Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ειναι ανακριβης η περιγραφη και όλα δειχνουν, μόνο απο αυτη την παρουσιαση, πως η απλη nova ειναι εκτος. Η πρωτη προυποθεση ειναι ικανή και αναγκαια, η δευτερη (συνδεση με ιντερνετ) ειναι ικανη (αλλα χωρις ιντερνετ δεν εχεις υπηρεσια, οποτε ειναι και αναγκαια) και τουλαχιστον μια απο τις δυο πρεπει να ισχυει. Και μαθηματικά να το παρουμε, δε στεκει η εκφωνηση ή το προβλημα ειναι overdefined.. :)

Last edited by a moderator:
Αν και μετα την πάροδο του πιλοτικού σταδίου συνεχίσει να ισχύει ο περιορισμός για triple play εγώ θα διακόψω την συνδρομή μου.
Επειδή είμαι παραπάνω απο σίγουρος ότι δεν θα είμαι ο μόνος ,πιστεύω ότι η εταιρία θα λογικευτει και θα προσφέρει επίσημα την υπηρεσία σε όλους τους συνδρομητές της.

Σε μια προχειρη κουβέντα που έκανα με άτομο που γνωρίζει αρκετά θέματα με συνδρομητική βάση και αριθμούς μου είπε πως οι σκέτοι συνδρομητες (μονο ΝΟΒΑ) είμαστε περιπου 100.000. Δεν ξέρω αν ειμαστε αρκετοι που θα δουλεύουμε την υπηρεσία καθως υπάρχουν αρκετοι που ειναι μονο για να βλέπουν και δεν ασχολουνται με ιντερνετ και προσθετες υπηρεσίες. Μήπως δεν ασχοληθούν με μας. Δεν ξέρω θα κάνω κανα 3μηνο υπομονή ακόμα και βλέπουμε για αργότερα. Παντως όντως αν δεν το δώσει σε όλους, μαζι και εγώ μάλλον θα ακολουθήσω την πόρτα της εξόδου. και επειδή απο εμένα περιμένουν να ενημερωθούν τουλάχιστον άλλα 5 νοικοκυριά, μαζί μου θα φύγουν άλλοι 5 συνδρομητές.

Το πράγμα δεν εξελίσσεται έχει εξελιχθεί ήδη...
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι (και θα είναι) να έχεις 3play. Δεν υπάρχουν άλλοι παράμετροι. Δεν έχεις 3play δεν βλέπεις. Kαι όπως μου είπανε προχτές που πήγα να πληρώσω για τον Ιούλιο (που πιθανός θα είναι k ο τελευταίος μηνας που τους πληρώνω) η υπηρεσία κατά 99% έτσι θα μείνει και μετά την πιλοτική περίοδο, η οποιες αλλαγές δεν θα αφορούν τον πάροχο. kαι το κάνουν αυτό για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε
Και μετα μου λέει, γιατί δεν βάζεις 3play πιο φθηνά θα σου βγαίνει, και του λέω δεν φτάνει το δίκτυο εκεί που μένω
Κουνούσε το κεφάλι...

Αν και για να λεμε του στραβού το δίκιο, έτσι οπως διαβάζω τα bullets και ετσι οπως ειναι διαμορφωμένα, πιο πιθανό κόβω να προστεθεί η λέξη NOVA δίπλα στο NOVA 3play παρά να μείνει έτσι. Οι ελπίδες μου παραμένουν αφού υπάρχει σαν περιορισμός σε ξεχωριστό bullet το "ανεξαρτήτως παρόχου" και για να στέκει νοητικά δεν μπορεί να υπάρχει το nova 3 play μονο του απο πάνω αφού ειναι 2 παράμετροι που δημιουργούν παράδοξο. Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά πως μπορεί να παίξει σε οποιοδηποτε παροχο αλλα προυποθέτει nova 3play συνδρομη. Δεν ξέρω παλι μπερδεύτηκα...

Μη μπερδεύεσαι καθόλου το λέει ξεκάθαρα "απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις 3play" από εκεί και πέρα δεν τους νοιάζει σε πιο δίκτυο θα συνδέσεις τον δεκτη, εξού και το "ανεξάρτητος παρόχου"
Δεν τους νοιάζει το δίκτυο, τους νοιάζει να έχεις 3play γιαυτο και το τονίζουν ότι ΜΟΝΟ αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση, μετά σου λένε κόψε το λαιμό σου...βάλτο όπου θες ...

Πχ. Αν το παρεις στο εξοχικο και εχεις αλλο παροχο δεμας νοιαζει... Λιγο περιργος περιορισμος

Οπως το βλέπω εγώ, και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας
Η nova μαζί με την forthnet σκοπό έχουν με αυτή την κίνηση να τραβήξουν πελάτες 3play
Παράδειγμα εγώ που έχω ΟΤΕ αν θέλω να έχω την υπηρεσία θα αναγκαστώ να παω στην forthnet
Αν λοιπόν παω στην forthnet η "δουλειά" τους θα έχει γίνει. Θα έχουν πιάσει ακόμα ένα πελάτη
Από τη στιγμή που θα τους δινω 30-40 ευρώ για το πακέτο μετά γιατί να τους νοιάζει τι θα κάνω εγώ, θέλω να το παω στο εξοχικό θέλω να το βάλω φωτιά ότι θέλω ας κάνω η forthnet έπιασε ένα πελάτη που ήταν ο σκοπός της
Βεβαια όλα αυτά είναι δικες μου εικασίες μπορεί και να πεφτω έξω
Αν κάποιος το βλέπει αλλιώς δεκτόν, γιαυτο είναι το forum για να λέμε της απόψεις μας

εγω επιμενω οτι ειναι συμπληρωματικη εργασια στους ηδη υπαρχοντες.
δηλαδη ποιον να δελεασει?αυτον που εχει οτε και το εχει-προφανως-για τα αθλητικα του?Α...!εβαλε η νοβα Ondemand και θα κοψω το οτε για να βλεπω ταινιες που βρισκω οτι ωρα θελω?
ή αυτον που εχει παρει ηδη την αποφαση να το κοψει?Α ωραια εβαλε Ondemand,δεν το κοβω?
δωρακι λογω φορολογιας για τους συνδρομητες της ειναι.μια χαρα καθησε..
εαν τωρα στην πορεια αποφασισουν οτι μπορουν να το δωσουν και πιο περα,θα το κανουν.εαν οχι δεν νομιζω οτι εγινε και κατι συνταρακτικο.

Συμφωνώ απολύτως. Ένα καλό extra είναι αλλά ούτε λόγος να διακόψει κάποιος ούτε να αρχίσει συνδρομή. Τώρα αν κάποιοι ψάχνουν αφορμή να διακόψουν την υπηρεσία τους, είναι άλλο καπέλο.

εγω επιμενω οτι ειναι συμπληρωματικη εργασια στους ηδη υπαρχοντες.
δηλαδη ποιον να δελεασει?αυτον που εχει οτε και το εχει-προφανως-για τα αθλητικα του?Α...!εβαλε η νοβα Ondemand και θα κοψω το οτε για να βλεπω ταινιες που βρισκω οτι ωρα θελω?
ή αυτον που εχει παρει ηδη την αποφαση να το κοψει?Α ωραια εβαλε Ondemand,δεν το κοβω?
δωρακι λογω φορολογιας για τους συνδρομητες της ειναι.μια χαρα καθησε..
εαν τωρα στην πορεια αποφασισουν οτι μπορουν να το δωσουν και πιο περα,θα το κανουν.εαν οχι δεν νομιζω οτι εγινε και κατι συνταρακτικο.

Να δελεάσει αυτούς που έχουν σκέτη nova, αλλα internet και τηλεφωνία ΟΤΕ όπως εγώ, και αρκετοί ακόμα πιστεύω
Βεβαια αν κατάφερνε να πιάσει και πελατη που έχει και τηλεόραση ΟΤΕ ακόμα καλύτερα.....γιαυτους

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμφωνώ απολύτως. Ένα καλό extra είναι αλλά ούτε λόγος να διακόψει κάποιος ούτε να αρχίσει συνδρομή. Τώρα αν κάποιοι ψάχνουν αφορμή να διακόψουν την υπηρεσία τους, είναι άλλο καπέλο.

Κάθε συνδρομητής το βλέπει διαφορετικά, εσύ σκέφτεσαι έτσι κάποιος άλλος σκέφτεται αλλιώς
Δεν μπορείς να λες κατηγορηματικά ότι αυτός δεν είναι λόγος διακοπής η δεν είναι λόγος να κάνει κάποιος καινούργια συνδρομή. Σε τόσους χιλιάδες συνδρομητές κάποιος θα το δει έτσι κάποιος αλλιώς κάποιον θα τον αφήσει αδιάφορο η υπηρεσία κάποιον θα τον εκνευρίσει που δεν θα έχει πρόσβαση και πάει λέγοντας
Eγώ για παράδειγμα δεν έχω ούτε 10 μέρες που πλήρωσα 69 ευρώ για να πάρω τον 3001, αν έψαχνα αφορμή για να διακόψω πιο ο λόγος να το κάνω αυτό
Aυτό σου το αναφέρω για να καταλάβεις ότι για σένα μπορεί να μην είναι λόγος για κάποιον άλλο μπορεί να είναι
Και απο οτι διαβάζω-ακούω δεν είμαι ο μοναδικός που σκέφτεται την διακοπή

Al capone, κάτω δεξιά στο μήνυμα στο οποίο θέλεις να απαντήσεις, επίλεξε "Απάντηση με παράθεση" για να μην το επαναλαμβάνεις ολόκληρο.

Δεν μπορείς να λες κατηγορηματικά ότι αυτός δεν είναι λόγος διακοπής η δεν είναι λόγος να κάνει κάποιος καινούργια συνδρομή. Σε τόσους χιλιάδες συνδρομητές κάποιος θα το δει έτσι κάποιος αλλιώς κάποιον θα τον αφήσει αδιάφορο η υπηρεσία κάποιον θα τον εκνευρίσει που δεν θα έχει πρόσβαση και πάει λέγοντας
Κατά τη γνώμη μου θα εκνευρίσει, όπως αναφέρεις, ένα απειροελάχιστο ποσοστό συνδρομητών. Η συντριπτική πλειοψηφία ούτε θα διακόψει ούτε θα ξεκινήσει τη nova λόγω μιας extra υπηρεσίας που παρέχει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

σιγουρα ειναι θεμα κρισης του καθενος.
εγω π.χ θα εκανα διακοπη εαν εχανε το Ελληνικο πρωταθλημα.λογω Αεκ και..διψας για διακριση-παροτι ειναι σαφως υποβαθμισμενο-θα το εκοβα την επομενη ημερα.
το Ondemand ειναι καλοδεχουμενο,αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.ο δισκος ειναι γεματος ταινιες και οποιαδηποτε στιγμη παταω πλει.
δεν λεω-πρακτικο το Ondemand,αλλα οχι λογος για διακοπη ή για μεταπηδηση απο αλλο παροχο.ή ακομα χειροτερα,για αφορμη ατελειωτης γκρινιας...
τεσπα-οπως κρινει ο καθενας.:afro:

Al capone, κάτω δεξιά στο μήνυμα στο οποίο θέλεις να απαντήσεις, επίλεξε "Απάντηση με παράθεση" για να μην το επαναλαμβάνεις ολόκληρο.

sorry
αυτό ήθελα να το ρωτήσω, η πλακα όμως είναι ότι αυτό πατάω
"απάντηση με παράθεση" αλλα δεν μου βγάζει το μήνυμα που θέλω να απαντήσω σε ξεχωριστό κουτάκι, μου το βγάζει κανονικά και απλά αφήνω κενό και απαντάω
Δεν ξέρω τη μπορεί να κάνω λάθος

ΕΝΤΕΛΟΣ πλακίτσα, μήπως δεν προσφέρεται σε εμενα η υπηρεσία "απάντηση με παράθεση" :)

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κάποτε το παρόν νήμα ήταν χρηστικό. Τώρα, στα τελευταία 40 μηνύματα 4-5 άτομα γράφουν τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, εντάξει τα εμπεδώσαμε.
Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει,κανέναν δεν θα κρατήσει καμία εταιρεία με το ζόρι. Αν μαζί του φύγει ο κουμπάρος και ο μπατζανάκης του λίγο ενδιαφέρει την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος φόρουμ.
Το παράπονο είναι εύλογο και καταγράφηκε, αλλά αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους διαχειριστές είναι ότι 4-5 άτομα έχουν χειραγωγήσει το νήμα αυτό από κυτίο παραπόνων σε εστία γκρίνιας με μηδενικό πια ενδιαφέρον...

kataras

εγω δεν σου αναφερα παραπονο για τους παροχους οτε η νοβα ....ο καθενας διαλεγη οτι του αρεσει....

αν διαβασες αναφερθηκα στο συγκεκριμενο κοστος των υπηρεσιων της συνδρομητηκης τηλεωρασης ,μιας και λες ανεργος ειμαι 3.5 χρονια
και στη υληκια που ειμαι απαγορευτκη η εργασια ...ασχετο αυτο δεν ενδιαφερει κανενα απλος αναφερθηκα στο σημερηνη οικονομικη κατασταση
τυποτα παραπανω ,,,,,,και με τους μυσθους που υπαρχουν δεν μπορεις να ζητας 60 ρια

Θα παρακαλέσω η συζήτηση να μην γίνεται σε προσωπικό επίπεδο αλλα να εστιάζεται στα προβληματα που αντιμετωπιζετε απο την Nova και τις παροχές της προς εσάς.

Αν δεν υπάρχει forthnet στην περιοχή που έχεις το nova τη γίνεται στο χωριό που έχω την nova δεν μπορώ να βάλω τηλέφωνο forthnet γιατί πολύ απλά δεν έχει δίκτυο εκεί η forthnet μας αποκλείει εμάς η nova από αυτήν την παροχή; θα τους κάνω ένα τηλέφωνο αύριο

Αν δεν υπάρχει forthnet στην περιοχή που έχεις το nova τη γίνεται στο χωριό που έχω την nova δεν μπορώ να βάλω τηλέφωνο forthnet γιατί πολύ απλά δεν έχει δίκτυο εκεί η forthnet μας αποκλείει εμάς η nova από αυτήν την παροχή; θα τους κάνω ένα τηλέφωνο αύριο

Σε αυτήν την κατηγορία είμαι δυστυχώς και εγώ .
Δεν υπάρχει κάλυψη στο νησί .