Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλησπέρα αυτό το κακό με το boomerang έως πότε θα συνεχιστεί; Απο το καλοκαίρι παίζει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα. Ήμαρτον

ο PVR κοστισε καποια χρηματα επιπλεον και πλεον εχει ξεπεραστει με την αναβαθμιση του 831....
ειναι κριμα να μην μπορεις να προσθεσεις εξωτ. σκληρο...

Last edited by a moderator:
Μου άρεσει που η νοβα τώρα διαφημίζει στο φουλ το novago. Όταν δούλευε μια χαρά ούτε μια διαφήμιση. Ας προσθέσουν τουλάχιστον ότι δεν πρέπει ο πατέρας σου στο σπίτι να βλέπει ποδόσφαιρο και ότι πρέπει να βρεις σύνδεση forthnet και ας αφήσουν η Nova και ο ΟΤΕ τις διαφημίσεις με αυτούς που βλέπουν ποδόσφαιρο στα ξερονησια της Καραϊβικής

Τα μουσικά κανάλια τα βαλαν σε σωστή σειρά. Όλα τα υπόλοιπα γιατί τα αφήνουν μπου$#&@λο?

Σωστος. Εκεινο το κοντρα τερμα θεου με τα ξενα κ τα εκπαιδευτικα. Α και κατι αλλο μιας κ εχει στο πακετο τα δυο καλυτερα περιφερειακα κοντρα κ action24 νομιζω ειναι κριμα να μην βαζουν κ το bluesky

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τα μουσικά κανάλια τα βαλαν σε σωστή σειρά. Όλα τα υπόλοιπα γιατί τα αφήνουν μπου$#&@λο?

εμένα μου τη χάλασαν γιατί πριν ήταν δίπλα στο fashion tv το μόνο κανάλι που βλέπω πλέον αφότου έκοψα τις ειδήσεις τα σκαϊ αντ1 κλπ !!!!!!!!!!!!!

Ναι στα Favorites. Για τον 865 που ειπε ο Sakels γινεται σιγουρα (η σειρα που τα τσεκαρεις και τα βαζεις στα αγαπημενα ειναι και η σειρα με την οποια μπαινουν στη λιστα σου) και απο ό,τι λένε τα παιδια με τη νεα αναβαθμιση του 831, πλεον γινεται και εκει.

Ναι κανονικα. Αλλα ενω τα τικαρω με τη σειρα που θελω εγω αυτο τα αλλαζει

Κριμα. Αν οντως εχει φτιαχτει για τον 831 (καποιος να το επιβεβαιωσει!), σιγουρα θα γινει και στον 3001.

Τόσα χρόνια πελάτης πάντα τυπικός. Τούς ζήτησα να μου κάνουν μια καλύτερη τιμή και μου λένε όχι. Μάλιστα σήμερα μου ειπαν οτι αμα μου έκαναν σήμερα προσφορά θα μου ελεγαν 58ευρω για αυτά που έχω !!! Ε και εγώ δέχτηκα μια προσφορά από οτε που τήν θεωρώ τίμια και τούς κουνάω μαντίλι. Αν μου κάνουν προσφορά έχει καλός αν προλάβει ο οτε και πάρει την γραμμή τότε άντε γεια. Απαράδεκτη η συμπεριφορά τούς σε παλιούς συνδρομητές. Μου παν έτσι είναι ο νόμος της αγοράς μου έκαναν προσφορά για να πάω στον οτε μιλάμε μου γύρισαν τα μάτια όταν το άκουσα.

Στάλθηκε από το MOBITAB7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τόσα χρόνια πελάτης πάντα τυπικός. Τούς ζήτησα να μου κάνουν μια καλύτερη τιμή και μου λένε όχι. Μάλιστα σήμερα μου ειπαν οτι αμα μου έκαναν σήμερα προσφορά θα μου ελεγαν 58ευρω για αυτά που έχω !!! Ε και εγώ δέχτηκα μια προσφορά από οτε που τήν θεωρώ τίμια και τούς κουνάω μαντίλι. Αν μου κάνουν προσφορά έχει καλός αν προλάβει ο οτε και πάρει την γραμμή τότε άντε γεια. Απαράδεκτη η συμπεριφορά τούς σε παλιούς συνδρομητές. Μου παν έτσι είναι ο νόμος της αγοράς μου έκαναν προσφορά για να πάω στον οτε μιλάμε μου γύρισαν τα μάτια όταν το άκουσα.

Στάλθηκε από το MOBITAB7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο ΟΤΕ τα ίδια κάνει σε παλιούς συνδρομητές. Κάνει καλές προσφορές σε όσους έρχονται από νοβα η λένε ότι θα διακόψουν. Τα ίδια είναι όλοι.

Send From Note 3 With Note 7 Rom

Καλημέρα, δεν μπορώ να καταλάβω τις αλλαγές που κάνατε ως προς την χρήση του nova go. Είναι κατανοητό να θέλετε να προωθήσετε τα πακέτα triple play, αλλά στην δική μου περίπτωση η επιλογή παρόχου τηλεφωνίας είναι μονόδρομος αφού δεν έχετε ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου.

Last edited by a moderator: