εγω επιμενω οτι ειναι συμπληρωματικη εργασια στους ηδη υπαρχοντες.
δηλαδη ποιον να δελεασει?αυτον που εχει οτε και το εχει-προφανως-για τα αθλητικα του?Α...!εβαλε η νοβα Ondemand και θα κοψω το οτε για να βλεπω ταινιες που βρισκω οτι ωρα θελω?
ή αυτον που εχει παρει ηδη την αποφαση να το κοψει?Α ωραια εβαλε Ondemand,δεν το κοβω?
δωρακι λογω φορολογιας για τους συνδρομητες της ειναι.μια χαρα καθησε..
εαν τωρα στην πορεια αποφασισουν οτι μπορουν να το δωσουν και πιο περα,θα το κανουν.εαν οχι δεν νομιζω οτι εγινε και κατι συνταρακτικο.
Να δελεάσει αυτούς που έχουν σκέτη nova, αλλα internet και τηλεφωνία ΟΤΕ όπως εγώ, και αρκετοί ακόμα πιστεύω
Βεβαια αν κατάφερνε να πιάσει και πελατη που έχει και τηλεόραση ΟΤΕ ακόμα καλύτερα.....γιαυτους
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Συμφωνώ απολύτως. Ένα καλό extra είναι αλλά ούτε λόγος να διακόψει κάποιος ούτε να αρχίσει συνδρομή. Τώρα αν κάποιοι ψάχνουν αφορμή να διακόψουν την υπηρεσία τους, είναι άλλο καπέλο.
Κάθε συνδρομητής το βλέπει διαφορετικά, εσύ σκέφτεσαι έτσι κάποιος άλλος σκέφτεται αλλιώς
Δεν μπορείς να λες κατηγορηματικά ότι αυτός δεν είναι λόγος διακοπής η δεν είναι λόγος να κάνει κάποιος καινούργια συνδρομή. Σε τόσους χιλιάδες συνδρομητές κάποιος θα το δει έτσι κάποιος αλλιώς κάποιον θα τον αφήσει αδιάφορο η υπηρεσία κάποιον θα τον εκνευρίσει που δεν θα έχει πρόσβαση και πάει λέγοντας
Eγώ για παράδειγμα δεν έχω ούτε 10 μέρες που πλήρωσα 69 ευρώ για να πάρω τον 3001, αν έψαχνα αφορμή για να διακόψω πιο ο λόγος να το κάνω αυτό
Aυτό σου το αναφέρω για να καταλάβεις ότι για σένα μπορεί να μην είναι λόγος για κάποιον άλλο μπορεί να είναι
Και απο οτι διαβάζω-ακούω δεν είμαι ο μοναδικός που σκέφτεται την διακοπή