Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

H νοβα πλεον λειτουργει σαν διαφημιστικη πλατφορμα στοιχηματικων εταιριων με λιγο αθλητικο περιεχομενο ενδιαμεσα.
Όχι, εδώ και χρόνια ήταν έτσι. Βέβαια έδωσε τόσα λεφτά, αλλά ούτε οι διαφημίσεις του youtube δεν είναι τόσες.

Αυτό το Dolby Digital που χάθηκε, θα γυρίσει ποτέ? Να πιστέψω ότι έγινε λόγω οικονομίας στο bandwidth ή λόγω δικαιωμάτων ?

τv box εον έχει πολλά θέματα.ειδικά τελευταίες 10 μέρες δεν μπορώ να δω wimbleton tennis κολλάει κάθε 10 δευτερόλεπτα.είναι δυνατόν να έχω στο tv box eon συνδρομητική υπηρεσία εφαρμογή από χώρα μακρινή άλλης ηπείρου ,να μην κολλάει καθόλου και να κολλάει συνέχεια η εφαρμογή eon?για γέλια απλά.απαράδεκτοι.όμως τα λεφτά κάθε μήνα τα θέλουν στην ώρα τους...

τελικά κατέβασα την εφαρμογή στην ίδια τηλεόραση που χρησιμοποιώ το tv box,αν και δεν ήθελα, και λειτουργεί εξαιρετικά η εφαρμογή.Απίστευτο πάντωs συτό που έχουν κάνει με την εφαρμογή τους στο tv box...να λειτουργεί για άλλες υπηρεσίες εκτος από την εον

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πήρα τηλέφωνο για διακοπή της eon tv που λήγει 26 Σεπτεμβρίου και μου είπαν μόνο σε κατάστημα.

Πήγα σε κατάστημα έκανα αίτηση και μου είπαν ότι θα κοπεί στις 31-10!

Γιατί μετά από 49 ημέρες; Απαράδεκτοι!

Αν τέλος του Σεπτεμβρίου δεν τους πληρώσω δεν θα το κόψουν άμεσα;

Θα βρω κάπου το δίκιο μου;

• Wow
Δεν μπορώ να αλλάξω συσκευή, όπου θα λειτουργεί το eon σε smart tv.
Στο nova app στο σχετικό πεδίο δεν υπάρχει καν η επιλογή «Προσθήκη».
Από την εξυπηρέτηση πελατών, όταν τους δίνω τον σχετικό 6ψηφιο κωδικό, τον καταχωρούν, αλλά στην tv εμφανίζει σφάλμα ότι ξεπέρασα τον επιτρεπτό αριθμό συσκευών (το οποίο δεν ισχύει βέβαια).
Δηλώθηκε βλάβη και παραμένει άλυτη 2 εβδομάδες τώρα.
Έχει τύχει σε κανέναν;

• Wow
Ξεκινάω συνομιλίας με την EON για κολλήματα της εφαρμογής στην Sony Android TV μου. Αφού κάνουμε επαναγκατασταση της εφαρμογής, τεχνικούς ελέγχους, επαννεκινησεις κ.α η συζήτηση καταλήγει ότι φταίει η τηλεόραση μου, στην οποία λειτουργούν άλλες πέντε εφαρμογές (Netflix, Disney, prime, cosmote TV, apple) απροβληματιστα. ΕΛΕΟΣ

Attachments

• Screenshot_20250908_212643_Nova.jpg
    Screenshot_20250908_212643_Nova.jpg
    164.2 KB · Views: 43
  • Screenshot_20250908_212651_Nova.jpg
    Screenshot_20250908_212651_Nova.jpg
    166.4 KB · Views: 42
Τους τελευταίους μήνες έχει παραγίνει το κακό με τα άπειρα λάθη της παραγωγής και συγκεκριμένα τις άτυχες-άπειρες επιλογές των πλάνων από τον σκηνοθέτη, σε ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων. Σε σημείο που χάνονται σημαντικές φάσεις σε κρίσιμα λεπτά του αγώνα σαν λες και το κάνουν επίτηδες για να δείξουν το επίπεδο της κάθε εταιρίας! Και δεν γίνεται μόνο στις μεταδόσεις της Nova, αλλά και στο άλλο στρατόπεδο της Cosmote. Χθες για παράδειγμα στο μπάσκετ, δεν είχε τελειώσει σημαντική φάση στο τέλος του αγώνα και ο σκηνοθέτης θεώρησε σωστό να αλλάξει πλάνο και να μας δείξει "κάποια" από το κοινό! Δικαιολογώ το ένα λάθος, αλλά αν γίνεται συνέχεια και με συνέπεια σε κάθε μετάδοση, παύει πλέον να είναι "άτυχο" γεγονός.