Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δείχνει και τους αγώνες της superleague; Δεν χρειάζεται πια να επιλέξω αποκωδικοποιητής ή laptop;

ειναι ενα μειον αλλα το δεχομαι συμφωνα παντα με τις δικες μου αναγκες

κλείνω επιτυχώς 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο-ίντερνετ, έχω καταξοδευτεί σε κινητή, πόσο ακόμα να περιμένω;;;

κλείνω επιτυχώς 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο-ίντερνετ, έχω καταξοδευτεί σε κινητή, πόσο ακόμα να περιμένω;;;
Εγώ περίμενα 40...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι..
Παράδειγμα κάποιος που έχει ΟΤΕ μπορεί να πει ότι έχει 100% περισσότερες δωρεάν ταινίες από αρκετούς συνδρομητές της nova
Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση... Το on demand της νόβα πολύ πλουσιότερο και τελείως free

ουυυφφφ ήρθε μετά από 4 ημέρες ακριβώς (4χ24h)!!

ανακούφιση!

επιτέλους μπορώ να ξαναδώ youtube και να ξεκινήσω να δουλεύω το νέο MI BOX!!!!!

Εγώ περίμενα 40...

Εγω παντως το μεγαλυτερο με βλαβη ειναι 7 μερες. Γιατι το προβλημα ηταν στον ΟΤΕ που μου ειχε πειραξει τα καλωδια ( δευτερη φορα που για βλαβη φταιει ο ΟΤΕ) και μεχρι να κουνηθει ο ΟΤΕ περασαν οι μερες.

Εγω παντως το μεγαλυτερο με βλαβη ειναι 7 μερες. Γιατι το προβλημα ηταν στον ΟΤΕ που μου ειχε πειραξει τα καλωδια ( δευτερη φορα που για βλαβη φταιει ο ΟΤΕ) και μεχρι να κουνηθει ο ΟΤΕ περασαν οι μερες.

Συνήθως δίνουν προτεραιότητα στους δικούς τους πελάτες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση... Το on demand της νόβα πολύ πλουσιότερο και τελείως free

Ας μας πει κάποιος που έχει τον 865 ποσο πλουσιότερο είναι, η ακόμα καλύτερα κάποιος που έχει σκέτη nova,

Kαι στον OTE τελείως free είναι

Ας μας πει κάποιος που έχει τον 865 ποσο πλουσιότερο είναι, η ακόμα καλύτερα κάποιος που έχει σκέτη nova,

Πες τα γιατι θα τρελαθούμε με αυτα που διαβάζουμε.

Οι καλες ταινιες στον οτε δεν ειναι free. Στο plus υπαρχουν αρκετες ταινιες αλλα σε συγκριση με την νοβα ειναι υποδεεστερες.
Εχω και νοβα και οτε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Πες τα γιατι θα τρελαθούμε με αυτα που διαβάζουμε.
Έχεις μετοχές στον ΟΤΕ; τα μισά τελευταία μηνύματα είναι δικά σου για τον ΟΤΕ που σε όλα είναι καλύτερος κατ εσε... μα άμα ήταν έτσι όλοι ΟΤΕ θα είχαν, χαλαρά λίγο γιατί κάποιοι έχουν και τα δυο και γνωρίζουν καλύτερα...
Επίσης είσαι σε νήμα της ΝΟΒΑ αν δεν το έχεις καταλάβει οπότε άσε όποιος έχει ΝΟΒΑ να πει τα παράπονα του...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Έχεις μετοχές στον ΟΤΕ; τα μισά τελευταία μηνύματα είναι δικά σου για τον ΟΤΕ που σε όλα είναι καλύτερος κατ εσε... μα άμα ήταν έτσι όλοι ΟΤΕ θα είχαν, χαλαρά λίγο γιατί κάποιοι έχουν και τα δυο και γνωρίζουν καλύτερα...
Επίσης είσαι σε νήμα της ΝΟΒΑ αν δεν το έχεις καταλάβει οπότε άσε όποιος έχει ΝΟΒΑ να πει τα παράπονα του...
Μέτοχος δεν είμαι, αλλα επειδη έχεις δίκιο σταματάω και ζητάω συγνωμη αν κούρασα με τα ίδια μηνύματα μου.

Σιγά ρε παιδεία τον φάγατε τον άνθρωπο...ο al capone, ήταν περισσότερο "κάθετος"...:operator::operator::operator:

Και εγώ που πληρώνω συνδρομή και στους δυο, σκέτο ote και σκέτη nova οπότε έχω και το δικαίωμα να συγκρίνω, μπορώ να σας πω ότι το on demand της nova απλά... δεν υπάρχει...

Σκέτη Nova αποκλείεται να έχεις γιατί δεν θα είχες OnDemand. Αν δεν έχεις, όντως δεν υπάρχει, κυριολεκτικά.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Σκέτη Nova αποκλείεται να έχεις γιατί δεν θα είχες OnDemand. Αν δεν έχεις, όντως δεν υπάρχει, κυριολεκτικά.

Έχω σκέτη Nova (με την προσφορά του 2014 στα 25 ) και μάλιστα με πάροχο ίντερνετ την Wind, όπως έχω γράψει μερικές φορές.
Βλέπω, φυσικά, VoD στον 831.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Έχω σκέτη Nova (με την προσφορά του 2014 στα 25 ) και μάλιστα με πάροχο ίντερνετ την Wind, όπως έχω γράψει μερικές φορές.
Βλέπω, φυσικά, VoD στον 831.

Τελικα μπορεις να δεις nova ondemand με αλλο παροχο ή οχι; Και αν ναι , αποκλειεται μονο ο ΟΤΕ;