το πρόβλημά μου είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω πυκνωτές κατάλληλους γιά τη δουλειά και έχω (είχα) μιά φαγούρα φοβερή - να τόχεις μπροστά σου και να μην μπορείς να ακούσεις...- που ήμουν έτοιμος να ξηλώσω το cross των bbc που κάθονται γιά να πάρω τους ΜΚΠ...
ο πολωνός εδώ
http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/Buffalo DAC/BuffaloDAC.html
λέει να βάλει πυκνωτή 2.2 γιά να κόψει το offset από το πλεγμα.
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να ζορίσει το stage η έλλειψη πυκνωτή.
Αυτό φοβόμουνα.
Βεβαια παρακάτω λέει ότι το δοκίμασε και χωρίς πυκνωτές και του άρεσε πιό πολύ....
Καλά, μ αυτόν δεν βγάζεις άκρη, μιά έτσι μια γιουβέτσι.
ουσιαστικά το κύκλωμα είναι το ίδιο με του lampizator αλλά με έλλη λυχνία και πηγή ρεύματος αντί για αντίσταση στην άνοδο επίσης έχει κάποια ανάδραση αλλά πόση δε φαίνεται. Όση όμως και να έχει αντίσταση εξόδου κάτω από 100Ω που γράφει στο συγκεκριμένο pdf δεν έχει με τίποτα! Λογικά έχει στην καλύτερη περίπτωση 1-2Κ αντίσταση εξόδου γιατί άμα έχει λιγότερο (λόγω ανάδρασης) θα είχε ελάχιστο κέρδος. Απ' την άλλη 1-2Κ δεν είναι και αναγκαστικά άσχημα με την προϋπόθεση οτι έχουμε κοντά interconect και προενισχυτη με εμπέδηδη εισόδου 50-100Κ (πχ λαμπάτο).
Έχει και κάποιες ρυθμίσεις για να μπορέσεις να το προσαρμόζεις σε διάφορες περιπτώσεις άρα άψογο είναι. Ο ποιο απλός τρόπος για να του βάλεις dc στην είσοδο είναι να μετρήσεις το ρεύμα του πόσο είναι με 0βολτ στην είσοδο και μετά να το φέρεις ίδιο με το dc στην είσοδο παίζοντας με την αντίσταση στην κάθοδο. Ουσιαστικά θα έχεις το ίδιο σημείο λειτουργίας αλλά με το dc αυτή τη φορά.
άρα τι να κάνουμε γιατρέ μου?
το εμβόλιο μας σώζει?:worshippy::idea:
έχω ένα μέτρο.
Γιά την εμπέδηση θα σου πω το βράδυ...
δημητρη ασε δεν ειναι του γουστου μου οι λαμπες.
αμα ακουω χαλαρωσε το μπασο βγαζω σπυρια.
και μαλιστα απο τα counterpoint που ειναι ηδη χαλαρο
σε σχεση με το 32αρι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.