Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Εαν μεγάλο μπράβο όντως στο satleo αν και θα έπρεπε όχι απλά να τροποποιηθεί η είδηση αλλά να ξαναγραφτεί και να φαίνεται πρώτη πρώτη. Επίσης καλό θα ήτανε φορείς του χώρου με έντυπη μορφή αλλά και ηλεκτρονική να καταγράψουν αυτές τις αντιδράσεις (που δεν ειναι λίγες) και να τις δημοσιοποιήσουν, μήπως και αντιδράσει καπως η ΝΟΒΑ ή εστω ανεπίσημα (αφου η υπηρεσία ειναι ακομα σε πιλοτική φάση) να απαντήσει εαν προκειται να ανοιξει την εφαρμογη σε όλους. Παρεπιπτόντως πήρα εχθές για άσχετο λογο απο το ondemand να ρωτήσω κάτι και με ετρωγε και ξαναρώτησα. Η απάντηση ήταν: "Ειστε ο 3ος που ρωτάει σήμερα για την εφαρμογή ondemand. Καντε λιγο υπομονή και θα ανοίξει σε όλους το αμέσως επόμενο διάστημα." Δεν ήθελά να το γράψω εδώ γιατί έχω γινει γραφικός αλλά δεν άντεξα και σας το λέω σήμερα. Ουφφφ το είπα και ηρέμησα.

Last edited by a moderator:
Αμ γκρινιαζετε εδω αμ ευχαριστειτε και αλλο σαιτ

επιτέλους κάντε ένα Update τις λίστες καναλιών σους δέκτες

πχ στα μουσικά κανάλια έχουμε νέες προσθήκες και δε το πήρα χαμπάρι εδώ και τόσο καιρό...

Οσο δεν ήταν ανοικτή η υπηρεσία γκρινιάζαμε ,τώρα άνοιξε σε πιλοτική φάση πάλι γκρινιάζουμε ...
Ας καταγράφουμε -αναφέρουμε τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε και τα παιδιά της forthnet θα μεταφέρουν τις εμπειρίες μας ,ώστε να λυθούν τα προβλήματα
Ακόμη και όταν μπεί σε κανονική λειτουργία θα υπάρχουν προβλήματα ,τα οποία θα αντιμετωπίζονται σταδιακά με αναβαθμίσεις

Σωστα τα λες δεν διαφωνω αλλα οι μηνες παιρνουν εμεις πληρωνουμε τα συμβολαια τελειωνουν και μολις εχεις τελειωσει την συμβαση βγαζει κατι και λες να μεινω .αργουν πολλη στο να φτιαξουν μια υπηρεσια οπως στην εγραφη που ειναι μιση ,το on demand ειναι καλο αλλα βαλε τα καναλια ριπλει τιβι αλλες εχουν 7 μερες πισω ο οτε εχει 48 ωρες.οι ταινιες ειναι αλλο πολλη καλη δουλεια αλλα ακομα λιγο περιεχόμενο οχι 3d ,οχι σε ολους .ενταξει ειναι φτηνη για αυτο την προτειμαμε αλλα θελει δουλεια χρονια περιμέναμε να ανοιξουν το ιντερνετ στον δεκτη πρεπει να μπορεις να δινεις εντολη απο μακρυα για να γραφη ο δεκτης ,εφαρμογές,μαιακαουντ απο τον δεκτη και αλλα πολλα στο να κρατησουν τον πελατη .φυγαμε απο το νημα αλλα καποια πραγματα πρεπει να υποθουν.και επιτελους πρεπει να εχουμε αυτο που πληρωνουμε διαλιως η θα φυγουμε η ας κλεισουνε

Σωστα τα λες δεν διαφωνω αλλα οι μηνες παιρνουν εμεις πληρωνουμε τα συμβολαια τελειωνουν και μολις εχεις τελειωσει την συμβαση βγαζει κατι και λες να μεινω .αργουν πολλη στο να φτιαξουν μια υπηρεσια οπως στην εγραφη που ειναι μιση ,το on demand ειναι καλο αλλα βαλε τα καναλια ριπλει τιβι αλλες εχουν 7 μερες πισω ο οτε εχει 48 ωρες.οι ταινιες ειναι αλλο πολλη καλη δουλεια αλλα ακομα λιγο περιεχόμενο οχι 3d ,οχι σε ολους .ενταξει ειναι φτηνη για αυτο την προτειμαμε αλλα θελει δουλεια χρονια περιμέναμε να ανοιξουν το ιντερνετ στον δεκτη πρεπει να μπορεις να δινεις εντολη απο μακρυα για να γραφη ο δεκτης ,εφαρμογές,μαιακαουντ απο τον δεκτη και αλλα πολλα στο να κρατησουν τον πελατη .φυγαμε απο το νημα αλλα καποια πραγματα πρεπει να υποθουν.και επιτελους πρεπει να εχουμε αυτο που πληρωνουμε διαλιως η θα φυγουμε η ας κλεισουνε

Φίλε μου σταθμίζεις το τι σου προσφέρει ο καθένας ,τό τι μπορείς να πληρώσεις και αποφασίζεις
Δεν έχω καμμία σχέση με τη Nova αλλά όταν σου τονίζουν ότι πρόκειται για πιλοτική εφαρμογή ,τότε περιμένεις να δείς την εφαρμογή στη πράξη Αν σ αρέσει κάθεσαι ,αν όχι πάς αλλού
Προσωπικά στις 7/7 έληξε το συμβόλαιο μου ,κοίταξα τις εναλλακτικές και αποφάσισα να μείνω .Μπορείς κάλλιστα να μείνεις για μερικούς μήνες χωρίς νέο συμβόλαιο για να δείς την εφαρμογή στη πράξη
Και σέ μένα υπάρχουν προβλήματα ,και εγώ περιμένω ίσως μιά άλλη υλοποίηση της εφαρμογής με διαφορετικά γραφικά ,με περισσότερες επιλογές κλπ,κλπ ,αλλά αυτά θέλουν χρόνο

Ναι το ξερω και εγω δεν φευγω ειναι η πιο φτηνη 3play πακετο απλα πρεπει να ξερουν και αυτη οτι πρεπει να μας προσφερουν ανωτερες υπηρεσιες συντομα και οχι να περιμενουμε με τους μηνες,επειδη ειναι φτηνη δεν παει να πει οτι πρεπει να μας εκμεταλλευονται.αναμενουμε λοιπον.

Δεν εχει κανεις σχολιασει γιατι οταν περνουμε τηλ. Το 13831 μας χρεωνει ενω πριν δεν το εκανε αφου ειμαστε στην ιδια εταιρια πρεπει να ειναι δωρεαν .μετα εβγαλε αλλο.για την νοβα και τωρα κατεργει το 13831 αφηνει της νοβα 18345 με χρεωσει απαραδεκτο δεν υπαρχει καποιο αλλο τηλ. Που μπορω να επικοινωνω με την εταιρια χωρις χρεωσει.ολη η αλλη παροχοι εχουν επικοινωνια χωρις χρεωσει αυτη ειναι εξυπνη αυτο ειναι γελοιο και τωρα αλλαξε και ονομα και ονομαζεται νοβα .θελουν να εχουν πελατες η θελουν να φυγουμε να το ξερουμε.ελεος πια ,ηλπιζα οτι σε περιοδο κρισης θα ηταν πιο καλα αλλα μαλλον αυτη δεν εχουν καταλαβει σε τη κατάστασή. Ειμαστε

Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω σου παρέχει την δυνατότητα μέσω του site της Forthnet η μέσω Twitter και Facebook στέλνοντας τους ένα μήνυμα να σε καλέσουν εκείνοι.

Όντως το να πληρώνεις για να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι ένα παράπονο δίκαιο, που έχει βάση (αντίθετα με πολλά άλλα που αναφέρονται στο παρόν θέμα) και καλό είναι να το κοιτάξει η nova.

Θα λέγαμε την παραπανω χρέωση που αναφέρεις σεραφείμ εναν κρυφό εισπρακτικό μηχανισμό.. μη μου πείτε ότι δεν μπορεί μια Nova να εχει σταθερο νουμερο για να την καλεί ο πελάτης της ... αυτά κάνουν και ξενερώνεις να εισαι πελάτης τους ρε γμτ.

Εγώ πιστεύω πως σκοπός τους είναι να αποθαρρύνουν τον πελάτη από το να παίρνει τηλέφωνο και να τον ενθαρρύνουν να χρησιμοποιεί άλλους τρόπους επικοινωνίας όπως email ή live chat που σαφώς απασχολεί λιγότερους υπαλλήλους και άρα λιγότερα έξοδα για την εταιρεία

... και αν ζει κάποιος στο εξωτερικό μπορεί να καλέσει την εξυπηρέτηση ή του μένει μόνο το διαδίκτυο;

Παλαιότερα ηταν με voip στο σταθερό νουμερο. Μετα την καταργηση, το ιντερνετ ειναι μονοδρομος. Παραταυτα, η εξυπηρετηση (μεσω του φορουμ) ειναι αξιομνημόνευτη.

κάνατε τα κανάλια HD οκ καιρός ήταν... τι νόημα είχαν πλεόν τα SD;;

τα εθνικά κανάλια όμως τα αφήσατε στην SD έκδοση, καθώς και τα FOX, Travel...
επίσης ακόμα να φτιάξουν οι λίστες των καναλιών!

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

τι νόημα είχαν πλεόν τα SD;;

τα εθνικά κανάλια όμως τα αφήσατε στην SD έκδοση, καθώς και τα FOX, Travel...
επίσης ακόμα να φτιάξουν οι λίστες των καναλιών!

Για ποια sd λες;

Τσέκαρε τις αλλαγές.