MasterChief
Senior Member
- 6 January 2015
- 553
Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...
Φυσικα και ισχυει.
Το πακετο ειναι αοριστου. Δες τους ορους στον τιμοκαταλογο της σελιδας.
http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/oroi_Nova_SA_NGN16_30122016.pdf
Η δεσμευση στο πακετο αοριστου ισχυει μονο αν εχεις παρει προσφορα (π.χ. δωρεαν εξοπλισμου) - αλλιως παραμενει αοριστου.
Και φαντασου, το γνωριζω εγω που δεν ειμαι καν συνδρομητης για δορυφορικο - απλα διαβασα τους ορους.
ΥΓ: Ακομα και τωρα, μετα απο τοσο πιπιλισμα να διαβαζετε τους ορους, εξακολουθειτε να μην τους διαβαζετε ως οφειλετε.
Δεν εχετε μονο δικαιωματα ως καταναλωτες, εχετε και υποχρεωσεις.
Οταν δεν διαβαζεις τους ορους και δεν ξερεις τι υπογραφεις, μην περιμενεις απο κανεναν να σε προστατεψει φιλτατε.
Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει αοριστου χρόνου πακετο.
Κι εγώ έτσι νομίζω, ότι δεν υπάρχει αορίστου χρόνου. Το μόνο που γίνεται είναι αν είχες ένα πακέτο nova κι έχεις διακόψει πληρώνεις επανασύνδεση και το κρατάς όσο καιρό θες εσύ αφού δεν έχεις πλέον δέσμευση.Αν δεν είναι έτσι διορθώστε με.
Φυσικα και ισχυει.
Το πακετο ειναι αοριστου. Δες τους ορους στον τιμοκαταλογο της σελιδας.
http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/oroi_Nova_SA_NGN16_30122016.pdf
3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η διάρκεια ισχύος της παρούσας αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της και συμφωνείται για αόριστο χρόνο υπό την επιφύλαξη του όρου 13.
13.2. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής έχει επιλέξει την αγορά εξοπλισμού βάσει πακέτου προσφοράς έχει ενημερωθεί πλήρως και διεξοδικώς για τα στοιχεία αυτής.
13.3. Στην περίπτωση εφαρμογής της παρ. 13.2., ο Συνδρομητής αναγνωρίζει το γεγονός ότι η Αδειούχος του προσέφερε τον εξοπλισμό αποκωδικοποίησης με προνομιακή τιμή λόγω του ότι φέρει την ιδιότητα του Συνδρομητή, και αποδέχεται ως εύλογους και δίκαιους τους ακόλουθους όρους της ως άνω προσφοράς:
...
...
Β) Να παραμείνει Ενεργός Συνδρομητής για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών απο την ημερομηνία ενεργοποίησης της πρόσβασης του στις Συνδρομητικές Υπηρεσίες ή/ και στις Υπηρεσίες MULTIVIEW ή/ και στις Υπηρεσίες 3D
Η δεσμευση στο πακετο αοριστου ισχυει μονο αν εχεις παρει προσφορα (π.χ. δωρεαν εξοπλισμου) - αλλιως παραμενει αοριστου.
Και φαντασου, το γνωριζω εγω που δεν ειμαι καν συνδρομητης για δορυφορικο - απλα διαβασα τους ορους.
ΥΓ: Ακομα και τωρα, μετα απο τοσο πιπιλισμα να διαβαζετε τους ορους, εξακολουθειτε να μην τους διαβαζετε ως οφειλετε.
Δεν εχετε μονο δικαιωματα ως καταναλωτες, εχετε και υποχρεωσεις.
Οταν δεν διαβαζεις τους ορους και δεν ξερεις τι υπογραφεις, μην περιμενεις απο κανεναν να σε προστατεψει φιλτατε.