή, από το να εύχεσαι να φαλιρισει . Ή ακόμα πιο απλά να κάνεις χρήση του "προνόμιου" που έχεις σαν μέλος αυτού του φόρουμ και να απευθυνθείς στο αντίστοιχο νήμα εξυπηρέτησης που έχουν εδώ.

Δεν θα τους κανω την χαρη να μην βλεπω την ομαδα μου. Κατανοουσα οτι ηταν λιγοι και δεν προλαβαιναν να απαντησουν. Αλλα το σημερινο ξεπερασε καθε προηγουμενο.
ρωτησα κι εδω αλλα αυτο δεν μου λεει κατι. εγω οκ ξερω το φορουμ, ποσοι νομιζετε οτι το ξερουν? Σιγουρα υπαρχουν λιγοι υπαλληλοι που κανουν σωστα τις δουλεια τους. Αλλα 3 φορες να μου λενε μισο λεπτο να το κοιταξω και να με συνδεουν αλλου χωρις να μου το πουν το θεωρω εξοργηστικο και απαραδεκτο. Ειναι δυνατον να φτανω στο σημειο να τους λεω μην τολμησετε και με ξανασυνδεσετε για 4η φορα αλλου για να καταφερω να μιλησω με καποιον υπαλληλο?

μου θυμιζει δημοσιους υπαληλους .....και θα εξηγησω το γιατι σε διακανονισμο οφειλης θελουν ένα 24ωρο στη εποχη των υπολογυστων για να μου στηλουν με μνμ τον κωδικο πληρωμης .....ενώ μπορουσε να γυνετε από το υπολυγιστη στα εξουσιοδοτημένα κατάστημα αμεσως και μην πειτε ότι δεν γυνετε.......
απλος πως θα πεδευουν τους πελατες τους ...ακρος ελληνικη συνηθεια ....θα μου πειτε ετσι δουλευη το λογυσμικο της εταιριας .....ποιος εξυπνος νους το σχεδιασε......