Όχι, εδώ και χρόνια ήταν έτσι. Βέβαια έδωσε τόσα λεφτά, αλλά ούτε οι διαφημίσεις του youtube δεν είναι τόσες.H νοβα πλεον λειτουργει σαν διαφημιστικη πλατφορμα στοιχηματικων εταιριων με λιγο αθλητικο περιεχομενο ενδιαμεσα.
Όχι, εδώ και χρόνια ήταν έτσι. Βέβαια έδωσε τόσα λεφτά, αλλά ούτε οι διαφημίσεις του youtube δεν είναι τόσες.H νοβα πλεον λειτουργει σαν διαφημιστικη πλατφορμα στοιχηματικων εταιριων με λιγο αθλητικο περιεχομενο ενδιαμεσα.
Στειλε ενα μηνυμα στην σελιδα τους στο Facebook και γραψε τι σου ειπανΘα βρω κάπου το δίκιο μου;
H περιοδος τιμολόγησης είναι 1/1 έως 31/1.Τα 10€/μήνα διαμορφώθηκαν από 1/1/2026 λόγω κατάργησης του Ειδικού Φόρου συνδρομητικής τηλεόρασης.
Έλεγξε την περίοδο τιμολόγησης.
Τσάμπα πληρώνουμε κούρασαν με τις διαφημίσεις…Καλά αυτή η nova το ξεφτίλησε με τις διαφημίσεις στο μπασκετ την ώρα του αγώνα έλεος!
Οι άνθρωποι δεν παίζονται...σε διακοπή πέρυσι (εκτός συμβολαίου) που ζήτησα αρχές Αυγούστου μετά δεν ξαναπλήρωσα τίποτα και σταμάτησε να παίζει η συνδρομή 10 Σεπτεμβρίου. Μαύρο. Μέχρι εδώ όλα καλά... Και εκδίδεται λογαριασμός τον Οκτώβριο με όλο τον Αύγουστο, όλο τον Σεπτέμβριο και τον μισό Οκτώβριο 77€ νομίζω περίπου...μου λένε ότι τότε κόπηκε η "σύνδεσή" σας...ενώ έπρεπε να εκδοθεί ένας μήνας και 10 μέρες του Σεπτέμβρη... Εννοείται δεν πλήρωσα τίποτα. Και μετά με έπαιρναν τηλέφωνο συνέχεια να πληρώσω τα 77€ γιατί θα πάνε σε δικηγόρο κλπ.... Δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα. Ε κάποια στιγμή σταμάτησαν να καλούν.... Απαράδεκτοι. Ποτέ ξανά.Ειχα συμβολαιο με την Νοβα για τηλεοραση το οποιο εληγε στις 04.04.2026. Δεν ηθελα να ανανεωσω. Μιλησα μεσω τσατ με εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα, αφου ληξει το συμβολαιο. Πηγα στις 07.04.2026 σε καταστημα Νοβα και εκανα αιτηση διακοπης. Ολα καλα πολυ εξυπηρετικος ο υπαλληλος και μου ειπε μαλιστα οταν σας παρουν απο τα κεντρικα να πειτε οτι θελετε οριστικη διακοπη για να μην σας ερθει λογαριασμος αλλος.
Σημειωση εδω πως ο λογαριασμος που βγηκε αρχες Απριλιου και ηταν για τον μηνα Απριλιο (παγιο 01.04-30.04) πληρωθηκε κανονικα ασχετα που θεωρητικα δεν θα ειχα συνδεση ολο τον μηνα. Και ο υπαλληλος μου ειπε κακως τον πληρωσα γιατι θα μπλεξω με επιστροφη χρηματων κλπ. Του ειπα δεν πειραζει να ξεμπερδευω.
Πραγματι 08.04.2026 με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα και τους ειπα οτι θελω να κανω οριστικη διακοπη. Ολα καλα.
Σημερα μου ηρθε sms για λογαριασμο με εκδοση 01.05.2026 για τον μηνα Μαιο. Προφανως δεν εγινε καμια διακοπη. Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων.
Αφου ειπα ολη την ιστορια αναλυτικα στον πρωτο μου ειπε οτι οντως ειδε οτι εγινε αιτημα διακοπης 15.04. Μια εβδομαδα δηλαδη απο την μερα που μιλησα με τα κεντρικα. Μου ειπε οτι εχει καθυστερησει η διακοπη και ειναι ενεργη ακομα η συνδεση. Εικοσι μερες δηλαδη μετα την καταγεγραμμενη (αν και λαθος) ημερομηνια αιτηση διακοπης. Τον ρωτησα ποσο καιρο χρειαζεται για να γινει μια διακοπη τηλεορασης; Μου απαντησε συνηθως αμεσα. Με προωθησε στον επομενο.
Με την δευτερη που μιλησα αφου ειπα ξανα ολη την ιστορια απο την αρχη, δεν γνωριζε γιατι και πως αλλα μου ειπε οτι θα στειλει αιτημα για αμεση διακοπη. Δηλαδη πριν ενα μηνα μαλλον χαβαλε καναμε με τους προηγουμενους. Δεν ειχαμε τι να κανουμε και μιλουσαμε στα τηλεφωνα. Της ειπα οτι τον λογαριασμο του Μαιου δεν θα τον πληρωσω και μου απαντησε οτι δεν ειναι αρμοδια και θα με συνδεσει με καποιον.
Με τον τριτο μιλησα ελαχιστα αφου παλι ειπα ολη την ιστορια απο την αρχη, χωρις καν να μου το πει με προωθησε στον επομενο.
Με την τεταρτη που μιλησα και αφου ειπα ξανα ολη την ιστορια και αφου ειπα αναλυτικα τι συζητησα και τι μου απαντησαν οι τρεις προηγουμενοι, μου ειπε οτι τυπικα πρεπει να πληρωσω τον λογαριασμο του Μαιου και απο εκει περα βλεπουμε. Τι θα δουμε δεν καταλαβα. Οταν της απαντησα οτι δεν θα τον πληρωσω μου ειπε οτι θα με συνδεσει με καποιον ακομα, αλλα ειχα φτασει πλεον στα ορια μου και αρνηθηκα ειπα οτι δεν θα το πληρωσω και καντε οτι καταλαβαινετε.
Προφανως και ειναι η τελευταια φορα που θα ασχοληθω με την συγκεκριμενη εταιρια. Δεν ειναι τα 25 ευρω. Ειναι οτι πραγματικα δεν ξερουν τι τους γινεται. Κυριολεκτικα. Ειναι απαραδεκτοι.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω με καποιο τροπο να παρω τις ηχογραφημενες συνομιλιες και αν υπαρχει καποιο χρονικο οριο που τις διατηρουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.