Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει αοριστου χρόνου πακετο.

Κι εγώ έτσι νομίζω, ότι δεν υπάρχει αορίστου χρόνου. Το μόνο που γίνεται είναι αν είχες ένα πακέτο nova κι έχεις διακόψει πληρώνεις επανασύνδεση και το κρατάς όσο καιρό θες εσύ αφού δεν έχεις πλέον δέσμευση.Αν δεν είναι έτσι διορθώστε με.

Φυσικα και ισχυει.
Το πακετο ειναι αοριστου. Δες τους ορους στον τιμοκαταλογο της σελιδας.

http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/oroi_Nova_SA_NGN16_30122016.pdf

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η διάρκεια ισχύος της παρούσας αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της και συμφωνείται για αόριστο χρόνο υπό την επιφύλαξη του όρου 13.

13.2. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής έχει επιλέξει την αγορά εξοπλισμού βάσει πακέτου προσφοράς έχει ενημερωθεί πλήρως και διεξοδικώς για τα στοιχεία αυτής.
13.3. Στην περίπτωση εφαρμογής της παρ. 13.2., ο Συνδρομητής αναγνωρίζει το γεγονός ότι η Αδειούχος του προσέφερε τον εξοπλισμό αποκωδικοποίησης με προνομιακή τιμή λόγω του ότι φέρει την ιδιότητα του Συνδρομητή, και αποδέχεται ως εύλογους και δίκαιους τους ακόλουθους όρους της ως άνω προσφοράς:
...
...
Β) Να παραμείνει Ενεργός Συνδρομητής για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών απο την ημερομηνία ενεργοποίησης της πρόσβασης του στις Συνδρομητικές Υπηρεσίες ή/ και στις Υπηρεσίες MULTIVIEW ή/ και στις Υπηρεσίες 3D

Η δεσμευση στο πακετο αοριστου ισχυει μονο αν εχεις παρει προσφορα (π.χ. δωρεαν εξοπλισμου) - αλλιως παραμενει αοριστου.
Και φαντασου, το γνωριζω εγω που δεν ειμαι καν συνδρομητης για δορυφορικο - απλα διαβασα τους ορους.

ΥΓ: Ακομα και τωρα, μετα απο τοσο πιπιλισμα να διαβαζετε τους ορους, εξακολουθειτε να μην τους διαβαζετε ως οφειλετε.
Δεν εχετε μονο δικαιωματα ως καταναλωτες, εχετε και υποχρεωσεις.
Οταν δεν διαβαζεις τους ορους και δεν ξερεις τι υπογραφεις, μην περιμενεις απο κανεναν να σε προστατεψει φιλτατε.

Φυσικα και ισχυει.
Το πακετο ειναι αοριστου. Δες τους ορους στον τιμοκαταλογο της σελιδας.

http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/oroi_Nova_SA_NGN16_30122016.pdf

Η δεσμευση στο πακετο αοριστου ισχυει μονο αν εχεις παρει προσφορα (π.χ. δωρεαν εξοπλισμου) - αλλιως παραμενει αοριστου.
Και φαντασου, το γνωριζω εγω που δεν ειμαι καν συνδρομητης για δορυφορικο - απλα διαβασα τους ορους.

ΥΓ: Ακομα και τωρα, μετα απο τοσο πιπιλισμα να διαβαζετε τους ορους, εξακολουθειτε να μην τους διαβαζετε ως οφειλετε.
Οταν δεν διαβαζεις τους ορους και δεν ξερεις τι υπογραφεις, μην περιμενεις απο κανεναν να σε προστατεψει φιλτατε.
Κι εγώ αυτό είπα. Αν έχει λήξει η δέσμευσή σου είσαι αορίστου οπότε όταν θες ζητάς σύνδεση η το διακόπτεις.

Κι εγώ αυτό είπα. Αν έχει λήξει η δέσμευσή σου είσαι αορίστου οπότε όταν θες ζητάς σύνδεση η το διακόπτεις.

Στο πακετο που ποσταρα, δεν υπαρχει δεσμευση αν δεν παρεις καμια προσφορα.
Το ανοιγεις τωρα, και το κλεινεις μετα απο 1 μηνα αμα δεν σου αρεσει.

Εσυ αναφερεσαι στην περιπτωση που εχεις δεσμευση και ληξει - αλλο θεμα αυτο.

Στο πακετο που ποσταρα, δεν υπαρχει δεσμευση αν δεν παρεις καμια προσφορα.
Το ανοιγεις τωρα, και το κλεινεις μετα απο 1 μηνα αμα δεν σου αρεσει.

Εσυ αναφερεσαι στην περιπτωση που εχεις δεσμευση και ληξει - αλλο θεμα αυτο.
Για να το ανοιγοκλείνεις πρέπει να πληρώνεις τελη.Όσο γιά το αν διαθέτει πρόγραμμα αορίστου θα πρέπει να ρωτησουμε το support δίπλα. Ας μας απαντήσει κάποιο παιδί αν μας διαβάζει τώρα.

Για να το ανοιγοκλείνεις πρέπει να πληρώνεις τελη.Όσο γιά το αν διαθέτει πρόγραμμα αορίστου θα πρέπει να ρωτησουμε το support δίπλα. Ας μας απαντήσει κάποιο παιδί αν μας διαβάζει τώρα.

Οχι στο πακετο που αναφερομαι, δεν εχουν τελη. Το ειδες εσυ πουθενα;
Και γιατι πρεπει να ρωτησουμε το support forum;
Αφου η συμβαση το αναφερει ξεκαθαρα, σου υπεδειξα και τα σημεια που το αναφερει.
Εγω προσωπικα εμπιστευομαι στο 100% αυτα που διαβαζουν τα ματια μου.

Εγω εχω μια απορια σχετικα με τα τηλεοπτικα της superleague.Ας υποθεσουμε οτι την Παρασκευη κατωχυρωνεται η προκυρηξη για το νεο πρωταθλημα χωρις να θιξουν το θεμα της μειωσης απο τη nova η οποια ουτως η αλλως ειναι υποχρεωμενη να το μεταδοσει βασει της τωρινης συμφωνιας.Ο ΠΑΟΚ που δε συμμετεχει ουτε στην τωρινη συμφωνια δε θα επρεπε να μπει στη διαδικασια αναζητησης νεας τηλεοπτικης στεγης η παραμονης στην υπαρχουσα 24 μολις μερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Tέλος πάντων ας πιπιλίσω λίγο ακόμα

Ποίους ορους? Αυτούς που λένε ότι μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή θέλουμε χωρίς καμια προειδοποίηση?

Το ξαναγράφω,δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο

Οχι στο πακετο που αναφερομαι, δεν εχουν τελη. Το ειδες εσυ πουθενα;
Και γιατι πρεπει να ρωτησουμε το support forum;
Αφου η συμβαση το αναφερει ξεκαθαρα, σου υπεδειξα και τα σημεια που το αναφερει.
Εγω προσωπικα εμπιστευομαι στο 100% αυτα που διαβαζουν τα ματια μου.
Αν το διακόψεις και κάνεις επανασύνδεση πληρώνεις τέλη επανασύνδεσης. Ούτε εγώ Συμφωνώ με αυτό αλλά αυτό ισχύει.Έχω διακόψει από την άνοιξη του 2015 και δεν το χω συνδέσει πάλι επειδή ΔΕΝ γουστάρω να τους πληρώσω επανασύνδεση.

Αν το διακόψεις και κάνεις επανασύνδεση πληρώνεις τέλη επανασύνδεσης. Ούτε εγώ Συμφωνώ με αυτό αλλά αυτό ισχύει.Έχω διακόψει από την άνοιξη του 2015 και δεν το χω συνδέσει πάλι επειδή ΔΕΝ γουστάρω να τους πληρώσω επανασύνδεση.
Θελω να μου πεις που το αναφερει η συμβαση του πακετου που παρεθεσα.
Κατι τετοιο δεν ισχυει.

Tέλος πάντων ας πιπιλίσω λίγο ακόμα

Ποίους ορους? Αυτούς που λένε ότι μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή θέλουμε χωρίς καμια προειδοποίηση?

Το ξαναγράφω,δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο
Αφου δεν συμφωνεις γιατι το υπογραφεις; Σε αναγκασε κανεις;;
Μην το αγοραζεις αν δεν συμφωνεις.

Το πακετο αοριστου χωρις δεσμευση υπαρχει και αναφερεται κανονικοτατα στο site της Nova.
Deal with it.

Πες μου ότι δεν είσαι troll.
Σταματα να συγχεεις πακετα και φαντασιωνεσαι τελη.
Παρεθεσα συγκεκριμενο πακετο και τους ορους του - προβλημα σου αν δεν το γνωριζες.
Μεχρι τοτε καλο διαβασμα.

Σταματα να συγχεεις πακετα και φαντασιωνεσαι τελη.
Παρεθεσα συγκεκριμενο πακετο και τους ορους του - προβλημα σου αν δεν το γνωριζες.
Μεχρι τοτε καλο διαβασμα.
Μάλλον αυτά ισχύουν γιά σένα μόνο που δεν είσαι καν συνδρομητής όπως λες.Ενα εκατομμύριο συνδρομητές το αγνοούν!

Μάλλον αυτά ισχύουν γιά σένα μόνο που δεν είσαι καν συνδρομητής όπως λες.Ενα εκατομμύριο συνδρομητές το αγνοούν!
Δεν εχεις παραθεσει καμια πηγη παρα μονο την φαντασια σου.
Σου παρεθεσα το site και τους ορους.
Ρωτα και στο support forum για το αοριστου για να δεις ποση αγνοια εχεις σαν καταναλωτης.

Που θελετε και προστασια οταν δεν ξερετε να διαβαζετε.

Δεν εχεις παραθεσει καμια πηγη παρα μονο την φαντασια σου.
Σου παρεθεσα το site και τους ορους.
Ρωτα και στο support forum για το αοριστου για να δεις ποση αγνοια εχεις σαν καταναλωτης.

Που θελετε και προστασια οταν δεν ξερετε να διαβαζετε.
Φαντασία έχεις εσύ, εγώ ζω στη πραγματικότητα κι εκεί δεν ισχύουν αυτά που λες.Σου εξήγησα οτι είμαι συνδρομητής αορίστου πλέον,τι στοιχεία να σου παραθέσω;

Φαντασία έχεις εσύ, εγώ ζω στη πραγματικότητα κι εκεί δεν ισχύουν αυτά που λες.Σου εξήγησα οτι είμαι συνδρομητής αορίστου πλέον,τι στοιχεία να σου παραθέσω;
Να μου εξηγησεις που αναφερονται αυτες οι χρεωσεις που ισχυριζεσαι για το πακετο σου.
Εγω μιλαω αποκλειστικα για το standalone δορυφορικο χωρις εξοπλισμο και εγκατασταση και πρεθεσα ορους και τιμοκαταλογο.

Να μου εξηγησεις που αναφερονται αυτες οι χρεωσεις που ισχυριζεσαι για το πακετο σου.
Εγω μιλαω αποκλειστικα για το standalone δορυφορικο χωρις εξοπλισμο και εγκατασταση και πρεθεσα ορους και τιμοκαταλογο.
Εσύ μας είπες ποιές είναι οι χρεώσεις σε αυτό που λες;

Εσύ μας είπες ποιές είναι οι χρεώσεις σε αυτό που λες;
Σου ειπα οτι δεν προβλεπονται τετοιες χρεωσεις βασει της συμβασης που παρεθεσα για το standalone δορυφορικο.
Διαβασε την.

Εσυ αναφερεσαι στο 3play δορυφορικο.

Σου ειπα οτι δεν προβλεπονται τετοιες χρεωσεις βασει της συμβασης που παρεθεσα για το standalone δορυφορικο.
Διαβασε την.

Εσυ αναφερεσαι στο 3play δορυφορικο.

Έχω standalone δορυφορικό sport pack 29.90 γιά πάντα.
f95a3b9fb158aa843f858529f4416b8d.jpg

Ειχες πληρωσει εξοπλισμο 49,90 (για απλο δεκτη) και εγκατασταση αλλα 50 ;

Αν δεν σου κανουν δωρα, τοτε δεν δεσμευσαι χρονικα και δεν πληρωνεις τελη. Δες πιο πισω στα μηνυματα τη συμβαση που παρεθεσα και τους ορους της.